Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- …
- 88
- chevron_right
Labs - visi spiid un laistaas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Beidzot ir kvalitatīvas bildes, kur var ievērtēt īsto Orkāna kūtiņas krāsu, tie, kas neredzēja dzīvē
perfekti... touringi paši labākie.
Orkān, Tev tgd ir čupa labu bilžu, nomaini savu avataru
Tagad buus labi?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Redzēts eksotikā smukākā e36 kūtiņa, kas redzēta LV, un varbūt pat vsp pasaulē
nu jā, šī ir super kūtiņā skatoties pēc gda33 tuvplāna bildes ja būtu arī moldingi spīzdīgi kā lūpa un durvju ručkas tad manā skatijumā būtu pavisam kičīgi. bet ideja kā tāda par lūpu un durvju ručkām man ļoti patīk!
Kaads saulains telefonsnaps
Dazhas shodienas sabrauciena bildes! Paldies OLGAI par foto
kā tēvs un dēls , skaisti
var redzēt ka tonis ir katram savs
bet tā kopumā ļoti labi!!
bet tā kopumā ļoti labi!!
man patik
Vakar ar Orkaanu atradam leņķi,pie kura gan auto krasa,gan disku krasa ir ļoti lidziga
Nezinot, ka krāsas nav vienādas, tad toč teiktu, ka ir vienādas!
Krāsas manāmi atšķirās, šajās bildēs atkal vairāk patīk sedana krāsa. Baigi Orkānam tā krāsa spēlējas un no katra leņķa savādāk izskatās
Abi auto izskatās lieliski, derētu savākt visus virsbūves veidus vienā krāsojumā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- …
- 88