Chew` e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right
Jā,labs dampis
Taa uznaca dileema, ko dariit ar diskiem.
Gribeju jau puletus plauktus un vidu spidigii peleku.
Bet man te masteri teica kad tos plauktus nevar kruti nopuleet..(jo trauce diska vidus, jo tiem izvirziijums virs plaukta iet.) kaut es viniem metu naudu pa virsu shie teica kad tas ir auzas.
ienaca ideja par to krasu Neon red uz diskiem.
Kaut kada bilde ieskatam kaut cik lidzigi vismaz.( ko sakat? )
Bet varbut kads var ko labaku ieteikt..
Bet man te masteri teica kad tos plauktus nevar kruti nopuleet..(jo trauce diska vidus, jo tiem izvirziijums virs plaukta iet.) kaut es viniem metu naudu pa virsu shie teica kad tas ir auzas.
Pēdējais labojis Chew` - 02 Jan 2013, 21:07, kopā labots 1 reizi.
Ev fanāt, ķer granāt.
butu loti interesanti
intesanti bet es sev tadus nekrasotuChew` rakstīja:Taa uznaca dileema, ko dariit ar diskiem.
Vajag vēl kādu akcentu tādā pašā krāsā, piemēram, spoguļus vai kādu uzlīmi, hvz... Tonis jau labs.
Ja nu viengii kadu uzlimi, citu neko.
a varbut kads zin kadu kanoturi kur pulee diskus?
a varbut kads zin kadu kanoturi kur pulee diskus?
Ev fanāt, ķer granāt.
pastijos tur ieprieksejas bildes vins loti labi izskatas ari uz sudrabotiem diskiem
kapec tu gribi kemoties ? sitie nav tie diski ar kuriem ekspirementet
izskatās intresanti
Nee nu jaa, man gribas puletus plauktus un taa, bet nu to nevar izdariit, bet jamiegina tad laikam atrast tads kursh to var izdariit. Jaa es vnk izdomaju mosh, bet nu hz, man bik piedur bet varbut labak tomer nedariit ta.Dj_Zii rakstīja:pastijos tur ieprieksejas bildes vins loti labi izskatas ari uz sudrabotiem diskiem
Ev fanāt, ķer granāt.
paprove uzsit pm juzerim image tauta runa ka viņš prot pulešanas maģiju
nekādā gadijumā tāda krāsa jau ir manChew` rakstīja:Taa uznaca dileema, ko dariit ar diskiem.
Hz, man patīk drošvien vnk stāja laba Tavam e36.. domāju akcentam kādu neitrālu uzlīmi var, bet varianti šeit ir daudz, jo diski anyway ir baigi cooooooooool
es par neon red
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
es par neon red, vismaz kkas nestandarta
Patīk! Es arī par!
Atceros, ka bija tirkošanā style 42 neon red krāsā, tad nu bija tā, ka pat vairāk nepatika kā izskatās, kaut gan bija uz balta cabrio!
Protams, šie ir savādāki diski un uz melna auto!
Atrodi bildi, kura fočēta dienas gaismā!
Protams, šie ir savādāki diski un uz melna auto!
Atrodi bildi, kura fočēta dienas gaismā!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- chevron_right