dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- …
- 130
- chevron_right
Vai tad dogMa nebij multi stūre ? slinkums meklēt
Šķiet, ka nebij gan!Vai tad dogMa nebij multi stūre ? slinkums meklēt
Man ir slēdzis, kas nāk uz sajūga pedāļa, ja vien tds'am ir tāds pats. Domāju, ka nekas nevarētu tur būt savādāksdogMa rakstīja:Guvums 5Ls vērtībā Atliek tik sajūga slēdzi atrast un jāstutē iekšā.
Nav, nav un domāju, ka nemaz nebūs multistūre :)
DIY iespējams varētu uztaisīt, bet pa lielam tur jau būtu tikai shēmas izskaidrojums
DIY iespējams varētu uztaisīt, bet pa lielam tur jau būtu tikai shēmas izskaidrojums
Man kautkā šķiet, ka Tev būs pilnākais e36 forumā?dogMa rakstīja:Piemērīju :)
Beidzot varēs ķerties klāt vizuālajam Salonā visa iekāre būs sadarīta
dogMa, vai ir kāda detaļa, ko esi pircis pa tirgus cenu? Man jau liekas ka visas parasti atrodi uz pusi lētākas vai vienkārši par sviestmaizi.
Kaut kā trāpās, bet nesūdzos
kas tas par s burtu uz logutīrītāju kloķa?
Sporta režīms.
Šķiet ka intensīvā.yanks rakstīja:kas tas par s burtu uz logutīrītāju kloķa?
Aha, Intensive Wash. Jādabūn kronšteins priekš mazā bačoka, tad jāaizvelk pāris vadi un būs gatavs.
domā ka ir baigā jēga no tās opcijas?
jap ir gan, tad kad pamatiga kaka uz loga atri vien var izkjepat pa visu logu
ps labs ieguvums ta kruiza kontrole,
pps par tadu intensivo funkciju pat nezinaju, bus japievers uzmaniba srotees
...
Krāniņš garāks un pašapziņa. Un, ja ir tāda opcija, tad jau arī izmantos tādu opciju :)yanks rakstīja:domā ka ir baigā jēga no tās opcijas?
Tik ņem ar visu WI-WA moduli, releju, otrā bačoka kronšteinu, lai nebūtu vēlāk problēmu :)Armando rakstīja:jap ir gan, tad kad pamatiga kaka uz loga atri vien var izkjepat pa visu logu
krāniņš ta krāniņš. es vnk lasīju ka tas otrs bačoks itkā koncentrētam škidrumam paredzēts. Es vnk neticu ka tur kaut kas labāk no tā tīrīsies.
Nu karoč gaidīšu tam visam gala rezultātu
Nu karoč gaidīšu tam visam gala rezultātu
Piemēram vasaras tupeles
Maiņas variantā tikts pie diviem Rondell 0058 R17 ET13 8,5J, kurus tad arī stutējām aizmugurē
Virsū 215/40 miza. Sagāzām maksimāli aizmugurējos ratus, bet tāpat uz bedrēm kaut kas nošvīkst
Priekšā atstāti ET35, 8J + 1cm flancis, kas sanāk apm. ET25 + 215/45 miza - ir baigi ok
Kaut kad vēlāk iestutēšu bildes gaismā. Pagaidām doma par burkānu diskie atkritusi, bet sakopt tāpat nāksies šos diskus. Kā arī mazliet ar telefona grāmatu pa arkām noiet
Maiņas variantā tikts pie diviem Rondell 0058 R17 ET13 8,5J, kurus tad arī stutējām aizmugurē
Virsū 215/40 miza. Sagāzām maksimāli aizmugurējos ratus, bet tāpat uz bedrēm kaut kas nošvīkst
Priekšā atstāti ET35, 8J + 1cm flancis, kas sanāk apm. ET25 + 215/45 miza - ir baigi ok
Kaut kad vēlāk iestutēšu bildes gaismā. Pagaidām doma par burkānu diskie atkritusi, bet sakopt tāpat nāksies šos diskus. Kā arī mazliet ar telefona grāmatu pa arkām noiet
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
buus labii
Pēdējā bildē izskatās vispār ļoti zolìdi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- …
- 130