E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- …
- 91
- chevron_right
tiessi taa ar fokusa jumtu tiks aiztaisiti e36 aizmugurejie logi
jumts tikka izmantots tadelj ka tur ir jau izliekums kas diezgan labi sakrit ar saana logiem
jumts tikka izmantots tadelj ka tur ir jau izliekums kas diezgan labi sakrit ar saana logiem
Instagram INDIGAIS
Sodien motortelpa tikka pirmo reizi izpusta ar grunts spakteli tagad jaslipe un japus atkal
Aizmugurejie logi tikka aizmetinati vel no ieksas tik janostiprina lai nestaiga
Aizmugurejie logi tikka aizmetinati vel no ieksas tik janostiprina lai nestaiga
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
kkur instagramā redzēju baltu e36 kūti ar aizmetinātiem logiem.
Lai veicas darbos.
Lai veicas darbos.
Aizmetināt aizmugurējos logus...stilīgi
Vot gateris... eju labak uz Puikkas topiku. .
dazrei tiesham labaak ir pakluseet un neteikt neko nekā nolikt kluci svešā topicāelksnis rakstīja:Vot gateris... eju labak uz Puikkas topiku. .
BMW_The Ultimate Repair Bill
gateris ir hapo un visi parejie ciema puikas kas saperk 2.5 9 reizes šķiltas žurkas un vel atrāda sava vienīgā auto topiku un nosauc to par savu drift missile car un uz ielām tēlo drift allstars braucējuselksnis rakstīja:Vot gateris... eju labak uz Puikkas topiku. .
Piedurigs projekts.
Vismaz kautkas jauns.
Gala rezlutatu gribas.
Vismaz kautkas jauns.
Gala rezlutatu gribas.
Es atzistu man skauz ka cilvekam sanak fleksa ripām un forda jumtam... nopietni? Es saku ka shis ir kartejais auto eksotikas brinums ko cilveki pec paris gadiem lika lauku tuninga topika... katafalks ibio...
Savu viedokli pateicu.
Ataaaa bučas
..
Ataaaa bučas
..
durvis pofig, bet tos logus , bet nav ko spriest, jāgaida gala iznākums
Sodien iepirkts EVO prieksejas bremzes ar visu parejo un aizmugurejas bremzes ar subframe nonjemts no auto kam bija 20k km uz speedo barn find
Vel evo diffs no citas masinas un kardans naak no UK
Vel evo diffs no citas masinas un kardans naak no UK
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
Veljoprojam brinies par to kaa ir iespejams autinjaa izteret 15k?
Atjaunosi arii visas detalas?
...
Cik ļoti ir jāmīl savs auto lai tajā iemestu 15k [emoji2]Armando rakstīja:Veljoprojam brinies par to kaa ir iespejams autinjaa izteret 15k?
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Like_a_coookie rakstīja:Cik ļoti ir jāmīl savs auto lai tajā iemestu 15k [emoji2]Armando rakstīja:Veljoprojam brinies par to kaa ir iespejams autinjaa izteret 15k?
Katrs vēlās mīlēt savu auto, bet ne visiem pietiek finanses viņu mīlēt.
Projekts būs diezgan iespaidīgs, galvenais tik lai neapnīk un viss neaiziet uz detaļām vēlāk
es jau nekad neesmu brinijies ipassi vienmer esmu zinajis ka labs projekts velk uz 20k bez ipasas piepulesArmando rakstīja:Veljoprojam brinies par to kaa ir iespejams autinjaa izteret 15k?
man diski vien bus uz 3k
uz so bridi tik atsvaidzinassu visu uz atro jo gribas salikt nokrasot un pabraukt un tad redzes ja ta masina vel piedurs tad var parvakt
neiete jau runa par milessanu vienkarssi ja perk visu to ko gribas lai butu masina tad ir jarekjinas ar izdevumiemLike_a_coookie rakstīja:Cik ļoti ir jāmīl savs auto lai tajā iemestu 15k [emoji2]Armando rakstīja:Veljoprojam brinies par to kaa ir iespejams autinjaa izteret 15k?
Instagram INDIGAIS
Es nabags. Man diski bus nostajushies pie kada 1.1k eiro.
Loti ceru ka beigu cipars man nenostasies pie kadiem 20k. Bet kadi 18 jau bus tocna
Loti ceru ka beigu cipars man nenostasies pie kadiem 20k. Bet kadi 18 jau bus tocna
...
Ja Es vel panjemsu Airlift airbagus kas ir 3700€ tad man buus 20k taka nograb
Bet tad redzes tagad gribas atrak salikt visu virsu un nokrasot iekssu taisissu pec tam
Bet tad redzes tagad gribas atrak salikt visu virsu un nokrasot iekssu taisissu pec tam
Instagram INDIGAIS
Esmu izbraucis ar to air suspention. Sev tocna tadu neliktu. Konkreti ciets auto. Taka ar kaukadiem koka ratiem pa kartupel lauku
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- …