laguna green by možais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 36
- chevron_right

gaidisim tavus update pie Mans e36Sabinchix rakstīja:aa nju jāmožais rakstīja:vienigi pec diskiemun manejo pec skanjas, jo nemotors pagaidaam
![]()
man jau kā naudiņa būs tā pirkšu citus diskus..vasarai
![]()

hehe oook..možais rakstīja:gaidisim tavus update pie Mans e36Sabinchix rakstīja:aa nju jāmožais rakstīja:vienigi pec diskiemun manejo pec skanjas, jo nemotors pagaidaam
![]()
man jau kā naudiņa būs tā pirkšu citus diskus..vasarai
![]()

diski piestāv 

pavisam cits auto, jau kad brauci pa gabalu jutu ka ir ahujenna 

paldies, abpusēji veciit, abpusēji...

Pavisam cits autiņš 

Kā tas ir sakārtotas nieres?možais rakstīja:neliels update arī te par paveikto...![]()
murgaini bet uzstādīts pr. m-bampers ar OEM miglu rāmīšiem perfektā stāvoklī, sakārtotas nieres, logu slotinjas, plastmass zem slotiņām un uzlikti vismaz priekšā vasaras diski![]()

kaut ka nokrasotas un ieliktas beidzot brille... :p sodien uzmonteeti aizm mizas un beidzot esmu uz cetriem diskiem ... Njaa un apsedos nedaudz zemak tagad... 

maķ teica 

možais rakstīja:neliels update arī te par paveikto...![]()
murgaini bet uzstādīts pr. m-bampers ar OEM miglu rāmīšiem perfektā stāvoklī, sakārtotas nieres, logu slotinjas, plastmass zem slotiņām un uzlikti vismaz priekšā vasaras diski![]()
...tuvākajā laikā jādabuj jauni miglinieki, gaisa tuneļi, spliteri un aizm. beidzot riepas aa un diskiem vidiņi...
diski vnk sex

Instagram - Sandis_e36

neko - pakasija galvu un teica, njaa - ko tik šauras... - atstāju, teicu pusdienlaikā savākšuAgnisB rakstīja:ko riepu montētāji teica par 195/40 uz 9J?

bet nu kā ir tā ir...

Bildē izskatās, ka aizmuguri zemāk vajadzētu 

Pa gabalu izskatās, ka aizmugurē tikai uz diska stāv 

Priekš manis nedaudz par lielu stretch'š aizmugurē, bet izskatās skaisti 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8