oshels e36 sedan
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 12
- chevron_right
ko nozīmē starplika? Flancis?
Kāds tev j un et diskiem?
Man patīk kopskats!
Man patīk kopskats!
ja atmiņa neviļ, tad flancis skaitas tikai tas ko atsevišķi pieskruvē pie stupicas un pie flanča tikai pieskruvē disku, pārējās ir starplikas. palabojiet ja kļūdoserda rakstīja:ko nozīmē starplika? Flancis?
Man patīk kopskats!
neiebraucu, ko tu uzrakstīji! Ko nozīmē "pārējais"? Standartā tak nav jābūt ne platākam dlancim ne starplikām. Ar to tak tikai reglē disku iznesumu!?
Kāda jēga likt starplikas 7mm (kas ir katra par sevi biezumā), ja var vienu flanci 7mm?!
Diski laikam bija J=7,5 un et35, Flancis ir tas ko pieskrūvē pie stupicas un disku pie flanča, bet starplika ko ieliek starp stupicu un disku un pievelkas viņa ar pašu disku (diska skrūvēm. Jēga tāda ar 7mm biezu starpliku dabūju et no 35 uz 28 un ir perfekti standarta arkās ar šiem diskiem. Un nesaprotu, ko domāji ar divu likšanu???
Ieskatam, ja nevari izprast atšķirībuerda rakstīja:
neiebraucu, ko tu uzrakstīji! Ko nozīmē "pārējais"? Standartā tak nav jābūt ne platākam dlancim ne starplikām. Ar to tak tikai reglē disku iznesumu!?
Kāda jēga likt starplikas 7mm (kas ir katra par sevi biezumā), ja var vienu flanci 7mm?!
Flancis Starplika
Tad vienīgā atšķirība ir tanī, ka flanci skrūvē pie stupicas un disku pie flanča, bet ar starpliku tas pats, tikai bez skrūvēšana?!
Ar starpliku parasti var mazliet palabot et, bet ja jau iet lielāks biezums, tad liek flanci
apmēram šito es gribēju pateikt savā iepriekšējajā tekstāerda rakstīja:Tad vienīgā atšķirība ir tanī, ka flanci skrūvē pie stupicas un disku pie flanča, bet ar starpliku tas pats, tikai bez skrūvēšana?!
skatos tev šofera beņķim piemeties tas pats efekts/defekts kas manējam!
coupe 2.8
vai tad tādu nevar gandriz katrā detaļu veikalā nopirkt? prosta golfa lūpa
Maziņš caurumiņš tur ir, kas jau bija pērkot salonu un piesegts ar apaļu uzšuvīti(ielāpiņu) sēdekļa krāsā ar uzrakstiņu, tik bildē izceļas tā jocīgi izceļasMartinez rakstīja:skatos tev šofera beņķim piemeties tas pats efekts/defekts kas manējam!
Bet ja grib pa smuko, tad ir mazliet jāpiestrādā, nepatīk tas savienojums vidū un malas, kad paliek vienkārši apgrieztasm4z rakstīja:vai tad tādu nevar gandriz katrā detaļu veikalā nopirkt? prosta golfa lūpa
Jebkurā auto rezerves daļu veikalā viņai ir jābūt pieejamai
Žurcis ar tiem diskiem vispār kumpete
Tik derētu aizmugures un priekšējos pagriezienus mazliet nobandizēt
Tik derētu aizmugures un priekšējos pagriezienus mazliet nobandizēt
Paldies
Bet nu nebūs banditizācijas un tamlīdīgi, nepatīk šai krāsai tādas lietas. Te vairāk iet uz max stock un sterilitāti, un ar savu odziņu
Bet nu nebūs banditizācijas un tamlīdīgi, nepatīk šai krāsai tādas lietas. Te vairāk iet uz max stock un sterilitāti, un ar savu odziņu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 12