Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- …
- 103
- chevron_right
tev paveicas jo izsktas ka Irija vairs nav palikusi m3 motori ko varetu iegadaties
un viss ticamakais ka cenas saks augt kaa senes pec lietus
Instagram INDIGAIS
A kas tava pasaule aprobežojas ar IRL?aivis328 rakstīja:es runaju par IRL nevis UK
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Ko tu gribi Es nevaru saprast?Amish rakstīja:A kas tava pasaule aprobežojas ar IRL?aivis328 rakstīja:es runaju par IRL nevis UK
Instagram INDIGAIS
jap, s50b30540i rakstīja:Labs, izskatās 3.0 ja nemaldos?
taa tik izstaaskasiks rakstīja:hell yeah emkām nāk čuguna bloks? vismaz tā izskatās
tam es ticu, tapec jau iesaistiju tevi , zinaju ka tev dafiga vairak laika un lielaki kontakti nekaa manaivis328 rakstīja:tev paveicas jo izsktas ka Irija vairs nav palikusi m3 motori ko varetu iegadaties
tas ka uk vinji ir pietiekoshi tas ir tas pats kas vacijaa vinji ir pietiekoshi, kapec tad neviens no jums nesuta motorus no uk. te ziemelirijaa kas ari ir uk viss ir izkjemmets.Amish rakstīja:Uk viņi ir vēl pietiekoši.
lai nopirktu dzineju no uk man izmaksatu tikpat cik tev un sobrid kad stg ir 1_1.4 eiro, pirkt pa 2k stg smadzene nelauj
un ok var jau teikt jums tas tur pat blakus utt, bet parekjini, man lidz pramim kadi 350km vismaz, talak bilete pa prami talak cels vel otrajaa galaa, un kopejas izmaksas jau sasniedz vairak kaa aizsutit tadu motoru uz latviju
...
nu jā, paveicās atkal tev, armanto, es atkal pie sava s50b30 netikšu, jo īpašnieks biš ar putniem draudzējas un grib vietā s54b32, un tad viņš kko biki piemaksās man un es varēšu savākt to s50
bet nu nekas, palikt aizmugurē es netaisos...
Pāri šaurumam vairāk intrigas nekā meksikāņu ziepenē
musu starpa ir kadas man nezinamas sacensibas?seeingman rakstīja:nu jā, paveicās atkal tev, armanto, es atkal pie sava s50b30 netikšu, jo īpašnieks biš ar putniem draudzējas un grib vietā s54b32, un tad viņš kko biki piemaksās man un es varēšu savākt to s50
...
Varbut...
nu es taa nedomaju, jo nevajadziga konkurence man tikai traucetu izdarit lietas lidz galam, un saktu apgriest stuurus lietam nevis izdarit taa kaa tas butu jaizdara
tapec atkartoju velreiz, ES NEAR VIENU NESACENSOS UN JA KADS GRIB SACENSTIES AR MANI, TAS LAI PALIEK VINJA PASHA ZINJAA..
tapec atkartoju velreiz, ES NEAR VIENU NESACENSOS UN JA KADS GRIB SACENSTIES AR MANI, TAS LAI PALIEK VINJA PASHA ZINJAA..
...
kurā gadā šis auto pēdējo reizi izbrauca no garāžas?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Labāks jautājums ir kurā gadsimtākompots rakstīja:kurā gadā šis auto pēdējo reizi izbrauca no garāžas? [emoji38]
Ganampulks bagazniekaa.
Biju aizskrejis lidz aivim pakal.
Tagat lidostaa gaidot aizkavejoshos lidmashinu viens snaps uz atro. Riit izpipesu kas ir kas.
Biju aizskrejis lidz aivim pakal.
Tagat lidostaa gaidot aizkavejoshos lidmashinu viens snaps uz atro. Riit izpipesu kas ir kas.
...
Pacelot topiku.
Vecais plastmasa purcikjis vs jaunais misinja purcikjis.
Ps ja kads nezin kas tas ir tad detala atbild lai karba daksa turas savaa vietaa
Vecais plastmasa purcikjis vs jaunais misinja purcikjis.
Ps ja kads nezin kas tas ir tad detala atbild lai karba daksa turas savaa vietaa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Gatavojoties lielajam parvertbam.
Kaa ari aizvesti style 40 diski krasoties
Kaa ari aizvesti style 40 diski krasoties
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
šeit viss kā parasti līmenī
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76