Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- …
- 88
- chevron_right
hartge classic replikasmrkashell rakstīja:auto uber skaists! kas tie pa diskiem skaitas? (mosh muljkjigs jaut., bet toch neatpaziistu)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
orkaanam
šim diski labāki
šim laikam m57 zem pārsega, bet Orkaanam protams skaistaaks
Noliec vinju dienas gaismaa manam blakus un tad saliidzinipsycho rakstīja:Salidzinam kurs labaks
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ok
pagaidisim kad nokusis sniegs un ledus lai var izbraukt ielas....
pagaidisim kad nokusis sniegs un ledus lai var izbraukt ielas....
Es jau esmu ielaas
Un veel ,mans meerkjis nebija uztaisiit labaako e36 ,bet gan taadu ,uz kuru skatoties man pasham notek siekala ,jo man vinjsh patiik
Un veel ,mans meerkjis nebija uztaisiit labaako e36 ,bet gan taadu ,uz kuru skatoties man pasham notek siekala ,jo man vinjsh patiik
Mans bus ielas, kad ledus nokusis, jo nevaru izbraukt no pagalma.....
Manuprāt nekas nav labāks par svaigi pārkrāsotu auto
možais rakstīja:šim laikam m57 zem pārsega, bet Orkaanam protams skaistaaks
Šim nebija m57 zem parsega....
Manaa skatiijumaa BMW piestaav tikai dazhaadu platumu diski ,un aizmuguree obligaati ir jaabuut plauktam!!!
žēl...psycho rakstīja:možais rakstīja:šim laikam m57 zem pārsega, bet Orkaanam protams skaistaaks
Ar maneejo ir taa ,ka bildees nevar atainot to ,kaa vinjsh izskataas dziivee. Tie kas ir redzeejushi ,tie mani sapratiis
Katraa gaismaa vinja (kraasa) ir pilniigi savaadaaka
Katraa gaismaa vinja (kraasa) ir pilniigi savaadaaka
varbūt ir par lielu (tak 19tie), bet uz ceļa turas super!325 BMW rakstīja:Diski nav labāki tam otram, ne pēc zīmējuma ne vispār (pa lielu ir priekš E36).
a 8,5 un 10 ir dažads platum?Orkaans rakstīja:Manaa skatiijumaa BMW piestaav tikai dazhaadu platumu diski ,un aizmuguree obligaati ir jaabuut plauktam!!!
BBSiem nav izteiktu plauktu, un man šķiet, ka oriģināls vienmēr ir labāks par repliku....
bet tas tikai tā, mans viedoklis.....
Nu tā ir, tam ir m57n zem pārsega (tas ir nedaudz svaigāks, nekā Tevis minētais), plus tam esot kaut kada tur 6pakāpju atrumkārba.....možais rakstīja:žēl...psycho rakstīja:možais rakstīja:šim laikam m57 zem pārsega, bet Orkaanam protams skaistaaks
Ne vienmeer orgjinaals ir labaaks ,un arii replikas meedz buut labas kvalitaates
Un runaajot par BBS plauktiem paskaties uz RS
Un runaajot par BBS plauktiem paskaties uz RS
Pēdējais labojis Orkaans - 05 Apr 2013, 22:21, kopā labots 1 reizi.
jap.. tad biju domaajis sho te, ko tagad saki...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- …
- 88