Priezhuka 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 22
- chevron_right
Manāgadījumā nevis izskats ,bet vienkārši ,lai var pabraukt.he9600 rakstīja:apskaidrojat man, kāds ieguvums tik ļoti bojāt auto vadāmību
Jo baigi traki arkaš līda ieksā, et tgd ar sagāzumu nav tik traki.
he9600 rakstīja:apskaidrojat man, kāds ieguvums tik ļoti bojāt auto vadāmību
Nez, ar tik cietu un zemu un ar līkiem riteņiem kā man bija - ar stabilāku un vadāmāku auto neesmu līdz šim vēl braucis..
Laikam jau neesi braucis pa LATVIJAS celjiem, kad ar koiliem sljuucot gar zemi var mieriigi paleekties virs celja seguma "liidzenaa" celja deelj! Tad nu gan vadiiba ir baigaa, kad sakjere ar celju ir nulle!
d[-_-]b
Normāli braucot, nekas tāds nenotiek
Sry par offtopic
Sry par offtopic
Esmu braucis pa Latvijas ceļiem, un ar zemāku e36 kādu vari normāli iedomāties. Nekas nekur nelec.325 BMW rakstīja:Laikam jau neesi braucis pa LATVIJAS celjiem, kad ar koiliem sljuucot gar zemi var mieriigi paleekties virs celja seguma "liidzenaa" celja deelj! Tad nu gan vadiiba ir baigaa, kad sakjere ar celju ir nulle!
Lab pietiks offtopikot, ja vēlies konsultāciju par asfalta slīpēšanu - PM!
Ko noziimee normaali?!? Saku no savas pieredzes - braucot ar citiem autinjiem ar stock piekari konkreetajos celja gabalos var laist 90-100km/h un nekas taads nenotiek, bet ar koiliem gan...
P.S. Jā, sorry gan par nepateemu (kautgan jautaajums panesaas) :)
P.S. Jā, sorry gan par nepateemu (kautgan jautaajums panesaas) :)
d[-_-]b
Nekad dzive nesmu palecies ar auto, nemot vera to kad patiik atri braukt.
Tas kad par gulsho mauc uz 90/100km taa ir pilngi cita lieta.
Tas kad par gulsho mauc uz 90/100km taa ir pilngi cita lieta.
Ev fanāt, ķer granāt.
Sveiki bembisti.
Esmu beidzot ticis pie kārotajiem koiliem un beidzot piedabūju priekšu pie zemes.
Atvainojos par sliktas kvalitātes bildēm, bet bija slikts apgaismojums.
Esmu beidzot ticis pie kārotajiem koiliem un beidzot piedabūju priekšu pie zemes.
Atvainojos par sliktas kvalitātes bildēm, bet bija slikts apgaismojums.
Interesants topiks un ļoti skaista kupeja!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Tiešām smukulīts tev tas bembīts, man gala bundulis nepārāk patīk ,bet tas jau ir gaumes jautājums. Prasās aizmugurē citu difuzoru ,bet tas arīgaumes jautājums !
P.S man arī 17 gadi
P.S man arī 17 gadi
BMW forever
vot šitādu skatu šim auto gaidiju jau ilgi, tagad izskatās mega labi
Prasās tikai ielikt miglas
Bet tā tagad izsktās ļoti labi!
Bet tā tagad izsktās ļoti labi!
Priekš miglām vajadzīga pravodka. Miglas un rāmīši ir , bet stockā nenāca miglu pravodka.
Smuki pāstrādāts. Varbūt var nokrāsot miglas vāciņus mašīnas krāsā. Ja ir tāda iespēja.
Iespēja būs vasarā. Bet man liekas ,ka šitā izskatas labāk, nekā kad vāciņš mašīnas krāsā. Vsmz man tā liekas.
Pr. //M bamperis way to go
Nez vai. Ja nevarēšu dabūt oriģinālo pa normālu naudu, tad to ķīnas ABS neņemšu, jo ar stock bamperi arī ļoti patīk kā e36 izskatas.
Ir labs, sēdinājums un diski ļoti labi saiet kopā ar mašīnu. Vai ir kāda aizsardzība karterim? Arī prasās EU numuru, būs svaigāks skats.
kā priezhuks jau bij teicis, numurs ir vienkārši pielikts, jo mašīna vel pat piereģistrēta nav
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 22