E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- …
- 91
- chevron_right
Kādu vispār funkciju tā mastika pilda?
Pasargā šuvi, un neļauj saplaisāt?
Pasargā šuvi, un neļauj saplaisāt?
pa lielam vienkarsi mastika neplaisa tadelj ari kustas lidzi ja tur kas kustas un nelaiz mitrumu klat
Instagram INDIGAIS
Nu taa auto nekas nav darits pa so laiku Jo nav laika un isti gribesana ari
Bet aizmirsts jau nav ik pa laikam kautko pasutu kad uznak iedvesma
Pagaidam sanjemta ir DND stuure tiessi taadu kaa gribeju balta ar zelta vidu un zelta krasas lipigais karstuma aizsargs
Vel gaidu skanjas izolaciju prieks salona
Bet aizmirsts jau nav ik pa laikam kautko pasutu kad uznak iedvesma
Pagaidam sanjemta ir DND stuure tiessi taadu kaa gribeju balta ar zelta vidu un zelta krasas lipigais karstuma aizsargs
Vel gaidu skanjas izolaciju prieks salona
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
Interjers bus balts? Savadak nesaprotu prieks kam ta sture.. Galvenais ja pasam patik
interjers nebus balts bet masina gan bus balta ar zelta elementiem
Instagram INDIGAIS
Nu taa e36 nekas nav darits jo nav laika un isteniba visa gribesana ir pargajusi jau taadu laiku
Taka uz so bridi isti nezinu kas bus talak ja uzradisies iedvesma tad varbut kas japadara bet tas vairka bus zinams pec nakamas nedeljas jo braucu skatities kaa teikt skatities vienu auto ko esmu vienmer gribejis
tas ir Datsun 280zx 1984 itka jau 280z ir nedaudz smukaki bet atrast nav iespejams kurs nav sapujis vai nemaksa kosmosu
plus miinus sis ir velamais gala rezultats
Taka uz so bridi isti nezinu kas bus talak ja uzradisies iedvesma tad varbut kas japadara bet tas vairka bus zinams pec nakamas nedeljas jo braucu skatities kaa teikt skatities vienu auto ko esmu vienmer gribejis
tas ir Datsun 280zx 1984 itka jau 280z ir nedaudz smukaki bet atrast nav iespejams kurs nav sapujis vai nemaksa kosmosu
plus miinus sis ir velamais gala rezultats
Instagram INDIGAIS
Pērc tādu projektu kuru ātri varēs pabeigt
esmu parmetinajis tadu datsunu, man vienam draugam ir. auto smuks, skan ari labi.
ps, aivi domaa ir verts teret laiku? tapat nepabeigsi
...
Cerams ka tu to Datsun neparmetinaji tada pasa gatera stila ka savu motortelpuArmando rakstīja:esmu parmetinajis tadu datsunu, man vienam draugam ir. auto smuks, skan ari labi.
Un izskaidro man kads sakars te ar pabeigsanu?
Ja ari panjemsu 280zx tad e36 noliksu stuuri kamer bus laika diemzel varu atljauties ari 2 projektus uzturet Nevis Taka tu pa 3 gadiem nevar vienu e36 saskruvet
Instagram INDIGAIS
Nee nemaz tikkai Man nepatik ka cilveki dirss pa tukso itseviskji tie kam pasiem skeleti skapi
Instagram INDIGAIS
Tas nebija uzdirsiens bet tavs texts gan bija mazlietinj vairak humora sajuta un pasaule liksies draudzigaka
...
Izskatas ka tu baigais jokdaris esi man Donegal joki nav saprotami
Instagram INDIGAIS
labāk būtu universāli skrūvejis ..
domaaju ka cepiens lielaakai daljai te ir delj taa ka visu laiku kautkaads aplauziens ir:D:D
es personigi ari skatos-o aivim jauns ieraksts-spiezhu virsuu lai redzeetu kaadu jaunu garshiigu upgreidu a te peeksnji boom un projekts beidzies:D:D:D
Bet pa lielam man personigi pofig-cilvēkam sava galva,kā grib tā dara
es personigi ari skatos-o aivim jauns ieraksts-spiezhu virsuu lai redzeetu kaadu jaunu garshiigu upgreidu a te peeksnji boom un projekts beidzies:D:D:D
Bet pa lielam man personigi pofig-cilvēkam sava galva,kā grib tā dara
BMW_The Ultimate Repair Bill
peec horoskopa Auns
es taccu neteicu ka e36 tiks pardots vai kas tads
vienkarssi uz so bridi ir pargajusi gribessana ko darit jo secinaju ka laika trukuma delj nevaru uztaisit visu tada limeni kaa gribetu
attieciba pret svam masinam esmu ljoti liels pedants neciessu ja kas ir ne ta kaa vajag
280z ir auto ko vienmer esmu gribejis un vinji ir ljoti reti sastopami sobrid viens tik irija ir pardosana kurs nav izrusejis un ir braucama kartiba
es taccu neteicu ka e36 tiks pardots vai kas tads
vienkarssi uz so bridi ir pargajusi gribessana ko darit jo secinaju ka laika trukuma delj nevaru uztaisit visu tada limeni kaa gribetu
attieciba pret svam masinam esmu ljoti liels pedants neciessu ja kas ir ne ta kaa vajag
280z ir auto ko vienmer esmu gribejis un vinji ir ljoti reti sastopami sobrid viens tik irija ir pardosana kurs nav izrusejis un ir braucama kartiba
Instagram INDIGAIS
Labvakar
Kaa jau teicu e36 nekur nepazudis :)
Sodien sanaca nedaudz laika atri nopust dazas daljas no hadenes
Viss ljoti laba stavokli vel pec 17 gadiem kaa neka 20k km tik bij noskrejis
Vienigais viens tads jautajums aiugurejam ramim poly buksem tas dzelzs trubinjas nav lidz pasam malam tas ir ok vai nee? Oem itka bija lidz malam
Kaa jau teicu e36 nekur nepazudis :)
Sodien sanaca nedaudz laika atri nopust dazas daljas no hadenes
Viss ljoti laba stavokli vel pec 17 gadiem kaa neka 20k km tik bij noskrejis
Vienigais viens tads jautajums aiugurejam ramim poly buksem tas dzelzs trubinjas nav lidz pasam malam tas ir ok vai nee? Oem itka bija lidz malam
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
tiki pie sava sapnja rumaka?
manas domas - piekari vareji ar kka krasainak sakrasot
manas domas - piekari vareji ar kka krasainak sakrasot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 75
- 76
- 77