dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- …
- 130
- chevron_right
Brizhiem briinos, ka nav jau viss iespejamais salasiits un ir vel ko papildinat
malacis, tas kruaizs ir viena no lietam ko ari gribu.
ja kadam atrodas kads komplektins, labrat iepirktu
te viss pa smuko
ja kadam atrodas kads komplektins, labrat iepirktu
te viss pa smuko
...
Dogma laikam dara loti preteji nevis ka ierasts, vins salonu vispirms atlaiza un pec tam virsbuvi..
Bet visu cienu tev, kaut man pusi izdotos visu paveikt ko esi paveicis ar savu auto...
Bet visu cienu tev, kaut man pusi izdotos visu paveikt ko esi paveicis ar savu auto...
Paldies par labajiem vārdiem! Cenšamies
Tā arī laikam sanāk, kā Gekons saka Stulbi, bet taisnība.. :)
Tā arī laikam sanāk, kā Gekons saka Stulbi, bet taisnība.. :)
Jāliek atpakaļ mans ABS sūknis, šis nav saderīgs ar manu ABS vadību. Sūknis gaida garāža, kad to paņems rokās un apmīļosArchizlv rakstīja:Viss jau ir baigi smuki un labi, bet kāpēc tā ABS gaismiņa tur deg?
ņjā, auto labs...
Galvenais jau nav izskats, galvenais ir kas ir iekšā...
Bet izskatās vizuāli arī labi...
Galvenais jau nav izskats, galvenais ir kas ir iekšā...
Bet izskatās vizuāli arī labi...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Pie vizuālā daudz darba.. laikam tāpēc neceļas roka
Beidz attaisnoties pats zini ka ieksa ir daudz vairak sagruzts neka nepieciesams lai savestu virsbuvi kartiba....dogMa rakstīja:Pie vizuālā daudz darba.. laikam tāpēc neceļas roka
Tur nav ko attaisnoties. Salonā jau arī ne vienā dienā viss salikās Iepriekšējam prasīja 3 gadus, šim tik gads apritēs tūlīt
vispar man tavs entuziasms patik
Malacis, priex par to ko esi paveicis Novēlu izturību un iespējas ātrāk realizēt visas ieceres
Bet šis noteikti būs FULL E36 :)
Bet šis noteikti būs FULL E36 :)
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
kāds pret savu auto attiecas nopietni
Paldies par labajiem vārdiem! Es tik zinu, ka pats pēdējais, kas tiks izdarīts - ievilkts ASC, tur tomēr nervus vairāk vajag, neskatoties uz to, ka praktiski visas sastāvdaļas būtu..
atkartosos tu esi slims bet patikama slimiba
Veiksmi :) x-brace laba lieta
Veiksmi :) x-brace laba lieta
Šodien mazliet samazgāts.
Prieks, ka pa ziemu nekas nav izlīdis ārā, tikai priekšējie spārni, kuri pirms ziemas jau bija metami, bik trakāki palikuši
Darbu daudz pie vizuālā, laikam jāsāk ķerties tam klāt..
Tuvākajā laikā jāuzstutē 2cm flanči priekšā un jācenšas dabūt 195/40 mizas, ko aizmugurē uzmontēt, lai beidzot sagāzumu atpakaļ var sagriezt
Prieks, ka pa ziemu nekas nav izlīdis ārā, tikai priekšējie spārni, kuri pirms ziemas jau bija metami, bik trakāki palikuši
Darbu daudz pie vizuālā, laikam jāsāk ķerties tam klāt..
Tuvākajā laikā jāuzstutē 2cm flanči priekšā un jācenšas dabūt 195/40 mizas, ko aizmugurē uzmontēt, lai beidzot sagāzumu atpakaļ var sagriezt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vakar tieši redzeju nomazgatu šo autiņu, bildes pat uz pusi neizskatās tik labi ka dzive...
visu cieņu ja nav nosplēpums, kāds ir magnetolas modelis un ražotājs? rižais apgaismojums piesaista
Modelis: Alpine CDA-105Ri.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- …