KORSA Dīzeļvagons.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 25
- chevron_right
50 jau bus baigais balons..Agris rakstīja:ar pieredze raada ka 40 ir optimaalais var gan ziemu pamociit gan vasaru bez galvas saapeem.korsa rakstīja:Nu darbošos ar tām pašām 205/45 mizām. Regulēšu, vīlēšu un spaidīšu, kamēr atradīšu optimālo risinājumu, jo mūsu ielām neko zemāku par to 45 nedrīkst liktmadarsv rakstīja:195/40 būtu ideāli un arkās nekas domāju tad neiietu, bet tad būs strechs tāds ka diska kants būs nedaudz ārpus riepas.
Tad varbūt ja ne šaurākas tad zemākas, 205/40 var pamēģināt?
vasaru veel var nobraukt arii ar 50 nekas traks nebuus :)
Jap! Arī biju apsvēris domu par 40, bet laikam nee cīnīšos ar to pašu 45, bet 50 gan bik pa traku
40 arī nav ne vainas, nemaz tik cieti nav!
super pattik
..bet ar augstumu 40 pa kādu cm lanžerons tuvāk zemeiaupinsh rakstīja:40 arī nav ne vainas, nemaz tik cieti nav!
Skatos arī esi saslimis no garāžservisa čaļim ar low & slow?!
Tikai viņiem biežāk sanāk low & fast !
Izskatās, teikšu kā ir, ahūna!
AR //M būs pavisam ahūni!
Malacis, labs darbs padarīts!
korsa rakstīja:diski ir 8 gab!
Bij labs ķēriens-nevarēja neņemt
4us nesteidzīgi tirgošu nost :)
Jap! Tomēr šībrīža favorīts man ir style 32
Kāreiz man vajadzētu
ļoti labi izskatās
Skats mega labs
erda rakstīja:Skatos arī esi saslimis no garāžservisa čaļim ar low & slow?!
Nu var teikt, ka mans auto ir ieripojis pensijas vecumā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pagriez atpakaļ
Nu tā! Šovakar beidzot saņēmos un aizbraucu uz TA.
Rezultāts ļoti apmierinošs
Kā nēkā, iepriekš atklātie, defekti tika novērsti PBSHB garāžservisā
P.S. Par reklāmu man neviens nesamaksāja
Rezultāts ļoti apmierinošs
Kā nēkā, iepriekš atklātie, defekti tika novērsti PBSHB garāžservisā
P.S. Par reklāmu man neviens nesamaksāja
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Apsveicu!
Kā akmens no sirds, ja?
Kā akmens no sirds, ja?
Jūū!
Ilgi staigāja apkārt stāstīdams, ka tas nav labi un šitas nav labi. Riktīgi sagruzija mani, bet beigās rezultāts tāds kāds ir
Ilgi staigāja apkārt stāstīdams, ka tas nav labi un šitas nav labi. Riktīgi sagruzija mani, bet beigās rezultāts tāds kāds ir
nu tad beidzot
Ļoti labi!!!
Apsveicu.
Apsveicu.
ES jums saku, šitā TA ir tīrā laimes spēle!
Man paziņa ar grabošiem alumīnija plauktiem tikko aizbrauca, bet TA ne punkta, savukārt servisā uz visu ar pirkstu rādīja!
Pašam arī ir bijusi līdzīga pieredze, kad domāju, ka pa lampām paņems priekšā, bet šie pasaka, ka viss o.k.!
Lai nu kā, galvenais, ka mums uzlīme logā, paši esam atbildīgi par savu auto teh. stāvokli!
Man paziņa ar grabošiem alumīnija plauktiem tikko aizbrauca, bet TA ne punkta, savukārt servisā uz visu ar pirkstu rādīja!
Pašam arī ir bijusi līdzīga pieredze, kad domāju, ka pa lampām paņems priekšā, bet šie pasaka, ka viss o.k.!
Lai nu kā, galvenais, ka mums uzlīme logā, paši esam atbildīgi par savu auto teh. stāvokli!
A ko atklāja pamatpārbaudē???
Pamatpārbaudē izbrāķēja brīvkustību stūres stieņos un aprūsējušas bremžu trubiņas. Vnk fiziski nebij laika sataisīt un skate beidzās-tāpēc skrēju ar visiem defektiem.
Bet tagad pelnīti-nebij kur piesieties, lai arī kā skatijās. Trāpījās jau diezgan liels BMW nīdējs. Knapi izbraucu, lai neieliek 2 punkti par to, ka biju izņēmis migliniekus un nebiju atslēdzis miglu slēdzi. Šis ieslēdz miglas un uz paneļa iedegās indikātors, a miglu ta nav
Bet tagad pelnīti-nebij kur piesieties, lai arī kā skatijās. Trāpījās jau diezgan liels BMW nīdējs. Knapi izbraucu, lai neieliek 2 punkti par to, ka biju izņēmis migliniekus un nebiju atslēdzis miglu slēdzi. Šis ieslēdz miglas un uz paneļa iedegās indikātors, a miglu ta nav
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 25