Zirdzins E36 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right
Es piemeeram ,ja skruuviites ir kaut dadz maz normaalaa staavoklii ,vinjas neaiztiktu vispaar!
Visizturiigaakais un labaakais paarklaajums ir uzlikts ruupniicaa!!!!!!!!!!!!!! Paareejais viss ir h.....a
Visizturiigaakais un labaakais paarklaajums ir uzlikts ruupniicaa!!!!!!!!!!!!!! Paareejais viss ir h.....a
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Orkaans rakstīja:Tikai atcerieties daargie draugi ,ka pie cinka kraasa ne iipashi labi grib tureeties
Paskatieties piemeeram slavenos AUDI kuriem ir cinkotas virsbuuves ,un kaa no taa cinka jauki lobaas nost kraasa
To ari gribeju uzzinaat,man jau likas, ka ja cinks tad cinks, ja krasa tad krasa.
tad sanak labak nostruklot vai noberzt un nokrasot tiri to galvinu? Uzgriezhnjus tad toch var cinkot.
Pēdējais labojis Zirdzins - 03 Mar 2013, 13:12, kopā labots 1 reizi.
skruves ir shvaka stavokli, tacu galvinas jadabu melnaserda rakstīja:skatoties kāda vinas tev ir tagad!
Tomēr domāju, ka pirms tam nocinkot būtu tikai prātīgi!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Iemet vinjas uz kaadu nedeelju kolaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Manuprāt, krāsotas skrūves izskatās ne pārāk, bet tas, protams, ir tikai mans viedoklis. + ja nākotnē gribēsi dabūt nost to krāsu tad ai cik liela noņemšanās.
Vislabāk būtu tikai nocinkot, ko pats arī drīzumā darīšu citādāk vienai otrai jau piemetas jauneklis ruslans.
Vislabāk būtu tikai nocinkot, ko pats arī drīzumā darīšu citādāk vienai otrai jau piemetas jauneklis ruslans.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Viss tiek darīts un viss notiek:
Eksterjers: 1.Sataisīti un nokrāsoti visi kasjaki uz auto:
2.Likvidēta antena uz jumta (nevaru vairs sazināties ar citplanētiešiem)
3.Likvidēta 328i zīme
4.Uzsūtītas jaunas bmw emblēmas
5. Prieksas bamperim jauni moldingi
Lampas: 1.Iegādātas lietotas, diezgan svaigas bosch lēcu lampas, no 2 komplektiem saliktas vienas (Paldies userim Jurcis ) 2.Eņģelizētas
3.Sakrustotas
Interjers: 1.Ielikti melni hromēti spido riņķi
2.iepirkta jauna magnetola
3.Savesta kārtībā akumulatora vieta
Diski: 1.Sapulēti plaukti (paldies userim Image)
2.Pulverkrāsotas skrūves
3.Nokrāsoti vidi
4.Nomainīti ventīļi
Kas jāizdara: 1.Jānosēdina
2.Jāuzliek diski
Pāris bildes no procesiem...
Eksterjers: 1.Sataisīti un nokrāsoti visi kasjaki uz auto:
2.Likvidēta antena uz jumta (nevaru vairs sazināties ar citplanētiešiem)
3.Likvidēta 328i zīme
4.Uzsūtītas jaunas bmw emblēmas
5. Prieksas bamperim jauni moldingi
Lampas: 1.Iegādātas lietotas, diezgan svaigas bosch lēcu lampas, no 2 komplektiem saliktas vienas (Paldies userim Jurcis ) 2.Eņģelizētas
3.Sakrustotas
Interjers: 1.Ielikti melni hromēti spido riņķi
2.iepirkta jauna magnetola
3.Savesta kārtībā akumulatora vieta
Diski: 1.Sapulēti plaukti (paldies userim Image)
2.Pulverkrāsotas skrūves
3.Nokrāsoti vidi
4.Nomainīti ventīļi
Kas jāizdara: 1.Jānosēdina
2.Jāuzliek diski
Pāris bildes no procesiem...
Hmmm... Laikam jādomā jaut kas jauns, ko ar lukturiem var izdarīt - melnie krusti sāk palikt par plaša patēriņa produktu...
Bet vispār - smuki
Bet vispār - smuki
Pa skaisto!
te viss pa smuko notiek
pareizi ir ka necinkoji skruvesm jo tad butu kaka vien sanakusi, manliekas ka puse te nezin kas isti cinkoshana ir...
pareizi ir ka necinkoji skruvesm jo tad butu kaka vien sanakusi, manliekas ka puse te nezin kas isti cinkoshana ir...
...
viss lena gara top gribas atrak redzet ka buss ST ar dzeltaniem vidiem uz melnas mašinas jabut bombai
Uz nedeeljas beigaam arii stuteeshu virsuu, pats arī nevaru sagaidīt rezultātu
Dāvana no Bulgārijas :)
Kad būs uz autiņa? :)
Tagad liekam kopā diskus un pēc aicina riepas splitteri. Emblēmas un viss pārējais, bildēs būs :)
Kopskats būs labais!
Forši DZELTENI diski!
Liec tak beidzot virsū, lai redz kā izskatās!
Liec tak beidzot virsū, lai redz kā izskatās!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right