Skudraa 320i Coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 12
- chevron_right
Ļooti skaists eksemplārs
Pof, ka atkārtošos, bet ta patīk tie "get low"
Pof, ka atkārtošos, bet ta patīk tie "get low"
Loti labs eksemplars Coiloveri pilda savu darbu
vajag lūpu no M bampera.
Es arī par to domāju
Forša abilde!
Izpūtējs nepatīk!
Izpūtējs nepatīk!
Ja par to lupu, ta ir laba ideja. Bet ipashniekam ir pedejais vards
Kāda mana auto bildīte
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ko vakar iekš PBSHB sadarīja tavam drapakam?
Vakar neko īpašu, pārcēlām uz nedēļas sākumu, jo būs jāved savirzi regulēt.
Plānos ir par pāris grādiem palielināt ratu griezšanās leņķi un vēl šo to.
Plānos ir par pāris grādiem palielināt ratu griezšanās leņķi un vēl šo to.
Šodien iekš PBSHB šis tas sadarīts:
- uzlikti jauni bremžu kluču nodiluma devēji, tagad vairs visu laiku instrumentu panelī nedeg tā lampiņa. Pilnīgi liekas, ka tas nav mans auto, ar ko tagad braucu;
- palielināts ratu izgriezšanas leņķis, tagad var apgriezties mazākā laukumā un vieglāk noparkoties
- Tad vēl saregulēta savirze un sagāzums, kas, kā izrādījās, pirms tam bija saregulēti ne tā, kā vajadzētu.
- Atrisināta problēma ar aizmugurējiem lukturiem, tagad viss deg un deg pareizi.
Liels paldies Siikajam par to visu Kā arī paldies Zeltiņam, ka atgādāja mani mājā, kad atstāju savu auto servisā.
Un kā izrādās, mašīnas motoram laikam ķēde pastiepusies. Jo pie zemiem apgriezieniem gurdens.
- uzlikti jauni bremžu kluču nodiluma devēji, tagad vairs visu laiku instrumentu panelī nedeg tā lampiņa. Pilnīgi liekas, ka tas nav mans auto, ar ko tagad braucu;
- palielināts ratu izgriezšanas leņķis, tagad var apgriezties mazākā laukumā un vieglāk noparkoties
- Tad vēl saregulēta savirze un sagāzums, kas, kā izrādījās, pirms tam bija saregulēti ne tā, kā vajadzētu.
- Atrisināta problēma ar aizmugurējiem lukturiem, tagad viss deg un deg pareizi.
Liels paldies Siikajam par to visu Kā arī paldies Zeltiņam, ka atgādāja mani mājā, kad atstāju savu auto servisā.
Un kā izrādās, mašīnas motoram laikam ķēde pastiepusies. Jo pie zemiem apgriezieniem gurdens.
Aizbrauc uz diagnostiku no sākuma, par ķēdi domāt vēl nav laiks, manuprāt :)
Tā arī domāju darīt, jo kad dzinējs auksts, tad vispār ir tā, ka strauji spiežot gāzi, liekas, ka spied bremzes. Bet kad uzsilsts, tad ir ok.
+1dogMa rakstīja:Aizbrauc uz diagnostiku no sākuma, par ķēdi domāt vēl nav laiks, manuprāt :)
Aizbraucu pie Activity uz diagnostiku, rezultāts - beigta zonde Cerams, ka to nomainīs, tad viss būs ok
Pie reizes nospiegots Jolcinjas e36. Jāpieliek tik roka, un būs labs
Pie reizes nospiegots Jolcinjas e36. Jāpieliek tik roka, un būs labs
Nu jā, kādu laiku nebiji satikts. Protams, ka viss būs Oki Doki Bembuks skatījos, ka uzturēts un esi rūpējies par to, tā kā savādāk nevar būt
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Oho. Man gan ar beigtu zondi nekādu emociju, tik citreiz atgāzes normāli pēc benzīna smird, tas arī viss.
Vakar sanāca padarboties ap priekšējo optiku. Tagad vēl priekšējie pagriezieni jādabū tumšāki.
Pašam jau patīk.
Pašam jau patīk.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ir ok, tik to bamperi vajadzētu sakrāsot. Un pagriezienus nopērc tumšos, citādi šie dikti tagad lec acīs un kaut kas izceļās.
Tā jau super! Vismaz kaut kas atkal savādāks.
Tā jau super! Vismaz kaut kas atkal savādāks.
Pagriezieni jau gandrīz arī tika dabūti, bet nebija uz vietas. Turklāt šie jau ir pārdoti, bet vēl stāv pie manis.
Un jā, ar bamperi ir kaut kas jādara
Un jā, ar bamperi ir kaut kas jādara
man, liekas, ka tomēr vairāk bez urinizēšanas patika!
Bet, kad redzēšu dzīvē, tad toč varēšu ievērtēt un pateikt!
Kapēc jūs neizvēlaties kādu pilnīgi jaunu plēves toni?!
Bet, kad redzēšu dzīvē, tad toč varēšu ievērtēt un pateikt!
Kapēc jūs neizvēlaties kādu pilnīgi jaunu plēves toni?!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 12