CaK Sedans

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
MAIZE
Ziņojumi: 262
Pievienojies: 01 Feb 2015, 11:03
Braucu ar: lsd

11 Mar 2015, 20:13

Jā, kaut kas trūka un es par to neko nesaku. viss ok! Es to auto arī būtu atstājis ilgāk, bet, ja man melo, tad neko darīt.

kādus batonus tad sasprauda ausīs?
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Profila bilde
CaK
Ziņojumi: 658
Pievienojies: 09 Jan 2015, 15:57
Braucu ar: 320 sedans

11 Mar 2015, 20:23

MAIZE rakstīja:
Jā, kaut kas trūka un es par to neko nesaku. viss ok! Es to auto arī būtu atstājis ilgāk, bet, ja man melo, tad neko darīt.

Ai nu... teica, ka brīvdienās viss būs. nebija. teica, ka 2dien būs. nebija. Teica, ka aktrīvi strādā pie mašīnas - aizbraucu uz servisu speciāli paskatīties, neviena vispār nav. Teica, ka džeki jau no 6 rītā strādās, lai mašīna šodien būtu. Aizbraucu šovakar - protams, ka nav gatava un neizskatījās, ka kāds ar to mašīnu būtu strādājis kopš sešiem rītā. Tad bija stāsts par meistaru, kurš aizmucis un to, ka visam nepietiek laika. Drausmīgi nepatīk, ka mani čakarē.
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

11 Mar 2015, 20:26

Tev (tādiem kā Tu, kas bieži apmeklē servisus, nevis remontējas pats) jāņem kāda jauna Škoda kredītā un jādzīvo laimīgam! :hahaha:
d[-_-]b
Mlinarts
Ziņojumi: 549
Pievienojies: 25 Mai 2014, 22:07
Braucu ar: E91

11 Mar 2015, 20:30

Kads sakars par braukšanu servisos un škodām!

Ja reāli mīž mutē,bet saka ka lietus līst (batons sprauž ausis)
šitie uzmetēju servisi sāk apnikt..
Cerams ka nekādu naudu nesamaksāji,jo darbs nav izdarīt,tatad maksāt ari nav par ko.
Attēls
Profila bilde
boris737
Ziņojumi: 722
Pievienojies: 17 Feb 2014, 17:28
Braucu ar: Compact
Atrašanās vieta: Zaķumuiža

11 Mar 2015, 20:31

Dj Plosky rakstīja:Tev (tādiem kā Tu, kas bieži apmeklē servisus, nevis remontējas pats) jāņem kāda jauna Škoda kredītā un jādzīvo laimīgam! :hahaha:
+ :giggle:
bet nu ta ir cakaretujus iznicinat. ja nau ta nau
Profila bilde
sigais
Ziņojumi: 437
Pievienojies: 25 Jūl 2012, 23:59
Braucu ar: 318ti, 530d touring
Atrašanās vieta: Roja

11 Mar 2015, 20:33

gaidu ar nepacietību atmazkas no servisa īpašnieka, vadītāja, kurš te pirms tam postēja par progresu :hahaha:
Mlinarts

11 Mar 2015, 20:35

Vienkārši tas parāda servisa attieksmi pret klientu!
Attēls
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

11 Mar 2015, 20:35

Mlinarts rakstīja:Kads sakars par braukšanu servisos un škodām!

Cerams ka nekādu naudu nesamaksāji,jo darbs nav izdarīt,tatad maksāt ari nav par ko.
Tak ir forumā atsaukmes/info, par labiem mehāniķiem, kur var braukt un nebūs čakarēšana... Ja arī to nespēj atrast, nu tad tiešām Škoda (vai kāds cits kredītdibenpārvadātājs ir way to go) :)
d[-_-]b
Profila bilde
CaK

11 Mar 2015, 20:38

Mlinarts rakstīja:Kads sakars par braukšanu servisos un škodām!

To, ko vajadzēja, izdarīja - kondišku ielika un logus arī. Tā kā darbs ir ieguldīts un par to samaksāju.
Mlinarts

11 Mar 2015, 20:41

A kas tev tur isti neiet ? nevar pielaist ?
Attēls
Profila bilde
GunTixV
Ziņojumi: 575
Pievienojies: 18 Apr 2013, 11:32
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: MurMastiene
Reputācija: 2

11 Mar 2015, 20:44

sigais rakstīja:gaidu ar nepacietību atmazkas no servisa īpašnieka, vadītāja, kurš te pirms tam postēja par progresu :hahaha:
Tulit ienaks Janex325 un klients paliks par ccakaretaju un batonu spraudeju ausii.
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio

11 Mar 2015, 20:47

CaK rakstīja:
MAIZE rakstīja:

Ai nu... teica, ka brīvdienās viss būs. nebija. teica, ka 2dien būs. nebija. Teica, ka aktrīvi strādā pie mašīnas - aizbraucu uz servisu speciāli paskatīties, neviena vispār nav. Teica, ka džeki jau no 6 rītā strādās, lai mašīna šodien būtu. Aizbraucu šovakar - protams, ka nav gatava un neizskatījās, ka kāds ar to mašīnu būtu strādājis kopš sešiem rītā. Tad bija stāsts par meistaru, kurš aizmucis un to, ka visam nepietiek laika. Drausmīgi nepatīk, ka mani čakarē.
'

tad iemacies turet rokas skruvgriezi un dari pats :doh: :hahaha:
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
Janex325
Ziņojumi: 300
Pievienojies: 19 Aug 2013, 13:59
Braucu ar: 325 underground
Reputācija: 1

11 Mar 2015, 21:41

Tuvāk stāvoši klienti zin, ka gandrīz divas nedēļas atpakaļ notika episkums, kad tiešām mehs ir iesācis lērumu mašīnu, atstājis nepabeigtus, te viņš ir un nākošajā dienā vairs nav.
Sekas tam visam ir katostrofālas, ir zināmi gan mazi, gan lieli servisi kas pateicoties tādiem izgājieniem ir bankrotējuši.
Plus autiņš pēc ta meha izdarītā, tika praktiski novests līdz sākuma punktam, jo uzticība ex meham zudusi, un viss ir jāparbauda, attiecīgi laiks iet nenormāli.
Vajadzīgās pēdējas daļas vēl pagajušo nedēļ tika tik dabūtas nelaimīgajiem logiem, bet tas tā.
Par laikiem un no cikiem līdz cikiem kas ir darīts es ne attaisnošos, ne skaidrošos, jo tas šeit ir bezjēdzīgi.
Nauda par darbu Zero, praktiski tikai tas kas tika pirkts papildus (trūkstošais) + degviela braukājot riņķī un meklējot i to rezultāta Mīnuss, bet tā mēdz gadīties diemžēl.
PS. Visu zināšanai uzmetējs naudu ņem pa priekšu un tad izgaist, nevis neņem neko u.t.t.
Veiksmīgi!
Autoserviss tavam E36

Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.

Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Attēls
Profila bilde
CaK

11 Mar 2015, 21:48

Janex325 rakstīja:Tuvāk stāvoši klienti zin, ka gandrīz divas nedēļas atpakaļ notika episkums, kad tiešām mehs ir iesācis lērumu mašīnu, atstājis nepabeigtus, te viņš ir un nākošajā dienā vairs nav.
Sekas tam visam ir katostrofālas, ir zināmi gan mazi, gan lieli servisi kas pateicoties tādiem izgājieniem ir bankrotējuši.
Plus autiņš pēc ta meha izdarītā, tika praktiski novests līdz sākuma punktam, jo uzticība ex meham zudusi, un viss ir jāparbauda, attiecīgi laiks iet nenormāli.
Vajadzīgās pēdējas daļas vēl pagajušo nedēļ tika tik dabūtas nelaimīgajiem logiem, bet tas tā.
Par laikiem un no cikiem līdz cikiem kas ir darīts es ne attaisnošos, ne skaidrošos, jo tas šeit ir bezjēdzīgi.
Nauda par darbu Zero, praktiski tikai tas kas tika pirkts papildus (trūkstošais) + degviela braukājot riņķī un meklējot i to rezultāta Mīnuss, bet tā mēdz gadīties diemžēl.
PS. Visu zināšanai uzmetējs naudu ņem pa priekšu un tad izgaist, nevis neņem neko u.t.t.
Veiksmīgi!
Ja tiešām tādi sūdi, tad kāpēc man normāli nepateici? Nevajadzēja solīt, ka būs, ja reāli nav. Lūdzu nedari vairāk tā!
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

11 Mar 2015, 21:50

DDM :hahaha:
cipruss18

11 Mar 2015, 21:51

CaK rakstīja:
Janex325 rakstīja:Tuvāk stāvoši klienti zin, ka gandrīz divas nedēļas atpakaļ notika episkums, kad tiešām mehs ir iesācis lērumu mašīnu, atstājis nepabeigtus, te viņš ir un nākošajā dienā vairs nav.
Veiksmīgi!
Ja tiešām tādi sūdi, tad kāpēc man normāli nepateici? Nevajadzēja solīt, ka būs, ja reāli nav. Lūdzu nedari vairāk tā!

labi mammu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ar kompatu pa brugji
Armani
Ziņojumi: 17
Pievienojies: 29 Jan 2014, 19:23

11 Mar 2015, 21:54

Nokrāsotajam diskam forša kante :hahaha:
Bet pa nopietno nebiju domājis ka tu kko pats darīsi (slīpēsi,krāsosi) par to var paslavēt :super:
Profila bilde
Janex325
Ziņojumi: 300
Pievienojies: 19 Aug 2013, 13:59
Braucu ar: 325 underground
Reputācija: 1

11 Mar 2015, 21:58

CaK rakstīja:Ja tiešām tādi sūdi, tad kāpēc man normāli nepateici? Nevajadzēja solīt, ka būs, ja reāli nav. Lūdzu nedari vairāk tā!
Nevienam klientam nekad, neinteresē servisa iekšējās problēmas, jo tās ir servisa iekšējās problēmas!
Rāvu dirsu putās uz visām debes pusēm, un ir kā ir.
Ps. vakar kad biji vakarā atbraucis, es biju aizbraucis jau mājās maybē 20 min, pirms atbrauci, šodien tā arī bija, ka sešos biju uz vietas, taisīju i tavu i vēl citus, un kad vakarā atbrauci viņam pakaļ, es ņēmos ap salona instalāciju.
Salikt plastmasas ir figņa, galvenais ka elektroniski viss zem plastmasas ir ok. Kad liksi kopā neaizmirsti pārbaudīt instalāciju kuru tev rādiju, kas iet zem priekšēja televizora augšējās daļas, jo kā jau augstāk minēju, uzticamība tam cilvēkam zudusi.
Viss vairāk neko nepostošu, jo netaisos tevi padarīt vēl par batonu spraudēju un tamlīdzīgi, vai arī lai citi tā padomā.
Situācija ir tāda kāda viņa, Ja kāds domā ka esmu uzmetējs, tad domājat tā!
Autoserviss tavam E36

Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.

Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Attēls
Profila bilde
Rons
Ziņojumi: 1429
Pievienojies: 22 Jūl 2011, 19:28
Braucu ar: c3h8-c4h10
Reputācija: 12

11 Mar 2015, 22:29

....Karma... :D :gigigi: :super: :D
cipruss18

11 Mar 2015, 22:36

Tak koj cepjaties,chali darbenieks uzmeta,tema slegta.man ta ari ir gadijies,dzivojam talaak.
Un chaks noris gan jau talak pats tiks gala
ar kompatu pa brugji