Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- …
- 103
- chevron_right
Knapi mājās aizbraucis un aliņš jau pusē. Laikam tiešām baigi izslāpis bijis, es ar atkorķēju, lai remdētu karstās Īrijas saules izraisīto silto laiku.
Izstas ka tas bija pedejais alins uz kadu laiku. Brauciens ar kvadracikliem bus laikam beidzies ar laustu peduArchizlv rakstīja:Knapi mājās aizbraucis un aliņš jau pusē. Laikam tiešām baigi izslāpis bijis, es ar atkorķēju, lai remdētu karstās Īrijas saules izraisīto silto laiku.
...
kamer man cetras kaajas tikmer neko daudz nevaru izdarit, bet nu iz pacelts m3 dzinejs lai var smuki gar vinju darboties, kaa arii nopirku jaunas m7 skruves no kuram uztaisisu spilkas zirneklim, oem spilkas nereali dargi maksaa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
spilka maksa 2e oem jauna x24 = 48e
tiesi tapec, bik jau ir ackiriba 15 eiro vai 50 eiro, ietaupisu 35 eiro 10 minutees, pa to sanak divas kastes ar alinju
...
gidot uz diskiem no krasotaja, padarbojos gar s50 nedaudz.
nolemu pilnibaa parlasit un saku kjerties klat.
galva ir nonjemta. patikami parsteigts par dzineja ieksu. galva tiraka par tiiru, sadalenem nekadu skrapju, galvas blivei nekadas pazimes par bojamumiem, vanoss tiko atjaunots, bet nu tikuntaa liksu jaunu rekomplektu, viens cilindrs tik nedaudz paskrapets, honeshana iznjems skrapes araa.
cilindriem nau nekadu nodilumu pazimju, varsti tiiri bez uzdegumiem, vienam tikmpavisam nedaudz bet tos tapat es piepuleshu. vel redzes kas apaksaa darisies bet pagaidam liekas ka tur bez brinumiem visam jabut, bet nu neskriesu notikumiem pa prieksu
bez kadra protams neiztikt.
nolemu pilnibaa parlasit un saku kjerties klat.
galva ir nonjemta. patikami parsteigts par dzineja ieksu. galva tiraka par tiiru, sadalenem nekadu skrapju, galvas blivei nekadas pazimes par bojamumiem, vanoss tiko atjaunots, bet nu tikuntaa liksu jaunu rekomplektu, viens cilindrs tik nedaudz paskrapets, honeshana iznjems skrapes araa.
cilindriem nau nekadu nodilumu pazimju, varsti tiiri bez uzdegumiem, vienam tikmpavisam nedaudz bet tos tapat es piepuleshu. vel redzes kas apaksaa darisies bet pagaidam liekas ka tur bez brinumiem visam jabut, bet nu neskriesu notikumiem pa prieksu
bez kadra protams neiztikt.
...
Kaa ari iekjerti HEL nerzas bremzu atgaisotaji ar visiem gumijas sudinjiem
...
Labs emminieks trāpijies
Un bija jau paredzams, ka miera nebūs un tiks pārlasīts!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Beautiful Mechanical Wonder
izklausas gandriz ka nullite
Jaa. Itkaa jau nebiju planojis visu parlasit bet nu parlasis un miers majas. Arii varstu saljnjiki kurus apsolijos nekad vairs nemainit, stav jau plauktaa gatavi virsuu liksanai :)Laurix rakstīja:Labs emminieks trāpijies
nebutu slikti tikt pie nullitesboris737 rakstīja:izklausas gandriz ka nullite
...
tiri aiz intereses. kas varstu saļņiku nomaiņā ir grūts? galvas kopā likšanas procesā man tas likās visvieglākais no visa.
Man skruves labak patik skruvet nekaa pinkjereties ar tiem mazajiem purcikjiem kas tur atsperes atspiedeju. Varbut tagat kamer galva nost bus vieglak
...
aa nu ja tev nebij planos jaukt galvu ara tad cits stasts, jo nu tos pusmenesus varstiem likt vieta ir vienkarsi pipec pretigs darbsArmando rakstīja:Man skruves labak patik skruvet nekaa pinkjereties ar tiem mazajiem purcikjiem kas tur atsperes atspiedeju. Varbut tagat kamer galva nost bus vieglak
prieks skatīties tavu topiku
ja ir palīgs, tad nav tik traki, tik cik, ja aizkrīt garām liekot, tad ar magnētu jāķeksē ārāEJANSONS rakstīja:aa nu ja tev nebij planos jaukt galvu ara tad cits stasts, jo nu tos pusmenesus varstiem likt vieta ir vienkarsi pipec pretigs darbsArmando rakstīja:Man skruves labak patik skruvet nekaa pinkjereties ar tiem mazajiem purcikjiem kas tur atsperes atspiedeju. Varbut tagat kamer galva nost bus vieglak
nu jūs esiet tak mīkstie, tas it nemaz nav grūti, ja zin pareizo tehniku un nekādu palīgu nevajagEJANSONS rakstīja:aa nu ja tev nebij planos jaukt galvu ara tad cits stasts, jo nu tos pusmenesus varstiem likt vieta ir vienkarsi pipec pretigs darbsArmando rakstīja:Man skruves labak patik skruvet nekaa pinkjereties ar tiem mazajiem purcikjiem kas tur atsperes atspiedeju. Varbut tagat kamer galva nost bus vieglak
kur nu vēl s50 motoram, pamēģiniet labāk vw/audi 1.8T galvu, vai s85b50 būs "patīkami"
kapec uzreiz mikstie?
besii man ta koletu atpakal liksana, ar visu to ko uztaisiju spec instrumentu lai vinjas saliktu atpakal, tikuntaa laikietilpigs darbs..
ok pa teemu runajot..
izardiju lidz galam galvu, varsti gatavi puleshanai, galva gatava slipesanai, un puleshanai.
par cik nevareju atrast kur esmu iestadijis spectooli ar kuru nonjemt koletes nost, nacas izmantot veco karalaika taktiku ar mucinju un amuru. paveicas man un no 48 koletem napakasu nevienu
ari spilkas izvacu araa lai mazak jamaksaa velak..
protams dazi kadri
besii man ta koletu atpakal liksana, ar visu to ko uztaisiju spec instrumentu lai vinjas saliktu atpakal, tikuntaa laikietilpigs darbs..
ok pa teemu runajot..
izardiju lidz galam galvu, varsti gatavi puleshanai, galva gatava slipesanai, un puleshanai.
par cik nevareju atrast kur esmu iestadijis spectooli ar kuru nonjemt koletes nost, nacas izmantot veco karalaika taktiku ar mucinju un amuru. paveicas man un no 48 koletem napakasu nevienu
ari spilkas izvacu araa lai mazak jamaksaa velak..
protams dazi kadri
...
Izskatās svaigi
jaa pagaidam pats parsteigts par to, pat saku apdomat vai vaidzeja jaukt araa
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 73
- 74
- 75