CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 59
- chevron_right
Jā, kaut kas trūka un es par to neko nesaku. viss ok! Es to auto arī būtu atstājis ilgāk, bet, ja man melo, tad neko darīt.
kādus batonus tad sasprauda ausīs?
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Ai nu... teica, ka brīvdienās viss būs. nebija. teica, ka 2dien būs. nebija. Teica, ka aktrīvi strādā pie mašīnas - aizbraucu uz servisu speciāli paskatīties, neviena vispār nav. Teica, ka džeki jau no 6 rītā strādās, lai mašīna šodien būtu. Aizbraucu šovakar - protams, ka nav gatava un neizskatījās, ka kāds ar to mašīnu būtu strādājis kopš sešiem rītā. Tad bija stāsts par meistaru, kurš aizmucis un to, ka visam nepietiek laika. Drausmīgi nepatīk, ka mani čakarē.MAIZE rakstīja:Jā, kaut kas trūka un es par to neko nesaku. viss ok! Es to auto arī būtu atstājis ilgāk, bet, ja man melo, tad neko darīt.
Tev (tādiem kā Tu, kas bieži apmeklē servisus, nevis remontējas pats) jāņem kāda jauna Škoda kredītā un jādzīvo laimīgam!
d[-_-]b
Kads sakars par braukšanu servisos un škodām!
Ja reāli mīž mutē,bet saka ka lietus līst (batons sprauž ausis)
šitie uzmetēju servisi sāk apnikt..
Cerams ka nekādu naudu nesamaksāji,jo darbs nav izdarīt,tatad maksāt ari nav par ko.
Cerams ka nekādu naudu nesamaksāji,jo darbs nav izdarīt,tatad maksāt ari nav par ko.
+Dj Plosky rakstīja:Tev (tādiem kā Tu, kas bieži apmeklē servisus, nevis remontējas pats) jāņem kāda jauna Škoda kredītā un jādzīvo laimīgam!
bet nu ta ir cakaretujus iznicinat. ja nau ta nau
gaidu ar nepacietību atmazkas no servisa īpašnieka, vadītāja, kurš te pirms tam postēja par progresu
Tak ir forumā atsaukmes/info, par labiem mehāniķiem, kur var braukt un nebūs čakarēšana... Ja arī to nespēj atrast, nu tad tiešām Škoda (vai kāds cits kredītdibenpārvadātājs ir way to go) :)Mlinarts rakstīja:Kads sakars par braukšanu servisos un škodām!
d[-_-]b
To, ko vajadzēja, izdarīja - kondišku ielika un logus arī. Tā kā darbs ir ieguldīts un par to samaksāju.Mlinarts rakstīja:Kads sakars par braukšanu servisos un škodām!
Tulit ienaks Janex325 un klients paliks par ccakaretaju un batonu spraudeju ausii.sigais rakstīja:gaidu ar nepacietību atmazkas no servisa īpašnieka, vadītāja, kurš te pirms tam postēja par progresu
'CaK rakstīja:Ai nu... teica, ka brīvdienās viss būs. nebija. teica, ka 2dien būs. nebija. Teica, ka aktrīvi strādā pie mašīnas - aizbraucu uz servisu speciāli paskatīties, neviena vispār nav. Teica, ka džeki jau no 6 rītā strādās, lai mašīna šodien būtu. Aizbraucu šovakar - protams, ka nav gatava un neizskatījās, ka kāds ar to mašīnu būtu strādājis kopš sešiem rītā. Tad bija stāsts par meistaru, kurš aizmucis un to, ka visam nepietiek laika. Drausmīgi nepatīk, ka mani čakarē.MAIZE rakstīja:Jā, kaut kas trūka un es par to neko nesaku. viss ok! Es to auto arī būtu atstājis ilgāk, bet, ja man melo, tad neko darīt.
tad iemacies turet rokas skruvgriezi un dari pats
ar kompatu pa brugji
Tuvāk stāvoši klienti zin, ka gandrīz divas nedēļas atpakaļ notika episkums, kad tiešām mehs ir iesācis lērumu mašīnu, atstājis nepabeigtus, te viņš ir un nākošajā dienā vairs nav.
Sekas tam visam ir katostrofālas, ir zināmi gan mazi, gan lieli servisi kas pateicoties tādiem izgājieniem ir bankrotējuši.
Plus autiņš pēc ta meha izdarītā, tika praktiski novests līdz sākuma punktam, jo uzticība ex meham zudusi, un viss ir jāparbauda, attiecīgi laiks iet nenormāli.
Vajadzīgās pēdējas daļas vēl pagajušo nedēļ tika tik dabūtas nelaimīgajiem logiem, bet tas tā.
