dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- …
- 130
- chevron_right
Man tas standarts ,ka visam un visiem jaabuut vienaadiem ir tracinaajis jau no skolas laikiem !!!! Tad ar visiem uz skolu bija jaaiet vienaadaas formaas ar vienaadaam somaam un jaaraksta vienaadaas burtniicaas
Besii vienveidiiba!
Taapataas visi ir aizmirsushi par taadu elementaaru lietu kaa auto tuunings Taa ir iespeeja individualizeet savu auto!
Besii vienveidiiba!
Taapataas visi ir aizmirsushi par taadu elementaaru lietu kaa auto tuunings Taa ir iespeeja individualizeet savu auto!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tā arī nesapratu - tev tāds krāsu salikums nepatīk? :)Dj_Zii rakstīja:Es ļoti atvainojos bet tiem oranžajiem diskiem truks klat vel liela alminija žilete ar oranžiem galiem un kautkada monstriga izvirzijuma uz priekšeja motora parsega
ne orandža krasa ir ok man pat firmai logo ir orandz ar melnu ru var apliecinat
es tik nesaprotu kas tev par pavasara putniem galva no sakuma taisiji foršu ,klasisku coupe bet tad še tev ,,bommba,, ne nu intresanti izskatas protams bet es laikam esmu par sporta auto uz orandžiem diskiem
es tik nesaprotu kas tev par pavasara putniem galva no sakuma taisiji foršu ,klasisku coupe bet tad še tev ,,bommba,, ne nu intresanti izskatas protams bet es laikam esmu par sporta auto uz orandžiem diskiem
Šo rāmī un pie sienas.Orkaans rakstīja:Man tas standarts ,ka visam un visiem jaabuut vienaadiem ir tracinaajis jau no skolas laikiem !!!! Tad ar visiem uz skolu bija jaaiet vienaadaas formaas ar vienaadaam somaam un jaaraksta vienaadaas burtniicaas
Besii vienveidiiba!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu tas e60 jau ir
tāpat kā tas pretīgais ABT tūninga komplekts priekš Q7 ar oranžajām arkām utt http://trendzona.com/wp-content/uploads ... t-Side.jpg
neko vairāk tur oranžu nevajag, kā tikai diskus un pagriezienus
tāpat kā tas pretīgais ABT tūninga komplekts priekš Q7 ar oranžajām arkām utt http://trendzona.com/wp-content/uploads ... t-Side.jpg
neko vairāk tur oranžu nevajag, kā tikai diskus un pagriezienus
Izskatās izteiksmīgi un labi
es vēl kaut ko melnu iejauktu diskos, vai nu centru vai skrūves,varbūt arī spīdigi melnu plauktu
es vēl kaut ko melnu iejauktu diskos, vai nu centru vai skrūves,varbūt arī spīdigi melnu plauktu
nebiju gaidijis ka šis eksemplārs par ko visi mīž karstu, 70 vai cik lapu garumā, arī tiks beigās izķēmots
bet nu katram savs.
bet nu katram savs.
da ko jus visi varat nemties, civleks grib pamegjinat kko citu/savadaku, jo vienkarsi apnik tas parastais, kjipa pareizais veids. katrs no jums agrak vai velak lidz tam nonaks, taa ir evolucija, tapat ka ledinju uz visadu tamlidzigu sudinju slimiba visiem ir jaizslimo. personigi nesaku ka man baigi patik, bet nesaku ka ari nepatik, drizak patik orandzums uz melnaa fona, bet tikai atbalstu Maari, jo individualizet (knapi uzdrukaju so vardu )uzdrikstas/maak tikai retais, bet skjunet varetu jebkursh...
...
Droši taisi oranžus. Jo vairāk oriģinalitātes, jo labāk, savādāk n-tie E36 ar M pakām un Style 5 jau uzdzen miegu
Nē, nē, vairs nekas cits netiks meklēts, ko varētu oranžu nokrāsot Oranži diski jau tā ir maksimums. Tie tak ir tikai diski
Pamēģinās, tad jau manīs, kāds būs iznākums. Ja viss sanāks, kā gribu, tad nebūs "izķēmots", bet gan parasta kupeja ar oranžiem diskiem
Pamēģinās, tad jau manīs, kāds būs iznākums. Ja viss sanāks, kā gribu, tad nebūs "izķēmots", bet gan parasta kupeja ar oranžiem diskiem
Skaties, ka pēc tam nav jāmeklē kalpaki, kā te dažam labam. Kad būs vairāk laiks uzskricelēšu vienu rindkopu par auto, kuru nevarēja pārdot dēļ spilgtiem diskiem. :true story:
Pagaidām it kā netaisos pārdot.. Pagaidām uz šiem diskiem un auto redzu tikai 2 krāsas. Oranžu un stock sudraba. Tā kā sudrabs ir bijis, gribu otru variantu iemēģināt :)
Dj_Zii rakstīja:
tas bmw liekas shausmiigs pa manam..riktigs shkjunings. diski vienigi norm, protams, prasas zemaku...
nu tu staigā pa plānu ledu draugs, šas visi m-pakisti ar style5 ripuļiem tevi nolinčos, jo tas tak pareizais veids kā e36 jāizskatāskristapskarlis rakstīja:Droši taisi oranžus. Jo vairāk oriģinalitātes, jo labāk, savādāk n-tie E36 ar M pakām un Style 5 jau uzdzen miegu
BMW-Big Money Waste
Spītējot vēsumam, bik padarbojos. Ieliku bamperī sietu un ieliku miglas..
Nevar saprast, vai patīk tās miglas, liekas, ka purns tāds šaurāks palika
Tagad tik jāsagaida filtra "kaste", kā arī jādodas meklējumos pēc trubas, lai var to gaisu novadīt līdz filtram no bampera.
Nevar saprast, vai patīk tās miglas, liekas, ka purns tāds šaurāks palika
Tagad tik jāsagaida filtra "kaste", kā arī jādodas meklējumos pēc trubas, lai var to gaisu novadīt līdz filtram no bampera.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
To gaisa lukas apalo caurumu reste prasas ari otra puse- lidzsvaram! Un engelus pieslegt stravai!!!!
Bayerische Motoren Werke
Nāā, mērkaķacis lidos ārā siltākā laikā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74