E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- …
- 91
- chevron_right
par metala trubam bukses, vajadzeja but lidz ar bukses malam.
Pēdējais labojis boris737 - 25 Okt 2015, 22:28, kopā labots 1 reizi.
Nee nepanjemu jo izdomaju ka japabeidz e36 un tad varbut jasak mekleet no japanas Nissan skyline r34 tas ir vel lielaks sapnis par 280zboris737 rakstīja:tiki pie sava sapnja rumaka?
manas domas - piekari vareji ar kka krasainak sakrasot
Jabeidz bus vienreiz ta Bmw darisana
Par hadeni nesatraucos viss tiks atri sakrasots un salikts virsu ja gala rezultats sanaks kaa es gribu tad vares hadeni parkrasot
Bmwfans saka ka prieksejas ir tadas pasas bet aizmugurejas savadakas un man taa ari ir aizmugurejam trubinjas nav lidz galam
Instagram INDIGAIS
cik redzets nevienai poly buksei nav trubina lidz bukses malai. un tas bukses ar izgrebumu jaliek pret tam skrubvem tiltam kas skruvejas kuzava.
Un tad izdomaasi, ka gtr ir vellielaaks sapnis par r34 un, tad vel kaut kads vel lielaks sapnis utt utt.... anyway, lai veicas
Ir protams ka vel lielaki sapnji bet prieks tiem budzets pagaidam neatljauj tadelj perku to ko varu
Es staavu uz zemes ar abam kajam neesmu sapnjotas
Plans jau arii r34 gtr Nevis kaadu r34 2.0l taadu jau var jebkura bridi panjemt bet labu r34 gtr atrast tas gan nav viegli
Es staavu uz zemes ar abam kajam neesmu sapnjotas
Plans jau arii r34 gtr Nevis kaadu r34 2.0l taadu jau var jebkura bridi panjemt bet labu r34 gtr atrast tas gan nav viegli
Instagram INDIGAIS
Sodien tikka nedaudz projektam noslauciti puteklji
Vel tikka izkjernats kartejais 1K visadas mazas detaljas un vel iepirkts xbrace un evo antiroll bar
Evo antirool bar ir tievaks ka 318i nezinu kadelj taa
Ar sim riepam kuras ir pagaidu cambers bus gandriz uz 0
Sodien sadarits
Vienai arkai ieksa sametinata, ruckas aizmetinatas,otra puse logi aizmetinati, un kapots saspaktelets un kapota zime un uz loga mizeju caurumi aizmetinati
Vel tikka izkjernats kartejais 1K visadas mazas detaljas un vel iepirkts xbrace un evo antiroll bar
Evo antirool bar ir tievaks ka 318i nezinu kadelj taa
Ar sim riepam kuras ir pagaidu cambers bus gandriz uz 0
Sodien sadarits
Vienai arkai ieksa sametinata, ruckas aizmetinatas,otra puse logi aizmetinati, un kapots saspaktelets un kapota zime un uz loga mizeju caurumi aizmetinati
Instagram INDIGAIS
Uz šādiem metinājuma punktiem tur viss arī palika?
Metināšanas darbi, kvalitatīvi! Salacgrīvā, 26694556
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
Varbūt kko kārtīgi neizlasīju, bet kapēc aizmetināji apmīzējus?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Kāreiz, šodien gribēju jautāt, kad būs kādi updeiti, ceru redzēt pozitīvu iznākumu, nestandarta projekts, bet patīk
TA tur ar šādu izskatu varēs izziet?
LV jau TA neizietu dēļ tā, ka apmīzēju nav. [emoji38]
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Kurs teica ka apmizeji nebus? [emoji6] metinajuma vietas tiks apstradatas no worries
Kadelj lai nevaretu iziet TA/NCT masina vien jau buus tik nedaudz savadaka
Kadelj lai nevaretu iziet TA/NCT masina vien jau buus tik nedaudz savadaka
Instagram INDIGAIS
Aivi, tu pa nakti gulet nevari kad mashinai ir ielaps, bet kad mashina nau sametinata bet tikai sapunktota, tas miegu netraucee
tik neuzmet luupu taa humoram nedaudz..
tik neuzmet luupu taa humoram nedaudz..
...
par maniem ielapiem kas tev tik loti trauceja miegu, bet pats sev shitaa sataisi
...
A kura bridi es teicu ka viss ir pabeigts un saaku krasot
Tici man man zem arkam izskatisies daudz smukak kaa tev engine bay
Tici man man zem arkam izskatisies daudz smukak kaa tev engine bay
Instagram INDIGAIS
uuuu, stipri teikts. turesim pie varda
pats tiko sevi noliki zem lupas
edit.. istenibaa ir taa ka es nearvienu nesacensos, taa vieglak dzivot, bet liekas ka tu gan.
nakamreiz kad centisies iemest akmentinjus kadam citam topikaa, padomaa par to ka tas viss naks atpakal
pats tiko sevi noliki zem lupas
edit.. istenibaa ir taa ka es nearvienu nesacensos, taa vieglak dzivot, bet liekas ka tu gan.
nakamreiz kad centisies iemest akmentinjus kadam citam topikaa, padomaa par to ka tas viss naks atpakal
...
No panic es ne ar vienu nesacensos visu daru kaa es gribu un kaa man patiik
Labi karoc pietiek te huinju dziit kaa ir taa ir :)
No hard feelings
Labi karoc pietiek te huinju dziit kaa ir taa ir :)
No hard feelings
Instagram INDIGAIS
Lasot topiku galvā visu laiku : nauda lido nauda deg.. [emoji1] veiksmi novest visu lidz galam, gaidu touringa rezultātu, nenolaid rokas!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80