Kon4a's E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 37
- chevron_right
superīgs, izskatās perfekti arī kā ir bez nekādu pavarotu maiņu utt
kpc negribi pusmashinu rusinaat? piemeram vienu pusi atstat stock un otru rusinaat.
es norautu uzlimes, nokrasotu sparnu un sliekshnjus, ielikto rizhos pagr., bet nu tas mans IMHO
Nūsiņš parasti man nepatīk, bet uz ši izskatās ok, un vēl tie diski
ruusa laba.man tiik. sedinat gar zemi. rizikus un kadus smukus jumta relinus ????
P.s diski ar istie
P.s diski ar istie
Nav jau tā, ka eksperimentēju ar labām un ne-maināmām detaļāmerda rakstīja:Bildes smukas!
Baigi banditizētais!
Pierkītu par orandžajiem!
P.S.Kaut es varētu eksperimentēt ar savu auto tā kā to dariet jūs!
Man manējā žēl!
Dvj, gaidu zvanujenchs rakstīja:Ir labi!
Būšu Baldone, pieripošu! :)
+344 par rizhajiem pavarotiem!!!
Paldiesm4z rakstīja:superīgs, izskatās perfekti arī kā ir bez nekādu pavarotu maiņu utt
Noprotu, ka teikts ar sarkasma piedevu Tagad jau sanāk - viena puse +/- stock, otra individualizētaKV_ rakstīja:kpc negribi pusmashinu rusinaat? piemeram vienu pusi atstat stock un otru rusinaat.
Skaistos stock auto arī ir sava burvība, bet man k.kā patīk auto individualizēt un piedot k.kādu asumiņu, saprāta robežāsVitalx325 rakstīja:es norautu uzlimes, nokrasotu sparnu un sliekshnjus, ielikto rizhos pagr., bet nu tas mans IMHO
Par rūsiņu apts meditēju ilgi un dikti, beigās sapratu, ka ja jau detaļa tāpat jāmaina, tad jāpaspēlējasBurns rakstīja:Nūsiņš parasti man nepatīk, bet uz ši izskatās ok, un vēl tie diski
Gar zemi varēs ar jauniem koiliem priekšā tagad bik pa mikstu palikuši + tos gredzenus nevar vaļā dabūtVSKB rakstīja:ruusa laba.man tiik. sedinat gar zemi. rizikus un kadus smukus jumta relinus ????
P.s diski ar istie
par reliņiem pats domāju, bet nepatīk aerodinamikas traucējumi, kas noved pie lielāka patēriņa Par rižikiem nezinu, man patīk šitā :)
pirms savam uzliku golfeni, arī apsvēru domu par passātu nezināju kā izskatīsies, tapē ņēmu pārbaudītu vērtību
bet tavs aparāts ir vareni labs, tā tik turēt
bet tavs aparāts ir vareni labs, tā tik turēt
Tāds šķūris tagad priekšā!
AUto ar piedūrienu!
AUto ar piedūrienu!
He, vismaz atšķiros no pelēkās masas Rīgā p.s. Kādam nav lieks pak. Bampera moldings?
Njā''aā.. man šāda stila piekritējam vsp liekas mega boma šitais aparāts
Nevar neatskatīties uz šādu
Nevar neatskatīties uz šādu
Kā vnmēr
vakarā/rīt būšu tavā miestā, zvanīšu!
vakarā/rīt būšu tavā miestā, zvanīšu!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Nu ko, ledus sakustējies un auto pamazām top
Neliels ieskats padarītajā:
Nopakota visa grīda, pēc lielā lietus saslapinātā paklāja izņemšanas...
Ieliktas miglas, pagaidām bez slēdža caur gabarītiem, bet tuvākajā laikā viss būs kā vajag
Ieliktas baltās lampas, sataisītas visas gaismas, lai viss deg, vienīgi pak. miglas neiet, tur k.kāda nebūt vadu vaina-kā ieliek drošinātāju, tā sit ārā, k.kur uz īso laikam iet.
Neliela smukbildīte
Un neliels sneak-peek tuvākā laikā plānam
Neliels ieskats padarītajā:
Nopakota visa grīda, pēc lielā lietus saslapinātā paklāja izņemšanas...
Ieliktas miglas, pagaidām bez slēdža caur gabarītiem, bet tuvākajā laikā viss būs kā vajag
Ieliktas baltās lampas, sataisītas visas gaismas, lai viss deg, vienīgi pak. miglas neiet, tur k.kāda nebūt vadu vaina-kā ieliek drošinātāju, tā sit ārā, k.kur uz īso laikam iet.
Neliela smukbildīte
Un neliels sneak-peek tuvākā laikā plānam
Ja vēl smukbildītē auto atspulgā nebūtu redzami cilvāki, būtu megaskaista bilde
Un kur lūpa?
Un kur lūpa?
No lūpas nācās atbrīvoties lai varētu jēdzīgi uzbraukt uz pacēlājiem lai sajūgu sataisītumarux rakstīja:Ja vēl smukbildītē auto atspulgā nebūtu redzami cilvāki, būtu megaskaista bilde
Un kur lūpa?
Yes, yes, jauni pagriezieni un beidzot ilgi gaidītā bilde:
paldies japaniitim no e46.lv
Super
STUDENTS rakstīja:Super
Paldies, tas jau arī ir mērķis - izveidot skaisti individualizētu autoimis rakstīja:Top tev viņš arvien skaistāks
auto interesants!
Un iztīri beidzot sava fotoaperāta atmiņu, un dod bildes!
Un iztīri beidzot sava fotoaperāta atmiņu, un dod bildes!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 37