dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- …
- 130
- chevron_right
nokrasosi diskus bus vismaz neieplūdisi starp parējiem uz ielas. Kaut kas individuāls.
p.s sanu moldingus vel varētu, mok ar būt lab
Beidz sludināt šķūningu
Eu, eu, eu .. pa traku čalīt, pa traku jauEuGach rakstīja:nokrasosi diskus bus vismaz neieplūdisi starp parējiem uz ielas. Kaut kas individuāls.
nē butu labi, ja moldigu aukšējo maliņu nopustu tikai. Tas butu tas pats kas oranžam melns moldings
nu tam gt3 rs gāja tieši ''orange 8c6'' (pēc DuPont krāsu koda L8C6) - otrā no labās tajā sarakstā
šeit oz superturismo nokrāsoti tādi - http://img.photobucket.com/albums/v11/j ... G_1477.jpg
uz paša gt3 - http://sphotos.xx.fbcdn.net/hphotos-snc ... 4068_n.jpg
uz paša gt3 - http://sphotos.xx.fbcdn.net/hphotos-snc ... 4068_n.jpg
Gaismā baigi mainās tā krāsa (gaišā laikā bāla, bet patukšākā perfekta!), bet izskatās ļoti labi :)
Krasa jau laba, man arii useris CH ieteica ari saviem style 5 krasot oranzhus bet gribu toni tumshaku, ko lidzigu shitam...bet gruuti izveleties, jo tiesham ar shadu krasu vai nu ir ok vai nu var iebraukt auzaas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Galiigi naf labi taadi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Par tiem diskiem: ceru, ka tas ir joks vēl viens e36 R.I.P. dēļ diskiem ?
vai nevar forumam pievienot jaunu smailiņu :marux diski: ? man šķiet, tas būtu aktuāls.
vai nevar forumam pievienot jaunu smailiņu :marux diski: ? man šķiet, tas būtu aktuāls.
iisti pats nezinu vel, bet CH ljoti iedvesmoja ar tiem diskiem, bet man liekas, katonis bus tumshaks, ka Orkana BURKAANAM!Orkaans rakstīja:Galiigi naf labi taadi
Vecīt, pirms pāris gadiem arī es domāju, ka šis ir FAIL, bet kaut kas ar mani notika Reāli ieper šie mēģinājumi individualizēt, domāšana mainās, tas ir forši! Tas tāpat kā ar sēdinājumu - agrāk 30mm priekšā bija way to go, tagad tas ir praktiski stock, nekas īpašs. Grūti to tā aprakstīt, bet šādi diskus krāsošu 100 punktiRons rakstīja:Par tiem diskiem: ceru, ka tas ir joks vēl viens e36 R.I.P. dēļ diskiem ?
Daudziem nepatīk spilgti diski. Bet esmu novērojis, ka lielākajai daļai no tādiem patīk arī altezzas, necaurredzami melnas lampas, xenons miglās, zilas lampiņas visur un tamlīdzīgi šķūņa elementi. un pārējie brauc ar V.A.G.
Pēdējais labojis ch. - 01 Mar 2013, 21:44, kopā labots 1 reizi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Piekritu DogMa, neesam jau vechuki, kuriem jabaidas butu no interesantam krasam. Domaaju ka dzive krasojums izsaktiisies daudz labak, ka PS bildedogMa rakstīja:Vecīt, pirms pāris gadiem arī es domāju, ka šis ir FAIL, bet kaut kas ar mani notika Reāli ieper šie mēģinājumi individualizēt, domāšana mainās, tas ir forši! Tas tāpat kā ar sēdinājumu - agrāk 30mm priekšā bija way to go, tagad tas ir praktiski stock, nekas īpašs. Grūti to tā aprakstīt, bet šādi diskus krāsošu 100 punktiRons rakstīja:Par tiem diskiem: ceru, ka tas ir joks vēl viens e36 R.I.P. dēļ diskiem ?
Labaakais tas ,ka tieshi vechuki bija pirmie ,kuri uzdroshinaajaas nokraasot spilgtus diskus
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
+ vel spoguļus un vispar bommba bussRuu rakstīja:Nāsis, durvju ručkas un moldingus!
brižiem liekas jo tizlak jo labak katram protams savs bet ta nav
Es ļoti atvainojos bet tiem oranžajiem diskiem truks klat vel liela alminija žilete ar oranžiem galiem un kautkada monstriga izvirzijuma uz priekšeja motora parsega
Ko te daudz liekuļot... Es ieteiktu dažiem palasīt kādu grāmatiņu par krāsām, krāsu nozīmi un ietekmi uz cilvēka psihi. šoreiz es tikai izsaku savu viedokli un neko vairāk. Neredzu jēgu oponēt, jo tāpat posti pazudīs kā sēnes pēc lietus, tikai apgriezti proporcionāli.
Mans viedoklis- parastam auto= parasti diski.
sportam, jā -tur vienmēr ir varianti...:demo car:
Mans viedoklis- parastam auto= parasti diski.
sportam, jā -tur vienmēr ir varianti...:demo car:
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- …