ArchizLV TECHNO VIOLET
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 23
- chevron_right
Skats tāds tīri piedūrīgs ar tādām tumšajām. Nav nekāds baigas šķūnings.
Shodien biju patiikami paarsteigs ka no Amerikas 6 darba dienu laikaa atnaaca man shis. Veelaak jaaiet meeginaat iestelleet.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Laba fīča. Kapeiku turamais ar ir. forši, ka nodalījumu izvietojumu var mainīt.
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
cik maksāja, un vai ir iespējams koplektēt ar elkoņbalstu?Archizlv rakstīja:Shodien biju patiikami paarsteigs ka no Amerikas 6 darba dienu laikaa atnaaca man shis. Veelaak jaaiet meeginaat iestelleet.
Liekas, ka elkoņbalsts netraucēs?!
Man jau arii elkon balsts un viss smuki sapas, tik naacas uztaisiit divus slotinus prieksh klipshiem. Ja riit neaizmirsiishu, tad nofocheeshu kaa es vinu tur iestelleeju.
Maksaaja diezgan, tas ir viss ko varu pateikt.
Maksaaja diezgan, tas ir viss ko varu pateikt.
Nu, neveicas jums ar tām cenām Bet štelle vienkārši neatņemama sastāvdaļa. Kad ieliku sev (izrāvu pelnutrauku), gandrīz beidzu smēķēt mašīnā, bet kafija gāja uz urrā
Paaris bildes ar iestelletu glaazhu tureetaaju un kaa es vinu iemonteeju. Naacaas ar dreemeliiti isfreezet divus taadus kantainus cauruminus, lai tur ieietu iekshaa tie klipshi.
Beidzot arii iestelleju M3 spoguliishus, uzreiz cits skats un dziivee izskataas protams daudz labaak nekaa bildee.
Vel atlika sapuleet, jo vietaam ir bikin citrons sanaacis, iisteniibaa pagruuti taadus spogulus kraasot, it sevishki ja neko nekraaso regulaari.
Vel atlika sapuleet, jo vietaam ir bikin citrons sanaacis, iisteniibaa pagruuti taadus spogulus kraasot, it sevishki ja neko nekraaso regulaari.
tiesaam smuki
ps, nevaru ari sagaidit kad tu man to glazu turetaju sadabuusi
ps, nevaru ari sagaidit kad tu man to glazu turetaju sadabuusi
...
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Reāli naiss!!!
blin jāmet nost pīpošana,un jāsāk dzert! jāravē ārā pelnu trauki un jāpērk glāžu turētāji!
coupe 2.8
P.S. riit jaaliek 225/45 vietaa 215/45 prieksheejaas riepas un pie reizes jaanolaizh vel buus priekshaa zemaak.
Obligāti uztaisi bildes, jo pats arī plānoju iepirkt priekšai 215/40(45), gribu redzēt ā izskatīsies!
glāžu turētājs
Turētājs - , toties spoguļi - Parastie ir smukāki
es jau gaidiju kad tu to teiksimarux rakstīja:Turētājs - , toties spoguļi - Parastie ir smukāki
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …