Girta E36
Varbut kadam ir intrese cena nav pedeja.pardodu savu BMW E36 320i Ta 04. 2012 (Kondicionieris) pirms 5 t-km mainita ella+filtri labas vasaras riepas ar lietajiem un Lidzi dodu ziemas riepas ar lietajiem diskiem motoram pana
tirs un saudzets auto
Kopts Visam sekots lidzi un laicigi mainit protams sur tur ir rusina Bilde var redzet sofera puse sparns
protams ir kur piesieties bet auto nav jau jauns
pardodu tiesam
Steidzami sakara ar cita auto iegadi.
1000 Ls protam nav akmeni kalta
T-Nr 26827271
tirs un saudzets auto
Kopts Visam sekots lidzi un laicigi mainit protams sur tur ir rusina Bilde var redzet sofera puse sparns
protams ir kur piesieties bet auto nav jau jauns
pardodu tiesam
Steidzami sakara ar cita auto iegadi.
1000 Ls protam nav akmeni kalta
T-Nr 26827271
Cerams cits auto būs tāds, ko var te atrādīt?
Kas tad tiks/vai jau iegādāts?
Piedodiet tavarisi
bet esmu parkapis uz Audi A6 Uz apaligo 97 gads B5
BMW ir tiesam labs bet bija iespeja panem pa letam naudinam Audi un nelaidu tadu iespeju garam
BMW ir tiesam labs bet bija iespeja panem pa letam naudinam Audi un nelaidu tadu iespeju garam
Gribejas kko jaunaku un ar lielaku konfortu
Pensijā ej?
Pārdod to audi pa dārgo un nopērc perfektu e36 vai e46
Pencija neju bet nesmu no tiem lielajiem skrejejiem utt un patik tie lielie un konfortablie auto
NU tad vajadzēja pārsēsties uz E39
1. C5, nevis B5.Girts rakstīja:Piedodiet tavarisi
2. Ja paņēmi ar 2.5TDI V6 dzinēju un pa LĒTĀM naudiņām, tad gaidi lielus izdevumus. Siksnu maiņā vien aizies puse no Tava BMW cenas.
BMW pardots
Taa bija Tava lielaakaa kljuuda
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ko lai saka žēl....
Gaidam jauno īpašnieku šeit pat!!!
Gaidam jauno īpašnieku šeit pat!!!
Jācer, ka Ģirts jaunajam īpašniekam nodeva zīmīti ar tekstu www.e36.lv
A6 - Ja gribējās ko lielāku, tad jau labāk E39. Kopējās uzturēšanas izmaksas E39 sanāk zemākas kā A6 un arī izskatās BMW daudz labāk...
Vismaz pasaki, ka nepaņēmi ar jau iepriekš minēto 2.5 tdi
Vismaz pasaki, ka nepaņēmi ar jau iepriekš minēto 2.5 tdi
Pilnigi un nemaz nenozeloju !!! un kluda taa nu nemaz es uzskatu nav
kolegim ir e39 pabraucu nu jaa ir ok bet pa tiem 1600 Ls es nevaretu panemt normalu (nejatu e39) plus ar puslidz normalu motoru 2.5 .2.8
Audis ko panemu ir 2.4 benzins un man apmierina + onka gados no ievesanas latvija 1 ipsnieks
P.S vienvardsakot sledzam topiku esmu apvierinats ar savu izveli un par bmw nenozeloju nemaz
P.S.S gribeju pateik tik kad nesmu ari tik vienas markas piekritejs galvenais lai ir labs un smuks auto un
vienam meita otram kleita
Lai visiem jums veicas un ceru kad e36.Lv buss vel populrags un labaks !!!
kolegim ir e39 pabraucu nu jaa ir ok bet pa tiem 1600 Ls es nevaretu panemt normalu (nejatu e39) plus ar puslidz normalu motoru 2.5 .2.8
Audis ko panemu ir 2.4 benzins un man apmierina + onka gados no ievesanas latvija 1 ipsnieks
P.S vienvardsakot sledzam topiku esmu apvierinats ar savu izveli un par bmw nenozeloju nemaz
P.S.S gribeju pateik tik kad nesmu ari tik vienas markas piekritejs galvenais lai ir labs un smuks auto un
vienam meita otram kleita
Lai visiem jums veicas un ceru kad e36.Lv buss vel populrags un labaks !!!