2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- chevron_right
atradi beigās vainu kāpēc negāja ?
Tak bija džeki no http://www.bimmerforums.com/ uz dyno uzlikuši ar elektrofēnu un ar inercers fēnu un nepus kw pieauguma nebija.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Uzliki tad beigās to b20 galvu?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
labs jautājums iet jau tadgad... katrā ziņā labāk ir.Pjērs rakstīja:atradi beigās vainu kāpēc negāja ?
nebija laika tam pieķerties kā redzi, neiešanas lietas nomocīja.Jānis.P rakstīja:Uzliki tad beigās to b20 galvu?
Pēdējais labojis Ridlihs - 21 Nov 2014, 09:42, kopā labots 1 reizi.
ar pēdējiem darbiem, čakarēšanos aparaksta nebūs pagaidām... vnk zb un vienalga viss tas palicis bet nu iet ok tagad vismaz izdomāšu ko darīšu, jaukšu ārā uz daļām vai arī aplasīšu galīgi pliku un pa lēto ss.lv (tad kādām būs dabūnams labs ikdienas auto un nedārgs) un pārējo daļās atsevišķi. nopirkt var arī tādu kā tagad ar visu kas sakrauts un ar visiem diskiem kas stāv garāžā, riepām, daļām utt. vēlme ir kādam, tad droši ar savu ciparu pm.
pēdējā bildes joprojām testa režīmā lietojot jaunāko Nikon spoguleni
pēdējā bildes joprojām testa režīmā lietojot jaunāko Nikon spoguleni
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tikai ar šitiem diskiem un riepām spido melo pa 10km precīzi visu laiku , kroče pa pilsētu vēsi uz 70 (pēc spido) km varu gāzt
tas ir sīkums, bloķis man ir pa 600 eiro
nē, vnk tā ir mana pārdošanas cena
Gagarins no Gagarina
skatos, šodien jokus neviens nesaprot
Kāpēc, forši palasīt, savadāk te kaut kāds pedejo laiku aristokratisks klusumsRidlihs rakstīja:skatos, šodien jokus neviens nesaprot
Pret ko tad savējo šitā saķēziji?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
auč...kas tad nu???
kompots rakstīja:Pret ko tad savējo šitā saķēziji?
viens grieza iekšā pa kreisi, es pa kreisi ārā, kad pirmai bija līdz pusei iegrizies, sāku lēnām braukt ārā... pirmai sabremzējās un drusku parāva tākā uz manu pusi un es ar stūri iebraucu.... šoreiz tiešām iebraucu nevis iešķīlu ārdīdamies vai vēl nu nekā jau nav... pavarots, bampers palika par ziemas bampera, kapota stūrītis, brille mazlietORHIDEJA100 rakstīja:auč...kas tad nu???
Cena tiko nokritās bumerim
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- chevron_right