m4z tourings
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right
Man gan šitam kkā vairāk nevelk tie jumta reliņi, bet nu tur ta sīkums - citam vajag, citam nē
Paldies visiem, prieks ka vel kādam arī patīk nevis tikai man
nelikšu nelikšu vairs ssā, drīzumā būs feināki updeiti šis tas plānā
nelikšu nelikšu vairs ssā, drīzumā būs feināki updeiti šis tas plānā
Cits motors?
Nu man kūtiņu jau sen prasās un jūtu ka ilgi ar sedanu nenobraukšu, jo nav man ne atmetamo krēslu, ne normāla izmēra bagažnieks, ne arī reliņi, bet kūtiņai liktu reliņus tīri saimniecisku iemeslu dēļ
Ļoti bieži man vajag lielu grabažnieku kuru piebāzt
Pat nezinu kur ziemā snowu likt braucot uz kalnu
imis- man tā pati problēma ar snowu. Audi A4 sedanam, kas bija iepriekš, krēslus varēju nolocīt, tagad nezinu, kā lai vedu snowu
Risinājums pavisam vienkārš: Jāņem kūtiņa.imis rakstīja:Nu man kūtiņu jau sen prasās un jūtu ka ilgi ar sedanu nenobraukšu, jo nav man ne atmetamo krēslu, ne normāla izmēra bagažnieks, ne arī reliņi, bet kūtiņai liktu reliņus tīri saimniecisku iemeslu dēļ
Šeit kā piemērs, cik stilīgi izskatās kutiņa ar kaut ko virsū. Protams uz e30, bet man liekas ka e36 tik pat zolīdi izskatītos.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jā zinu zinu, bet kad bija jāpērk auto, kkā pavilkos uz tagadējo sedanu un pēctam tikai sapratu ka tomēr vajag man to visu augstāk minēto, ideāli ja kāds piedāvātu kādu saprātīgu maiņu uz touringu
Bet no sava sedana arī negribas atteikties
Kuutina ar jumta bagaznieku izskatas baigi eiro! Paskataties kaa man izskatas! Un ja uzliek vel mazo veja plastmasu no thule tad vispar sexyyyyyy!
Kaut kas briest!
eu, veči beidziet te fanot par reliņiem, vāārbūt nākotnē. Bet pagaidām toč nē
Es nefanoju. Man viņi vnk ir.
zinu zinuRapakivi rakstīja:Es nefanoju. Man viņi vnk ir.
+100imis rakstīja:Jā zinu zinu, bet kad bija jāpērk auto, kkā pavilkos uz tagadējo sedanu un pēctam tikai sapratu ka tomēr vajag man to visu augstāk minēto, ideāli ja kāds piedāvātu kādu saprātīgu maiņu uz touringu
Kadu motoru vieta liksi .. ?
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
2.5
Mm .. Lai veicas .. Ceram Labu motoru liec iekša ..
Sodas strūkla
būs jau labi, pirms likšanas iekšā tiks sakopts.Un pavasarī drošvien tāpat mainīsies iekšas viņampuikaa20 rakstīja:Mm .. Lai veicas .. Ceram Labu motoru liec iekša ..
Veiksmīgi saskrūvēt lai labi griež pēc tam pa tām Kuldīgas ielām
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Tātad, pagājušajā nedēļā atceļoja dzinējs
Tad nu vakar sāku šo to darīt.Kautkas jau apķidāts motortelpā ar veco dzinēju. Un šovakar apmēram stundu atpakaļ bija pirmais rūciens no jaunās dvēseles, bet vel paliek izplūde,dzesēšana un daudz sīkumi,loriņi jasakrāmē. Būs jau labi
Priecīgus visiem svētkus
Nedēļas laikā pa vakariem pēc darba tika nedaudz uzpucēts un samainītas blives,saļņiki,sveces utt, lai ieliekot nebūtu novēmies Tad nu vakar sāku šo to darīt.Kautkas jau apķidāts motortelpā ar veco dzinēju. Un šovakar apmēram stundu atpakaļ bija pirmais rūciens no jaunās dvēseles, bet vel paliek izplūde,dzesēšana un daudz sīkumi,loriņi jasakrāmē. Būs jau labi
Priecīgus visiem svētkus
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
jap,pats jau smējos ka dāvana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12