Nixona 316is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 13
- chevron_right
fuck tiko nostijos to 1 un 2 video ,tev tak nav pilns rublis ne ? a ja mašina preti vai kads ar moci vilks, tur tak talak likums vai tiešam nevar kadu slegtu teritoriju atrast kur macities slipi likt
Ps: tas motors skan jau ka šveices pulkstenis man tas krustojums gps jaiezime ar sarkanu izsaukuma zimi
Ps: tas motors skan jau ka šveices pulkstenis man tas krustojums gps jaiezime ar sarkanu izsaukuma zimi
Tikai nevajag... Kāds tur ātrums man ar otro ātrumu ieejot tajā līkumā? Pirms iebraucu, pārliecinos vai ir brīvs, izsitu sajūgu un izslīpēju līkumu. Pie tam, ja kāds tur brauc, operators taču laicīgāk par mani pamana.
tapat tev nav pilns rublis
2,5i īpašnieki nav Tev piedāvājuši ar motoriem mainīties?
Nav vēl gadījies tāds piedāvājums, bet ir kas saka, ka ja ar 1.6 varu šitā, tad kas būtu ar 2.5.
es domaju tad tu nokertu to cela zimi 1 vidika
Dj_Zii rakstīja:es domaju tad tu nokertu to cela zimi 1 vidika
Bet man uzskatīt, ka ar 2.5 būtu daudz vieglāk slīpēt nekā ar 1.6Dj_Zii rakstīja:es domaju tad tu nokertu to cela zimi 1 vidika
Vienīgais kas tur mainītos - vēl slīpāk varētu vēsi iet Nixons
Labi, labi... Lai nebūtu tikai tukša muldēšana, pierakstīšu, kas pa šo laiku noticies ar to manu necilo 1.6.
Kādā jaukā dienā steidzos ārā no viena bedraina pagalma un izpūtējs sāka vilkties pa zemi aiz auto... Nobraucu kādu kilometru pa pilsētu tā, jo mūzika diezgan skaļi skanēja.
Izpūtējam nopuvuši tie gumijas stiprinājumi, bet pagaidām pieliku uz trosi, lai pa zemi nevelkas... Jo esmu savā īpašumā ieguvis stock 2.5 bunduli un ir doma likt virsū to. Par cik, lietotājs korsa piedāvāja mainīt manu pelēko/sudrabaino aizmugurējo bamperu pret ķiršu sarkanu, tad, lai vieglāk būtu pielikt atpakaļ to izpūtēju, pie reizes noņēmu bamperu un uzliku pagaidu variantu līdz no viņa saņemšu to ķiršu sarkano. Vēl cītīgi domāju par kādu citu dzinēju, jo apnikuši tie 9l/100km tam 1.6.
Vienu dien SS.lv parādījās viens 316i ar M43 pa saldu cenu, bet ātri arī aizgāja... Gribēju ņemt sev - paturētu motoru, vēl šo to un pārējo izpārdotu, varbūt pat atpelnītu. Tagad domāju par vienu 320. Tā kā, ja ir kas piedāvājams no donoriem 200-250ls robežās, piedāvājiet!
Te vēl pāris random bildes... Chill!
Izpūtējam nopuvuši tie gumijas stiprinājumi, bet pagaidām pieliku uz trosi, lai pa zemi nevelkas... Jo esmu savā īpašumā ieguvis stock 2.5 bunduli un ir doma likt virsū to. Par cik, lietotājs korsa piedāvāja mainīt manu pelēko/sudrabaino aizmugurējo bamperu pret ķiršu sarkanu, tad, lai vieglāk būtu pielikt atpakaļ to izpūtēju, pie reizes noņēmu bamperu un uzliku pagaidu variantu līdz no viņa saņemšu to ķiršu sarkano. Vēl cītīgi domāju par kādu citu dzinēju, jo apnikuši tie 9l/100km tam 1.6.
Vienu dien SS.lv parādījās viens 316i ar M43 pa saldu cenu, bet ātri arī aizgāja... Gribēju ņemt sev - paturētu motoru, vēl šo to un pārējo izpārdotu, varbūt pat atpelnītu. Tagad domāju par vienu 320. Tā kā, ja ir kas piedāvājams no donoriem 200-250ls robežās, piedāvājiet!
Te vēl pāris random bildes... Chill!
Tas M43 tach neēdīs mazāk.. Vismaz ne tik mazāk, lai būtu vērts no darīt.
Ņemot vērā kā Tu to auto ekspluatē, piekrāj bish un paņem kkādu m50b25..
piem http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... allli.html
ja vien viņam nav kapi tam dzinējam.
A tie style5, kas te vienu brīdi uzpeldēja tomēr nebija Tavējie? jeb viņi gaida, kad nonāks uz auto?
Ņemot vērā kā Tu to auto ekspluatē, piekrāj bish un paņem kkādu m50b25..
piem http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... allli.html
ja vien viņam nav kapi tam dzinējam.
A tie style5, kas te vienu brīdi uzpeldēja tomēr nebija Tavējie? jeb viņi gaida, kad nonāks uz auto?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
ir 2.0vanos pilnā komplektācijā no 96 gada e36 - 200ls
max 150ls par m50b20 zboraa..
Sākās... Nepiedāvājiet man pliku motoru! Gribu donoru, lai varu (vismaz mēģināt) atpelnīt. Par 2.5 - nezinu kā es ar savu studentu maciņu to varēšu pieliet, ja jau par izdilušu 1.6 čīkstu. Gāzes iekārtai lieki 500ls arī nav.
Čomam ir M43 un ēd gan ievērojami mazāk... 5-7l/100km.ch. rakstīja:Tas M43 tach neēdīs mazāk.. Vismaz ne tik mazāk, lai būtu vērts no darīt.
Tie Style 5 ir rekur uz 325iA.ch. rakstīja:A tie style5, kas te vienu brīdi uzpeldēja tomēr nebija Tavējie? jeb viņi gaida, kad nonāks uz auto?
Nixon rakstīja: http://content23-foto.inbox.lv/albums/n ... 16i/26.jpg
Pieduuurigs topiks! es tev saku- Tu esi taa ciema nazis! Taa tureeet!
es to motoru pat pa 40ls nenemtu labak tad m50b25 bez vanusa un ieteicams no tomatakkk_24 rakstīja:
un ceļa zime buss tava
tew aizmugurējā numur zīme visu laiku tā stāv ?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Nē tač... Vienu dienu piedūros, pietika. Nemaz nesāciet, kā mani par to var paņemt priekšā utt!
Tu esi īstais atsaldētais bembists,domāju ja tev iedotu kādu jaudīgāku 100 punkti kaut kur konkrēti ieliktu,bet tavs topiks labs
96. gada jau būs m52b20.kkk_24 rakstīja:
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10