dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- …
- 130
- chevron_right
Labs darbs padarits...
Neesi no drifteriem, ka gribi ASC?
Priekšējās riepas ātrāk dilst par aizmugurējām
Skaidrs, ziemā jau laba lieta, kad ir slidens, bet nu caurgājamība mazinās uzreiz.
Nu nezinu...man jau visu iepriekšējo gadu tà bijaRolands rakstīja:Baigi labi izdomāts ar USB,tādu risinājumu vēl nebiju manījis
ASC der tikai BMW ar tilpumu liidz 2.0 Saakot no 2.5 uz augshu ABS un ASC kaartiigam bembim ir izraveets
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ir tāda maģiska poga, ar ko var izslēgt ASC Kamēr brauc pilsētā, vai kur citur, kur nav nepieciešams, izslēdz, bet, kad močī pa šosi, tomēr drošāk.
Bet bloķis ta nav
Manā gadījumā bloķis ir lieki izmesta nauda
Nu jā, man arī bloķis nav vajadzīgs lai driftētu vai kā, vnk ziemā mazāka iespēja kur palikt.
Lkm nebiju ievērojisRENIO rakstīja:Nu nezinu...man jau visu iepriekšējo gadu tà bijaRolands rakstīja:Baigi labi izdomāts ar USB,tādu risinājumu vēl nebiju manījis
Super kupeja! patiešām liels darbs iegūldīts
Spīdīgais kloķis ir afigenna smukiņš!!!!
Tik tā bildes kvalitāte ne tāda
Skatos brauc jau pa leto, vai ari tas ir tads acu apmans?
Klokis ja, skaists
Klokis ja, skaists
Beidzot ieliki NOSu?
Ru kad savu e36 atradīsi te?
Man jau liekas, ka gāze viņam visu laiku ir virsū... Tikai ar paslēptu to uzparikti.
sitam nebija gan gaaze virsuu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- …