Ģirts New black saloon
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 16
- chevron_right
tada gadijumaa es tur ieksaa tiesaam nelidiisu!
Sodien sis tas padarits.. :) panemu bezalgas atvalinajumu (1dienu ) lai savestu kartiibaa savus jaunos ziemas ratus! r15 205/60 atnaca sodien pasutijums, pilnigi svezoki.. tad nu jau no pasa rita keros klat darbiem, sapratu ka bmw bagazniekaa vairak par vienu normalu riepu ielikt nevar, bet par laimi man salons jau bija izrauts araa tad nu problemu nebija!
riepu nosaukums! HOME MADE vakaros kad nav ko darit tunings, noberzti visi lidz plikam metalam,no abam pusem,attaukoti,nogrunteti,nokrasoti (mateti melni ) nolakoti un visiem jauni, skaisti dekorativie ventilisi salikti, daziem pa kadai uzlime,pari ar laku! tad nu aizbraucu,saborteju,nobalanseju un braucu majas mainiit, te jau mainisanas process, mainot aizmugurejos ratus sapratu ka nav kkas riktigi ar bremzem, biju noravis rokeni,bet riepa griezas,tad nu sagadijas ta ka jau kadu laiku metajas pilnigi jaunas kalotkas un viena pusee nomainiju tas un tagad rokene strada ideaali :) otra pusee viss bija kartiba!
riepu nosaukums! HOME MADE vakaros kad nav ko darit tunings, noberzti visi lidz plikam metalam,no abam pusem,attaukoti,nogrunteti,nokrasoti (mateti melni ) nolakoti un visiem jauni, skaisti dekorativie ventilisi salikti, daziem pa kadai uzlime,pari ar laku! tad nu aizbraucu,saborteju,nobalanseju un braucu majas mainiit, te jau mainisanas process, mainot aizmugurejos ratus sapratu ka nav kkas riktigi ar bremzem, biju noravis rokeni,bet riepa griezas,tad nu sagadijas ta ka jau kadu laiku metajas pilnigi jaunas kalotkas un viena pusee nomainiju tas un tagad rokene strada ideaali :) otra pusee viss bija kartiba!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
to visu darot,dzeeru karstu teju lai nenosaltu! beigas teeja pati sasala
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
labs darbiņš kas padarīts!
Tie dekoratīvie ventiļi nāk līdz pašam diskam?
Tie dekoratīvie ventiļi nāk līdz pašam diskam?
nesapratu tavu jautajumu.. ka tas ir nak lidzi pasam diskam? es vinjus vnk. nopirku jaunus un pats ieliku ieksaa,nu cipa jauni ventiliisi 1 ls gabalaa,bet var dabut ari letak, mums te tads stulbs rezerves dalu veikals vnk. skriiveros diskus pats taisiju,parkrasoju u.t.t.
da es pats visu jau sapratu
Paldies.
Paldies.
Nav biš pa vēlu?
ir pa veelu a ko dariit kad naudas truukums bija uznaacis
labs darbiņš padarīt - diski ļoti glīti savesti kārtībā, piedur šāda tipa uzlīmes uz bleķiniekiem, varbūt ko savādāku, bet nav ne vainas..
nav, nav par vēlu, jo sniegs gan jau līdz Jāņiem būs - jo sniegs taču aizkavē'jās - tādēl nebūtu brīnums, ka izkavēsies arī vākties prom
nu čali tew ir uzņēmība ārā aukstumā jaukt vēl roceni ārā... man jau bija jāsaņemās aiziet un ielikt kartonu aiz. restes..
nav, nav par vēlu, jo sniegs gan jau līdz Jāņiem būs - jo sniegs taču aizkavē'jās - tādēl nebūtu brīnums, ka izkavēsies arī vākties prom
nu čali tew ir uzņēmība ārā aukstumā jaukt vēl roceni ārā... man jau bija jāsaņemās aiziet un ielikt kartonu aiz. restes..
tnx.
ja butu bijusas uzlimes tad butu kko interesantu jau uzveidojis.. es kkad domaju nopirkt bobmerstickerus un tad vienu disku pilnibaa ar vinjam nolimet un nolakot paari un paskatities kas sanaks, man liekas ka varetu but pieduriigi! :)
ja butu bijusas uzlimes tad butu kko interesantu jau uzveidojis.. es kkad domaju nopirkt bobmerstickerus un tad vienu disku pilnibaa ar vinjam nolimet un nolakot paari un paskatities kas sanaks, man liekas ka varetu but pieduriigi! :)
Pilnai laimei vēl varēji atsvariņus jaunus salikt vai ideālā variantā - nobalansēt ar līmētajiem (servisā gan uz tevi dīvaini paskatītos, bet rezultāts būtu tā vērts ), kā arī nodrāzt rūsu no stupicu galiem un riteņu skrūvēm
asvarini arii tika likti jauni
tici vai nee,bet man taa ruusa tur patik,liekas ka pat piestaav katram savs skats uz skaistumu!
tici vai nee,bet man taa ruusa tur patik,liekas ka pat piestaav katram savs skats uz skaistumu!
Neesmu pārskrējis pāri visam tavam topikam, bet kur palikušas miglas?
veciit miglas uz ziemu izneemu araa,jo sanak bamperu dazreiz pret kadu kupenu pamicit mazliet, tapec iznemu ara lai nesaskrambatu!!
nu tas viens tikai,bet parejie gan jauni
ziemā, kad miglas visvairāk ir nepieciešamas, tu izņem tās ārā...bogdan99 rakstīja:veciit miglas uz ziemu izneemu araa,jo sanak bamperu dazreiz pret kadu kupenu pamicit mazliet, tapec iznemu ara lai nesaskrambatu!!
Ja, tas gan, lai var laicigak pamanit stirnas un aljnus
da beidziet, es masinu tiko uz normalam ziemas riepam ziemas viidu uzsedinajis esmu bet jus uztraucaties par miglaam, bet miglas man pagaidam to4na nav vajadzigas, staav jauns ksenons un jauni lukturi taaka probleemu ar redzamiibu nav veci!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 16