Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 65
- chevron_right
nepardod vismaz šogad - sāksim izskatiities cilvecigaak un tad k-ko skatisimies ar dveseliti...
uhh..nju tad man prieks par to..možais rakstīja:nepardod vismaz šogad - sāksim izskatiities cilvecigaak un tad k-ko skatisimies ar dveseliti...
un kad tad mēs bračku redzēsim rīgas pusē??
Tad kad pēc uzlimēm brauks!Sabinchix rakstīja:uhh..nju tad man prieks par to..možais rakstīja:nepardod vismaz šogad - sāksim izskatiities cilvecigaak un tad k-ko skatisimies ar dveseliti...
nu ja godigi tad bra4ka gandriz katru 6dien uz Rīgas pusi brauc...
beeSharp rakstīja:Tad kad pēc uzlimēm brauks!Sabinchix rakstīja:uhh..nju tad man prieks par to..možais rakstīja:nepardod vismaz šogad - sāksim izskatiities cilvecigaak un tad k-ko skatisimies ar dveseliti...
haha...vot tāds čukča wēl uzlīmes naw dabujis...uhh...
Tad jau tew možais ir jāieplāno tuwākajā laikā atbraukt šurpām..pat būtu baigi forši uz rītdienas sabraucienu..
Vot tāds žuļiks pa kluso te brauc izrādās..možais rakstīja:nu ja godigi tad bra4ka gandriz katru 6dien uz Rīgas pusi brauc...
nu ir man uzlimes, bet jaieliek citi logu aizmugure un sis tapat pec ziemas bik saskrapetas...
nu rit veel stradaasu un tikai lidz siguldai tiksu, 6dien brauksu uz rigu, bet gan ar e39
pie user Laacis, beeSharp un Rom4iks_328
ok, offtopic - es prom no šī topika..
nu rit veel stradaasu un tikai lidz siguldai tiksu, 6dien brauksu uz rigu, bet gan ar e39
pie user Laacis, beeSharp un Rom4iks_328
ok, offtopic - es prom no šī topika..
stāv bieži servisa stāvvietāSabinchix rakstīja:ak dieniņ tad es wsp pa ielām newarēšu pabraukt hehe.. es brīnos kā wiņš war pabraukt pa mūsu latvijas ceļiem..bet nju laikam wiņa saldums bieži wiņa servisā stāv ar viņa sēdinājumu...tas ir kas man liekas..ar mūsu šiem ceļiem..možais rakstīja:wajag kaa Hoodijam
hehe..nju jap to jau es arī sapratu..HoodieBro rakstīja:stāv bieži servisa stāvvietāSabinchix rakstīja:ak dieniņ tad es wsp pa ielām newarēšu pabraukt hehe.. es brīnos kā wiņš war pabraukt pa mūsu latvijas ceļiem..bet nju laikam wiņa saldums bieži wiņa servisā stāv ar viņa sēdinājumu...tas ir kas man liekas..ar mūsu šiem ceļiem..možais rakstīja:wajag kaa Hoodijam
Nu ļoti feini, lai lampas labi spīd
paaaaldiesjurcis rakstīja:Nu ļoti feini, lai lampas labi spīd
Zheel ka tev paaris urlonu bamperu noceela, nagus taadiem aplauzt! Bet tagad liekas auto izskataas vel smukaaks un luupu nekraaso atstaa melnu!
aha tas gan..Archizlv rakstīja:Zheel ka tev paaris urlonu bamperu noceela, nagus taadiem aplauzt! Bet tagad liekas auto izskataas vel smukaaks un luupu nekraaso atstaa melnu!
jap bet nju mana maziņā tgd gan labāk izskatās..hehe..
Viens snaps tik tāds ciešams sanāca!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Labs! Krāsa super Vēl tik diskiem "R" nedaudz lielāku un būs pavisam skaisti
normals ikdienas auto :)
skatos tev tadi pasi diski kaa man..
auto skaists, bet diski un disku tonis šoreiz nee..
bet kupeja cieņā
bet kupeja cieņā
Nju jap uz wasaru centishos atrak nopirkt wasaras diskusmožais rakstīja:auto skaists, bet diski un disku tonis šoreiz nee..
bet kupeja cieņā
Nju hehe bračka tomer..
opā, tad šitie Tew ziemas skaitās?
ceru, ka būs līdzīgi
ceru, ka būs līdzīgi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7