Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- …
- 88
- chevron_right
Bljin Juus te taakaa mazi beerni jau saakat!!! Nu kam veel piesieties??? Varbuut riepaas gaiss bik ne taads?
Paskatieties uz saviem auto pirms piekasieties kautkaadaam uzliimiiteem uz auto
Man vinjas patiik un ir laba reklaama saitam Jelgavaa!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nav ko tur nemties, katrs dara ka pasam patiik jo cilveks taisa masinu prieks sevis nevis izpatikt forumam bet masina superiga, vel tie M moldingi uzlika punktu uz I un ja visi izsaka savu viedokli par uzlimem, tad es arii izteiksu man personigi liekas normali vinas, nav nekadi tur stikerbomberi vai kaa tur vinas sauca
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Es riepaas pildu heeliju325 BMW rakstīja:Nu, ja nav pildītas ar slāpekli, ta tiešām trekns mīnuss Tev!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Piekriitu Orkaaanam " taakaa mazi beerni", ka tik kaut kur piesieties. Tie lielie runataji paskatieties vispirms uz saviem drotiem, kuri knapi kopaa turaas un tad kko sakat vispar. Katrs auto taisa/veido prieksh sevis, nevis prieksh citiem un savus tizlos komentarus varat paturet pie sevis.Orkaans rakstīja:Bljin Juus te taakaa mazi beerni jau saakat!!! Nu kam veel piesieties??? Varbuut riepaas gaiss bik ne taads?
Orkaana aparats patiesham Oga ar lielo " O" - redzeju Mehu dienaaas. Kraasa super.
AAM kad būsi pats atpakaļ pie BMW stūres?
Ir jau tada doma, tacu Volvo ar nav slikts- tik tas, ka prieksheja piedzinja Kad pirku domaju, ka neprasisies ipashi atpakalj aizmugrejo piedzinju, tacu pagaja laiks un kka tomer prasas atpakalj to pakaljas piedzinju
P.S off topics jau aizgaja!
P.S off topics jau aizgaja!
Biedri, skaistiem un ļoti koptiem auto vienmēr piesiesies vairāk, kaut vai par sīkumiem!
Es neiebilstu ,ja piesienaas tehniskajiem siikumiem ,piemeeram liistiitei virs nummura vai spoguljiem!
Bet nu piesieties foruma uzliimju skaitam ir stulbi!
Bet nu piesieties foruma uzliimju skaitam ir stulbi!
ievrtets dzive sodien auto un saimnieks ari ladzigs virs
Turpinot humoru par uzlimem, varu uzlimēt tikko apesta mandarina ādiņu
izmazga labak savu roza kreklu
Ja nepatīk kritika, nevajag atrādīt savu auto forumos un vest uz izstādēm.
Ilgi domaaji ??????????????????????????????????????
viss tam autoir labi
+325
Bija labi. Tagad ir ļoti labiDj_Zii rakstīja: viss tam autoir labi
auto beidzot redzēts dzīvē tiešām un saules gaismā izskatās vēl labāk
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Auto Eksotika 2013 E36.lv stends/
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- …
- 88