Par laikiem un no cikiem līdz cikiem kas ir darīts es ne attaisnošos, ne skaidrošos, jo tas šeit ir bezjēdzīgi.
Nauda par darbu Zero, praktiski tikai tas kas tika pirkts papildus (trūkstošais) + degviela braukājot riņķī un meklējot i to rezultāta Mīnuss, bet tā mēdz gadīties diemžēl.
PS. Visu zināšanai uzmetējs naudu ņem pa priekšu un tad izgaist, nevis neņem neko u.t.t.
Veiksmīgi!
Sekas tam visam ir katostrofālas, ir zināmi gan mazi, gan lieli servisi kas pateicoties tādiem izgājieniem ir bankrotējuši.
Plus autiņš pēc ta meha izdarītā, tika praktiski novests līdz sākuma punktam, jo uzticība ex meham zudusi, un viss ir jāparbauda, attiecīgi laiks iet nenormāli.
Vajadzīgās pēdējas daļas vēl pagajušo nedēļ tika tik dabūtas nelaimīgajiem logiem, bet tas tā.
Par laikiem un no cikiem līdz cikiem kas ir darīts es ne attaisnošos, ne skaidrošos, jo tas šeit ir bezjēdzīgi.
Nauda par darbu Zero, praktiski tikai tas kas tika pirkts papildus (trūkstošais) + degviela braukājot riņķī un meklējot i to rezultāta Mīnuss, bet tā mēdz gadīties diemžēl.
PS. Visu zināšanai uzmetējs naudu ņem pa priekšu un tad izgaist, nevis neņem neko u.t.t.
Veiksmīgi!
Autoserviss tavam E36
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
Ja tiešām tādi sūdi, tad kāpēc man normāli nepateici? Nevajadzēja solīt, ka būs, ja reāli nav. Lūdzu nedari vairāk tā!Janex325 rakstīja:Tuvāk stāvoši klienti zin, ka gandrīz divas nedēļas atpakaļ notika episkums, kad tiešām mehs ir iesācis lērumu mašīnu, atstājis nepabeigtus, te viņš ir un nākošajā dienā vairs nav.
Veiksmīgi!
DDM
CaK rakstīja:Ja tiešām tādi sūdi, tad kāpēc man normāli nepateici? Nevajadzēja solīt, ka būs, ja reāli nav. Lūdzu nedari vairāk tā!Janex325 rakstīja:Tuvāk stāvoši klienti zin, ka gandrīz divas nedēļas atpakaļ notika episkums, kad tiešām mehs ir iesācis lērumu mašīnu, atstājis nepabeigtus, te viņš ir un nākošajā dienā vairs nav.
Veiksmīgi!
labi mammu
ar kompatu pa brugji
Nokrāsotajam diskam forša kante
Bet pa nopietno nebiju domājis ka tu kko pats darīsi (slīpēsi,krāsosi) par to var paslavēt
Bet pa nopietno nebiju domājis ka tu kko pats darīsi (slīpēsi,krāsosi) par to var paslavēt
Nevienam klientam nekad, neinteresē servisa iekšējās problēmas, jo tās ir servisa iekšējās problēmas!CaK rakstīja:Ja tiešām tādi sūdi, tad kāpēc man normāli nepateici? Nevajadzēja solīt, ka būs, ja reāli nav. Lūdzu nedari vairāk tā!
Rāvu dirsu putās uz visām debes pusēm, un ir kā ir.
Ps. vakar kad biji vakarā atbraucis, es biju aizbraucis jau mājās maybē 20 min, pirms atbrauci, šodien tā arī bija, ka sešos biju uz vietas, taisīju i tavu i vēl citus, un kad vakarā atbrauci viņam pakaļ, es ņēmos ap salona instalāciju.
Salikt plastmasas ir figņa, galvenais ka elektroniski viss zem plastmasas ir ok. Kad liksi kopā neaizmirsti pārbaudīt instalāciju kuru tev rādiju, kas iet zem priekšēja televizora augšējās daļas, jo kā jau augstāk minēju, uzticamība tam cilvēkam zudusi.
Viss vairāk neko nepostošu, jo netaisos tevi padarīt vēl par batonu spraudēju un tamlīdzīgi, vai arī lai citi tā padomā.
Situācija ir tāda kāda viņa, Ja kāds domā ka esmu uzmetējs, tad domājat tā!
Autoserviss tavam E36
Autocentrs Rīga
Autocentrs Rīga
....Karma...
Tak koj cepjaties,chali darbenieks uzmeta,tema slegta.man ta ari ir gadijies,dzivojam talaak.
Un chaks noris gan jau talak pats tiks gala
Un chaks noris gan jau talak pats tiks gala
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9