MARUX bavārietis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 30
- chevron_right
Antifrīzs ir draudzīgāks alumīnijam. Un, ja tosols jāmaina ik pēc 2 gadiem, tad sarkanā anitfrīza derīguma termiņš ir 5 gadi
Vispār tad der padomāt par antifrīzu, jo man uz M52 tomēr alumīnija bloks, tad mazliet veselīgāk būtu
gan tosols gan antifriz dara nedaudz pari dzes sistemai! ar to vien vins attira no rusas, un ja kads ielaidis rusu nedaudz izmantojot tikai udeni tad iegazhot tadu ta peksni vins izedis caurumus radiatorammarux rakstīja:Antifrīzs ir draudzīgāks alumīnijam. Un, ja tosols jāmaina ik pēc 2 gadiem, tad sarkanā anitfrīza derīguma termiņš ir 5 gadi
pasveiciens par skati ari sagalabaa 100% raditaju?
...
Nu ko, gads noslēdzies, jāatskaitās par pēdējiem darbiem
Bumbucis atkal acis pievēris - Možais - Parastā pulksteņa vietā ielikts 8pogu OBC, diemžēl pagaidām tikai kā pulkstenis. CM modulis un citi loriņi vēl gaida savu kārtu ieinsalēšanai autiņā. Pie viena nomainīta arī vidus paneļa apdare - melns samts.
Nu, kkā tā... Jauns gads ir sācies, jauni varoņdarbi jau prātā. Tā teikt - turpinājums sekos!
Bumbucis atkal acis pievēris - Možais - Parastā pulksteņa vietā ielikts 8pogu OBC, diemžēl pagaidām tikai kā pulkstenis. CM modulis un citi loriņi vēl gaida savu kārtu ieinsalēšanai autiņā. Pie viena nomainīta arī vidus paneļa apdare - melns samts.
Nu, kkā tā... Jauns gads ir sācies, jauni varoņdarbi jau prātā. Tā teikt - turpinājums sekos!
Pēdējais labojis marux - 16 Mar 2012, 16:37, kopā labots 2 reizes.
labi darbi padarīti - marux -
šis ziemas bamperis - kāpēc pelēks?
šis ziemas bamperis - kāpēc pelēks?
Bamperis nav pelēks, bet gan vnk netīrs...
cik skatos bildēs, tad tew laikam abi bamperi ir melni ja? vai atkal man tā redze pieklibo...?
Pēdējais labojis možais - 01 Jan 2012, 16:16, kopā labots 1 reizi.
Ir ir melni, bet marux spītīgs kā velns, nekrāso zaļus
jūs no tā gala laikam visi spītīgi kā velni...
Interesants risinājums ar samtu!
Tad tk visu panli vajadzētu nolīmēt un paliktu pavisam interesanti!
maux, man liekas, ka šis bmw būs tavas dinastijas auto!
kaa dziivee ar to samtu...? naw gruuti kopt?
bet taa jau smuki... :)
neapvainojies, bet man gan tas samts liekas galīgās auzas.
tas mans viedoklis.
tas mans viedoklis.
uzaciim saku nee! paaris lapas atpakal bija labaaks skats :) samts hz , tad labaak meeginaat ar maaksliigo aadu.
Un arī nekrāsošu... Pagaidām...uteo rakstīja:Ir ir melni, bet marux spītīgs kā velns, nekrāso zaļus
Visu paneli noteikti negribu ar samta pārklājumu. Tas būtu gana briesmīgierda rakstīja:Interesants risinājums ar samtu!
Par dinastijas auto šis varbūt arī nekļūs, bet pāris gadiņus vēl būs manā īpašumā noteikti
Nav ne vainas samtam. Ir jau tā, ka gruzīši labāk ķeras klāt, bet tas viss ir labojams ar vieglu lupatiņas kustību.bogdan99 rakstīja:kaa dziivee ar to samtu...? naw gruuti kopt?
Noteikti neapvainošos! Gaumes ir pietiekami dažādas.m4z rakstīja:neapvainojies, bet man gan tas samts liekas galīgās auzas.
tas mans viedoklis.
Uzacis ir lieta, kas man priekš žurča vienmēr ir patikušas, tā ka viņas ir uz stabilu palikšanu.Agris rakstīja:uzaciim saku nee! paaris lapas atpakal bija labaaks skats :) samts hz , tad labaak meeginaat ar maaksliigo aadu.
Samts ir OK, jo audums ir tieši tāds pats kā griestiem, līdz ar to ir līdzsvars salonā. Pie savādākiem griestiem nebūtu taisījis šādu apdari.
Šodien samērīju ātrumkloķa gājienu standarta E36. Biju šokā - 14cm pret maniem 7cm (neiedziļinoties milimetru būšanās) Pašam neticās, ka ir tik liela starpība iegūta, bet bīdmērs rāda šādus skaitļus...
Un par tēmu runājot - šodien iztīrīju kapota slēdzenes. Pēdējā laikā reizēm kapots gribēja pats no sevis vērties vaļā braucot. Izrādījās, ka slēdzeņu kultūrslānī var burkānus stādīt... Tagad pavisam cita lieta!
Kur mērīji gājieni? T.i., pret ko?
marux rakstīja:marux rakstīja:
*atkal pārtaisīts šifteris. Tagad ātrumkloķa gājiens samazinājies līdz 7cm (žēl, ka neizmērīju pirms izmaiņām) Tā kā dragreisos nepiedalos, tad ir ļoti OK
Šodien samērīju ātrumkloķa gājienu standarta E36. Biju šokā - 14cm pret maniem 7cm (neiedziļinoties milimetru būšanās) Pašam neticās, ka ir tik liela starpība iegūta, bet bīdmērs rāda šādus skaitļus...
Un par tēmu runājot - šodien iztīrīju kapota slēdzenes. Pēdējā laikā reizēm kapots gribēja pats no sevis vērties vaļā braucot. Izrādījās, ka slēdzeņu kultūrslānī var burkānus stādīt... Tagad pavisam cita lieta!
Labi, ka toēr beig;as neatvērās pie kādiem 50-70km/h
Atbalstīju bīdmēra galu pret viduspaneli (tur, kur pulkstenis), ieliku 3.robā, nolasīju ciparu pret ātrumkloķa priekšu, tad ieliku 4.robā un atkal nolasīju mērījumu. Tālākais - elementāra atņemšanadogMa rakstīja:Kur mērīji gājieni? T.i., pret ko?
Bailes no kkā tāda tieši mani pamudināja uz tīrības pasākumiem.erda rakstīja: Labi, ka toēr beig;as neatvērās pie kādiem 50-70km/h
man liekas ka e36 tie kapoti ir slima vieta, sencim arī kautkad pirms gada atrāva vaļā haubi braucot uz kādiem 100km/h
tapēc ik pa laikam tos mehānismus paeļļoju drošības pēc
bļin a es savu 5 minūtes čakarēju kamēr katreiz vaļā dabonu! Marux sorry par offtopicm4z rakstīja:man liekas ka e36 tie kapoti ir slima vieta, sencim arī kautkad pirms gada atrāva vaļā haubi braucot uz kādiem 100km/h
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10