zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 73
- chevron_right
Dir.. To plevi limēt tik bieza vislaik krunkojas. Vel sačakareju bankas karti no karstuma deformējās labi ka dabuju atpakal formu kartei:D bet nu kopuma patik sis stiklins un lampas korpus tik izmeginajums jo istās lampas vel stav bembi.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Biezā plēve ir domāta uz taisnas virsmas, bet ja gribi līmēt to uz izliektām virsmām, tad tā ir tā kā jāuzstiepj.
Tu tak esi cirvis ar tādu huiņu nodarboties par laimi nesūda Tev tur nesanāk.
ch. rakstīja:Drīkstu šo topiku dzēst?
ch. rakstīja:nē nu nopietni wtf
Itkā jau katrs grib atrast to savu pieeju uz styling n shit, bet nu tomēr ir varianti, kad labāk būtu bijis atstāt neskartu.
Gan jau kad mazās ķērks un spiegs no sajūsmas
Kautkas nepatīk neskaties? Kautkur noteikumos ir rakstits kad nevaru limet plevi uz lukturiem?ch. rakstīja:nē nu nopietni wtf
Kada starpiba lime roza vai dzeltenu plēvi katram sava krasu gaume.
jā, šeit:zurkae36 rakstīja:Kautkas nepatīk neskaties? Kautkur noteikumos ir rakstits kad nevaru limet plevi uz lukturiem?ch. rakstīja:nē nu nopietni wtf
2.6. Ziņojums nedrīkst saturēt atklāti attēlotu ainu ar nepatīkamu skatu. Ja vēlaties tādu ievietot, tad norādiet tikai vietrādi uz to, pirms tam ziņojumā brīdinot, ka mērķa vietne satur nepatīkamus skatus.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tu laikam esi viens no tiem kas bernība tika abižots un piesmiets:D tgt esi ticis pie kautkadas varas un gudrojies. Kur tur redzama nepatīkams skats? Tad jau tew pus forumu jaizdzēš.ch. rakstīja:jā, šeit:zurkae36 rakstīja:Kautkas nepatīk neskaties? Kautkur noteikumos ir rakstits kad nevaru limet plevi uz lukturiem?ch. rakstīja:nē nu nopietni wtf
2.6. Ziņojums nedrīkst saturēt atklāti attēlotu ainu ar nepatīkamu skatu. Ja vēlaties tādu ievietot, tad norādiet tikai vietrādi uz to, pirms tam ziņojumā brīdinot, ka mērķa vietne satur nepatīkamus skatus.
Pēdējais labojis zurkae36 - 13 Feb 2016, 13:31, kopā labots 1 reizi.
Tač ko jūs pie**šaties. Nepatīk, nelasiet topiku un miers. Čalim pirmā mašīna, tak lai izpaužas kā grib un māk. Tālāk sapratīs, ko tieši vēlas un kas patīk. Kaut kā neticās, ka jūs paši savu pirmo mašīnu netjūnējāt kā mākat.
Precizēju divpatsmita mašina un trešais e36 mana saimnieciba.Fury rakstīja:Tač ko jūs pie**šaties. Nepatīk, nelasiet topiku un miers. Čalim pirmā mašīna, tak lai izpaužas kā grib un māk. Tālāk sapratīs, ko tieši vēlas un kas patīk. Kaut kā neticās, ka jūs paši savu pirmo mašīnu netjūnējāt kā mākat.
te vairs nav ko piebilst....zurkae36 rakstīja:Precizēju divpatsmita mašina un trešais e36 mana saimnieciba.Fury rakstīja:Tač ko jūs pie**šaties. Nepatīk, nelasiet topiku un miers. Čalim pirmā mašīna, tak lai izpaužas kā grib un māk. Tālāk sapratīs, ko tieši vēlas un kas patīk. Kaut kā neticās, ka jūs paši savu pirmo mašīnu netjūnējāt kā mākat.
ch. rakstīja:jā, šeit:zurkae36 rakstīja:Kautkas nepatīk neskaties? Kautkur noteikumos ir rakstits kad nevaru limet plevi uz lukturiem?ch. rakstīja:nē nu nopietni wtf
Smagi :(zurkae36 rakstīja:Precizēju divpatsmita mašina un trešais e36 mana saimnieciba.Fury rakstīja:Tač ko jūs pie**šaties. Nepatīk, nelasiet topiku un miers. Čalim pirmā mašīna, tak lai izpaužas kā grib un māk. Tālāk sapratīs, ko tieši vēlas un kas patīk. Kaut kā neticās, ka jūs paši savu pirmo mašīnu netjūnējāt kā mākat.
Es varbūt esmu cirvis un domāju kā opis, bet man jau liekas, ka labāk pasēdēt un skaopt vienu vai pastrādāt un sakrāt vienam labam, nevis mainīt daudz izpuvušas tačkas regulāri metot ārā naudu burtiski...RobisLV rakstīja:te vairs nav ko piebilst....zurkae36 rakstīja:Precizēju divpatsmita mašina un trešais e36 mana saimnieciba.Fury rakstīja:Tač ko jūs pie**šaties. Nepatīk, nelasiet topiku un miers. Čalim pirmā mašīna, tak lai izpaužas kā grib un māk. Tālāk sapratīs, ko tieši vēlas un kas patīk. Kaut kā neticās, ka jūs paši savu pirmo mašīnu netjūnējāt kā mākat.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Zem preses
Nutaka man ir tikai 18 gadi. Tad pirmas masinas bija vnk krumu vaģi bez doķiem kuram tika sisti ara sasijas nr un likti citi nr un gazets apkart kamer izjuk vai kamer sakas beigšanas no mentiem pa mežiem . Ta bija ar kadam 6 masinam kuras nemaksaja ne vairak par 150ls. Talak jau saku pirkt masinas ar skatem centos pardot dargak vai ari iemainit pret ko labaku. Bija nesen viens foresters 4x4 kuru centos samainit pret e36 vai e34 bet nu tie varianti kurus skatijos galigi neapmierinaja. Un beigas uz subāra uzmeta liegumu deļ kautkadiem paradiem kas bija uz saimnieka varda un nacas pardot bez doķiem. Tad tika piekrata nauda paņemts šis e36 un tgt lēnam cīnos. Puse te tik dirš a ko paši vareja atlauties 18 gados? Izteret vecāku naļiku un nolikt pravas par mates naliķu a es nevienu kapeiku priekš savien auto nesmu nemis no vecakiem.
Vasaras sakuma biju iekeris vienu e36 kuru te jau zinaja citi. Ar to jau biju sacis palenam darboties biju dabujis donoru tada paša krasa bez dokiem. Protams ienaca prata ideja parmest no viena bumera uz otru registracijas nr un gazēt jo abi tak vienadi. Bet nu viena jauka diena sanaca griezot no stajankas aizkert bamperu vienam seatam un ta ari viss sapisas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 73