Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 103
- chevron_right
Nu salons jau top arvien skaistaaks un skaistaaks! Vel es domaaju ka varbuut vajdzeetu to aizmugureejo paneli kur tumbas naak, paarliimeet ar kaadu melnu audumu, domaaju ka buutu smuki. Un diski protams ka tagad daudz labaak izskataas, DAUDZ LABAAK nekaa tajaa pirmajaa bildee.Armando rakstīja:.
P.S. Visu skatu bojaa tikai tas ka nav sliekshni.
tav jau tepat irija dzivojot, jau vispar nevajadzetu but problemam ar salona sagadasanupipars rakstīja:ludzu neliec taas bildes ar salonu savadaak es naktiis negulu
un par diskiem ir pa glauno !
gincha rakstīja:Man patik tie diski izskatas
paciets ir, bet ka jau visam m lietinam ir kaukas kas japiecieshRuu rakstīja:Es arī nevarēju gulēt, bet kad iemēģināju tādus krēslus, tad sapratu ka man nepatīk un man ir par cietu. Tapēc mans sapnis ir vienkārši rekaro.
Diski ir ok, tikai kaut kas īsti nav. Iespējams patiešām krāsa, orģināli pelēkā būtu smukāka.
dogMa rakstīja:Jā, pēdējās bildēs pavisam citādāk izskatās Baidījos komentēt, bet ieraugot šīs bildes, viss ir ok :)
ir dienas kad var ari apdedzinatiesuteo rakstīja:Arī piekrītu, ka diski šitajās izskatās krietni labāk, bet krāsa gan pa tumšu tomēr
Un salons uhh cik labs...nezinu kā UK ar sauli, bet Latvijā domāju, ka varētu apdedzināties uz viņiem vasaras laikā.
...
slieksni bus, mazliec pacietibu kauka liekas ka tas liels darbs un tape nekad neatliek laika tam, bet nu bus jaatvel kads vakars slieksniem pagaidam tiek stradats pie izputejaerda rakstīja:Liec tos sliekšņus beidzot virsu!
Jā, tie beņķi ir visai cieti, tika Agra salons iemēģināts, bet tāpatām es tādus gribētu!
ilgi nee, pec bildes uztaisisanas kadas 5sec pagaja un bija ietits ieksa gruskasteintis rakstīja:ilgi ciinijies liidz satini atpakalj jostas lentu?
vienreiz jau pateici ka briesmigi, prekskam saki otreiz?? vaitad tev kads kladzina vislaik ka bamperi iztas briesmigi, ka nau nokrasoti???marux rakstīja:Tik un tā diski izskatās briesmīgi. Vajag gaišus viņus! Vai pavisam melnus. Tagad izskatās kkā ne tā, ne šitā... Bet nu, gaumes lieta, tā teikt...
jaa tas plauikts donoraa metajas, to panemsu, nu viss jau bus, tik neskape man tas viss prasa parak ilgu laikuArchizlv rakstīja:Nu salons jau top arvien skaistaaks un skaistaaks! Vel es domaaju ka varbuut vajdzeetu to aizmugureejo paneli kur tumbas naak, paarliimeet ar kaadu melnu audumu, domaaju ka buutu smuki. Un diski protams ka tagad daudz labaak izskataas, DAUDZ LABAAK nekaa tajaa pirmajaa bildee.Armando rakstīja:.
P.S. Visu skatu bojaa tikai tas ka nav sliekshni.
...
sodien akal panemos bik pa garazu, nacas nomainit jau tresho slipringu soreiz vadi savienoti pec shemam, nevis ka ertak un tad pie reizes ieliku izmeginasanai m spidometru, tik pagaidam aizdoma ka nedaudz rpm rada nepareizi, bet ja ta ari ir tad kapec bet izstas smukak, nu vismaz man ta liekas
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
...
pie sis puses sen jau pierasts un nekas nepareizz man te vairs neliekasuteo rakstīja:Man liekas, ka stūre tik "nepareiza" te ir
nu nez, man jau patik gan si stureRuu rakstīja:Gaumes lieta, bet nu man arī šīs stūres nepatīk. :P
Tā jau viss čikiniekā izskatās.
kadaa zinjaa? vel jau nauerda rakstīja:Stūre super!
Tik zini kas, izskatas, ka tev viss ir pāremojies!
Pa Kruto!
...
Smuki tās sarkanās bultiņas izskatās!
Jā, un ko tad rāda eļļas temperatūras rādītājs?
Vnk saku, ka arī smuki nobildēti tie diski neatbilst manai izpratnei par to, kādiem jāizskatās skaistiem diskiem. Nekā personīga.Armando rakstīja: vienreiz jau pateici ka briesmigi, prekskam saki otreiz?? vaitad tev kads kladzina vislaik ka bamperi iztas briesmigi, ka nau nokrasoti???
nu paneli jau tape ka tas m panelis betnu vel jau nau viss! vel sis tas ir ieplanotserda rakstīja://M- stūre, ātrumkloķis ar visu čeholu, paklāji, panelī pat uzlīme!
marux rakstīja:Smuki tās sarkanās bultiņas izskatās!
dogMa rakstīja://M burtu vairāk, kā skrūvju salonā
Bet, ko rāda pie eļļas temperatūras? Cik ēd eļļu uz 100km?
ellas t rada tiesi to pasu ko parastais daciks parasta spidometraRex rakstīja:Šī stūre ir MUST HAVE
Un kā spido? Eļļas t rāda?
tik nesaprotu vienu lietu kapec rpm rada vairak, saprotu ka sim spidometram ir astonas iedalinas bet vecajam 7nas un vins censas to vienu iedalinu kompenset, attiecigi radot itko butu septinas, bet nesaprotu kapec ta ir! biju domajis ka tikai atskiriba starp 4cil un 6cil dzinejiem. varbut kads man var apskaidrot
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …