Zirdzins e36 Zeljonka;
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 32
- chevron_right
Bomba, prieksa liki starplikas?
Es isti nesaprotu kaada naher starpiba vai tiem diskiem ir triisburtu nosaukums vai ari kkadi kjiinas hieroglifi ,ko tas maina ? tas ka Tu esi tipa afigennijs chuvaks un nevis dzivokli uztaisi remontu vai izdari ko lietderigu bet gan noperc diskus pa chetrciparu skaitli un piesleedz g4s signalizaciju viniem klaat jo vislaik chujons ka kaads vinjus aptaisiis vai nozags ?
Es saprastu ,ja cilveks liktu 2000gada top diskus - m6 replikas ,ok ,tad var noreekt un teikt ,ka pizdec ,mudaks studijaa ...bet nu cmooon ...bernudarzs...seit auto kopskats ir vismaz topika izveidoshanas un bilzhu cieniigs ...tad jau 80% japanju auto projekti ari ir fake un gay ,jo Rota skaitaas fake un JR tajaa pashaa plauktaa metami nerunaajot par kkadiem amerikanju square wheels !
Es saprastu ,ja cilveks liktu 2000gada top diskus - m6 replikas ,ok ,tad var noreekt un teikt ,ka pizdec ,mudaks studijaa ...bet nu cmooon ...bernudarzs...seit auto kopskats ir vismaz topika izveidoshanas un bilzhu cieniigs ...tad jau 80% japanju auto projekti ari ir fake un gay ,jo Rota skaitaas fake un JR tajaa pashaa plauktaa metami nerunaajot par kkadiem amerikanju square wheels !
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Ne, diemzeel, Ar 5mm flanci negāja arkas, nevarēja pabraukt...sagāzums jāliek bet to uz vasaras pusi! Tikšu līdz galam galā ar aizmugurivlAdlik rakstīja:Bomba, prieksa liki starplikas?
Vot reali taisniba.. Taja pasa stanceworka loti daudz kam dare vai citas replikas stav..Karrlo rakstīja:Es isti nesaprotu kaada naher starpiba vai tiem diskiem ir triisburtu nosaukums vai ari kkadi kjiinas hieroglifi ,ko tas maina ? tas ka Tu esi tipa afigennijs chuvaks un nevis dzivokli uztaisi remontu vai izdari ko lietderigu bet gan noperc diskus pa chetrciparu skaitli un piesleedz g4s signalizaciju viniem klaat jo vislaik chujons ka kaads vinjus aptaisiis vai nozags ?
Pret koilu nekeras? Vnk 10j bez tam starplikam prieksa nevar uzliktZirdzins rakstīja:Ne, diemzeel, Ar 5mm flanci negāja arkas, nevarēja pabraukt...sagāzums jāliek bet to uz vasaras pusi! Tikšu līdz galam galā ar aizmugurivlAdlik rakstīja:Bomba, prieksa liki starplikas?
Ķīnas diski mēdz būt no cita metālu sajaukuma, kas ir daudz mīkstāks un salokās jau paskatoties uz apmali, kas ir dubultproblēma stretchotājiem, protams ja tas tevi neuztrauc tad Ķīnas replikām nav ne vainas.Karrlo rakstīja:Es isti nesaprotu kaada naher starpiba vai tiem diskiem ir triisburtu nosaukums vai ari kkadi kjiinas hieroglifi ,ko tas maina ? tas ka Tu esi tipa afigennijs chuvaks un nevis dzivokli uztaisi remontu vai izdari ko lietderigu bet gan noperc diskus pa chetrciparu skaitli un piesleedz g4s signalizaciju viniem klaat jo vislaik chujons ka kaads vinjus aptaisiis vai nozags ?
