dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- …
- 130
- chevron_right
Zjuper!
Plauktu pavēlnieks!
Jāmēģina dabūt 205/40. Ja nelīdzēs, tad nāksies iejaukties ar kladi arkās Ko es nekad nebiju domājis, ka darīšu..
erda, plaukti uzrunā, vismaz ir kur telefonu nolikt rajonā
erda, plaukti uzrunā, vismaz ir kur telefonu nolikt rajonā
205/40 Ir gruuti dabuut!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nav grūti, ja nav žēl naudiņu. Ļoti izplatītas riepas mūsdienās :)
Man taadas ir priekshaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
zajebuha, nebūs burkāni
Abi esam apmierināti ar maiņu Vēlāk būs reports no otra lietotāja
Man baigais slinkums pulēt plauktus, tāpēc vēl kaut kādas saknes no burkāniem palikušas domāsm4z rakstīja:zajebuha, nebūs burkāni
Tev tas saknes vajadzes palidzet izravet..dogMa rakstīja:Abi esam apmierināti ar maiņu Vēlāk būs reports no otra lietotāja
Man baigais slinkums pulēt plauktus, tāpēc vēl kaut kādas saknes no burkāniem palikušas domāsm4z rakstīja:zajebuha, nebūs burkāni
izravējiet kāds no dogmas dārziņa tās burkānu saknes
ja pašam slinkums, tad dod kādam citam pulēt. Jo šitādu plauktu būtu grēks nepulēt
ja pašam slinkums, tad dod kādam citam pulēt. Jo šitādu plauktu būtu grēks nepulēt
Pilnīgi saku nožēlot, ka samainīju savus 8.5 Et10Zirdzins rakstīja:Baac, superiigs darijums tev noticis! 8,5 et13 jau aiziet cienjaa!!!
Es nesaprotu, kas visiem pret burkānu domu? ar pulētu plauktu sitādu izmēru diskiem būtu vairāk kā labidogMa rakstīja:Abi esam apmierināti ar maiņu Vēlāk būs reports no otra lietotāja
Nē nu ja pulētie plaukti tad moš tos burkān vidus var taisit. Bet dogmam jau doma bija viscaur viņus tādus krāsot,vai ne tā?
Viscaur burkān gan ne, vidus var
Tagad jau toč viscaur burkānu nē, domāju par vidiem tagad. Iepriekš gan bija doma viscaur, jo tas plauktiņš tāds maziņš :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- …
- 130