gincha 323 touring
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right
man tiešām žēl tik smuks autiņš bija
Līdzjūtība par autiņu
ka negadaas
auto tiešām bija super
auto tiešām bija super
Bļin toč dīvaini sametās ieraugot smuku un zināmu auto salocītu .....
Labi gan, ka pašiem viss ok...varbūt būs mācība šitiem ,kas pa krastmalu pie 200 lido
Labi gan, ka pašiem viss ok...varbūt būs mācība šitiem ,kas pa krastmalu pie 200 lido
galvenais ka pašiem viss O.K. a tas bleķis! Ko nākošo ņemsi? tādu pašu?
coupe 2.8
vel nezinu domasu ko nemt,mos ja paradisies kas labs tad tadu pasu
Bļa, citu vārdu neatradu!
Shamais veel ir taisaamsgincha rakstīja:Manam Touringam sanaca liela shaize,nesadaliju celu ar Multivanu un beigas koki
Protams ka liidzjuutiibas zaudeejot ljoti smuko touringu!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Iznīcināt autiņu ir diezgan bēdīgs process, izdomā, kas sanāk izdevīgāk, celt augšā, vai pārdot detaļās + metālu nodot un nopirkt citu.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Njemot veeraa to ,ka vaacijaa taads auto maksaa diezgan daudz ,domaaju ka vajadzeetu celt augshaa
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
Pēdējais labojis Orkaans - 22 Sep 2011, 19:27, kopā labots 1 reizi.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Es arī biju nonācis tādā situācijā ar savējo. Domāju celt augšā vai pārdot nost. Saņēmos un cēlu augšā, neesmu nožēlojis to.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
līdzjūtības tew, tiešām zinu kā tas ir, jo savējo 22. jūnija naktī līdzīgi iznīcināju...
Nav nemaz ko teikt, tikai jāpriecājās, ka pašiem viss kārtībā, par naudu dzīvību nenopirksi..
Ej tu nost, kaut ko taadu nebiju cereejis ieraudziit. Labi ka pashi sveiki. Bet mashiiniiti gana zheel, tik smuks auto bija, juutu liidzi.
zel jau riktigi,bet nezinu vai atmaksajas celt auksa,pirmkart seit maksa daudz tas,nu vel var nemt tadu pasu un visu labo parlikt.
jā touringi man ar patīk, un šis man ar patikās...
nu ko darīt jāņem nākamais, tik sāc saukt detaļu cenas lai var sākt domāt ko man vaig un kas der no tevīm...
nu ko darīt jāņem nākamais, tik sāc saukt detaļu cenas lai var sākt domāt ko man vaig un kas der no tevīm...
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Ved uz LV un uzbuuveesim:)gincha rakstīja:zel jau riktigi,bet nezinu vai atmaksajas celt auksa,pirmkart seit maksa daudz tas,nu vel var nemt tadu pasu un visu labo parlikt.
Nezinu kaa tu Gincha, bet es noteikti neceltu augshaa, paaraak traki, tas vairs nebuutu tas tourings, kas bija. Labaak tieshaam mekleet citu un shito tirgot pa detalaam. Jo Vaacijaa ir pietiekoshi daudz smuku E36, taapeec saac tik mekleet.gincha rakstīja:zel jau riktigi,bet nezinu vai atmaksajas celt auksa,pirmkart seit maksa daudz tas,nu vel var nemt tadu pasu un visu labo parlikt.
Galvenais, ka pašiem nekas nopietns...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right