Riebeklis Track Days sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 70
- chevron_right
Tie AD08R ir r15, vai r16? Un kāds konkrēti izmērs un cik tad beigās izmaksāja?
Ok, paldies par info. Tās riepas iztur visu sezonu?
Par izturibu nepateiksu, bet domaju ka nav mikstas riepas, bet UHP ielas riepas.
Starta numurs minišoseja.lv 13 rezervēts
knob no ebaya?
shlaukas pa cik panemi, 110?
shlaukas pa cik panemi, 110?
Knob no ebay, gribu kaut ko vieglaku no kada poli materiala izvirpot. Ta ka neviens neatsaucas ka var izvirpot un man pasam nav laika lai brauktu uz laukiem virpot, izvelejos vieglako variantu nopirkt ebay.
PM.
PM.
Pasutiju bremzju klucjus, bremzju diskiem nav naudas, laikam jagriezas pie atrajiem kreditiem
Tulit pasutishu koilus.
Auto var nopirkt pa 4k eur.
p.s. Lai butu ists racing auto vajag izpludi mainit.
Auto var nopirkt pa 4k eur.
p.s. Lai butu ists racing auto vajag izpludi mainit.
Koili pasutiti
Nu piedod atvaino, nopirki winterbeater reāli. Protams ka viņam būs vaina pēc vainas kas līdzīs ārā.
Ja liksi trasē nopietni ,tad birs lietas velvairāk. Tā ir tehnika un viņa plīst.
Ja liksi trasē nopietni ,tad birs lietas velvairāk. Tā ir tehnika un viņa plīst.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Dari kā es - noravē līdz plikai bundžai un visas daļas saliec atpakaļ jaunas/atjaunotas. Tad toč vairs nebūs jāuztraucās, ka kaut kas saplīsīs. Vienīgo jāuztraucās par kunģa veselību, jo daudz roltonus ēst nav labi
Es tev piekritu, ka nevajadzēja konkrēto auto pirkt un vajadzēja rūpīgāk meklēt, bet patīk latvietim pagaustiesValtersZ rakstīja:Nu piedod atvaino, nopirki winterbeater reāli. Protams ka viņam būs vaina pēc vainas kas līdzīs ārā.
Ideja lieliska, pie nosacījumiem ja ir normāla garāža, nevis telpa par kuru prasa 50-70 eur un tu knapi durvis vari atvērt Par savu pacēlāju vispār sapņoju.edzis rakstīja:Dari kā es - noravē līdz plikai bundžai un visas daļas saliec atpakaļ jaunas/atjaunotas. Tad toč vairs nebūs jāuztraucās, ka kaut kas saplīsīs. Vienīgo jāuztraucās par kunģa veselību, jo daudz roltonus ēst nav labi
Edzi jāatņem man tev garāža
Ja, sakumam bus labi.Norek rakstīja:yellow stuff?riebeklis rakstīja:Lambda ir aizsaule aizgajusi kopa ar termomuftu. Kads tas murgs beigsies?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 70