'So noveerteeshu, jo nevienaa vien bedree iebrauksu, tas i skaidrs, atsauksmes buusJorensHS rakstīja:Ķīnas diski mēdz būt no cita metālu sajaukuma, kas ir daudz mīkstāks un salokās jau paskatoties uz apmali, kas ir dubultproblēma stretchotājiem, protams ja tas tevi neuztrauc tad Ķīnas replikām nav ne vainas.Karrlo rakstīja:Es isti nesaprotu kaada naher starpiba vai tiem diskiem ir triisburtu nosaukums vai ari kkadi kjiinas hieroglifi ,ko tas maina ? tas ka Tu esi tipa afigennijs chuvaks un nevis dzivokli uztaisi remontu vai izdari ko lietderigu bet gan noperc diskus pa chetrciparu skaitli un piesleedz g4s signalizaciju viniem klaat jo vislaik chujons ka kaads vinjus aptaisiis vai nozags ?
Skatoties tavu topiku, var redzet ka tev liela pieredze ar diskiem gan dare, gan japan racing.. Ta ka tavs viedoklis baigi svarigs..JorensHS rakstīja:Ķīnas diski mēdz būt no cita metālu sajaukuma, kas ir daudz mīkstāks un salokās jau paskatoties uz apmali, kas ir dubultproblēma stretchotājiem, protams ja tas tevi neuztrauc tad Ķīnas replikām nav ne vainas.Karrlo rakstīja:Es isti nesaprotu kaada naher starpiba vai tiem diskiem ir triisburtu nosaukums vai ari kkadi kjiinas hieroglifi ,ko tas maina ? tas ka Tu esi tipa afigennijs chuvaks un nevis dzivokli uztaisi remontu vai izdari ko lietderigu bet gan noperc diskus pa chetrciparu skaitli un piesleedz g4s signalizaciju viniem klaat jo vislaik chujons ka kaads vinjus aptaisiis vai nozags ?
Salidzinat rita snapaa cik hujdajs kas aiz muguras nolicis tuvu apmalei- un cik talu zaljaa tekla novietota! saakuma baile ne?! :)
He he, vakar nedaudz apdirsies biju...Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Salidzinat rita snapaa cik hujdajs kas aiz muguras nolicis tuvu apmalei- un cik talu zaljaa tekla novietota! saakuma baile ne?! :)
izskatās mega hateri ejiet dirst, pašiem nekā nav, bet kādam kurš kaut ko dara, ka tik ar pirkstu pakratīt, brauciet ar saviem e34 bleķiem, kas ir OEM ražojums.
Par centru krāsu, jā, grafīts būtu labi, bet arī šitā imho ir pat ļoti ok..
Par centru krāsu, jā, grafīts būtu labi, bet arī šitā imho ir pat ļoti ok..
dabuutas labas apshifkas no angla, ies uz paarshuushanu ar daudzam salona detaljaam...Kaa ari Harman Kardon muzikas sisteema
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nopietni? Kur Tu dabūji harman kardon?Zirdzins rakstīja:dabuutas labas apshifkas no angla, ies uz paarshuushanu ar daudzam salona detaljaam...Kaa ari Harman Kardon muzikas sisteema
Diski atstaaj disku centriem pagaidam sho pashu krasu,loti labi saskan ar auto krasu
Instagram - Sandis_e36
Varbut arii, tachu bus shaada kraasa...par cik auto jau ir leciiga kraasa, diskiem, uzskatu jaabuut piezemetakiemSidnas rakstīja:Diski atstaaj disku centriem pagaidam sho pashu krasu,loti labi saskan ar auto krasu
Pirms parkraso diskus uztaisi vairakas bildes no visiem rakursiem ar tagadejo centru krasu! lai pectam ir ko salidzinaat!
Instagram - Sandis_e36
man liekas tumbu lielums aizmugure ne ar ko neatskiras, tikai vinu skaneejums, kuru uzlabo gaisa izvades un ievades kombinacija un pashu tumbu kvalitaate, kkaa taavlAdlik rakstīja:Hk aizmugure ovali?! O.o
Jaameklee, jaabraukaa apkaart, jaacheko ievestas mashinas uz izjaukshanu un tad jau kko var atrast vienmer!Inferno rakstīja:Nopietni? Kur Tu dabūji harman kardon?Zirdzins rakstīja:dabuutas labas apshifkas no angla, ies uz paarshuushanu ar daudzam salona detaljaam...Kaa ari Harman Kardon muzikas sisteema
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 32