Pacha's e36 - 320 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 22
- chevron_right
Up to date:
Šodien iepirkts(parastais, pelēkais) salons, tāds kā iekšā stāvēja, tagad atliek nomainīt un būs daudz patīkamāka sajūta pārvietojoties :)
Kā arī - nopirktas logu slotiņas, ne no lētā gala un pasažiera pusē, šā vai tā, nepiespiež pie loga kārtīgi Cerams, ka ar laiku būs ok
Šodien iepirkts(parastais, pelēkais) salons, tāds kā iekšā stāvēja, tagad atliek nomainīt un būs daudz patīkamāka sajūta pārvietojoties :)
Kā arī - nopirktas logu slotiņas, ne no lētā gala un pasažiera pusē, šā vai tā, nepiespiež pie loga kārtīgi Cerams, ka ar laiku būs ok
Malaģec par padarītajiem darbiņiem!
Man viss ieklemmējis, kādu laiku jau sēžu uz slimības lapas...ārstējos!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Pāāāldies! Tas vēl nav viss, plānos ir vēl šis tasjenchs rakstīja:Malaģec par padarītajiem darbiņiem!
Kas tad Tev?
Ja turpināsi šādos tempos, tad sedaniņš ātri viens būs riktīga konfekte
Nu cerams jau, šis tas ir ko vēl darīt.. Jāskatās, kā līdzekļi ļaus :)imis rakstīja:Ja turpināsi šādos tempos, tad sedaniņš ātri viens būs riktīga konfekte
Bet - Thanks
Un tieši pirms lielo sniegu sola.
Tagad paskatoties ārā, raudāt gribāsFinks rakstīja:Un tieši pirms lielo sniegu sola.
Nu ko, laiks šķūrēt ielas
riktīgi līdz pamidoriem nolaists, man jau wisa apakša strīķē, waru iedomāties ka tew buus!
Bet izskatās zwērā
Bet izskatās zwērā
Uzmanību sanese...
Ar savu jau šoriit stumdiju sniegu pagalmaa, nezinu ko Tu dari tagad
Gan jau šķūrē ceļu no mājām līdz darbam un cer, ka braucot atpakaļ viss jau būs nokusis
Bet par salonu. Izskatās labi zinot kāds bija ieprieks un cik maxā šis, ir pat ļoti ok. Malaģets skazal otķets
Bet par salonu. Izskatās labi zinot kāds bija ieprieks un cik maxā šis, ir pat ļoti ok. Malaģets skazal otķets
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Kad auto bija vēl mans, bailes ka zem krēslu pārvalkiem būs saplēsti sēdekļi, bija iemesls kapēc es viņus neņēmu nost Bet nu man ir liels prieks kā šis auto ir attīstījies
Jau sašķūrētas viss bumbāsarmis rakstīja:Nu ko, laiks šķūrēt ielas
Var vēl zemāk nolaist, bet nu tad jau būs diskomforts braukt Man pr. bampers visu sniegu, slapjo, met uz logajanķels rakstīja:riktīgi līdz pamidoriem nolaists, man jau wisa apakša strīķē, waru iedomāties ka tew buus!
Bet izskatās zwērā
No rīta smuki izstumdīju savu ceļu no stāvvietas, līdz Vairoga tiltam Tagad jau šķūrēju pa darba teritorijuimis rakstīja:Ar savu jau šoriit stumdiju sniegu pagalmaa, nezinu ko Tu dari tagad
Kā tad savādāk? Šķūrēju un, pie tam, pamatīgi Iekšēji ceru, ka tā arī būs, ka viss sakusīs, lai mierīgi varu pārvietotiesPodziņa rakstīja:Gan jau šķūrē ceļu no mājām līdz darbam un cer, ka braucot atpakaļ viss jau būs nokusis
Un jā, salidzinot iepriekšējo, ar tagadējo.. NEVAR.! Par tādu cenu būtu bijis grēks neņemt
Viss ir čiki, tagad patīkami salonā būt. :) Tikai daži sīkumiņi jānomaina un būs vispār labiarmis rakstīja:Kad auto bija vēl mans, bailes ka zem krēslu pārvalkiem būs saplēsti sēdekļi, bija iemesls kapēc es viņus neņēmu nost Bet nu man ir liels prieks kā šis auto ir attīstījies
low and slow :) gaidam pavasari, zinu 2 cilvekus kas cinisies par to kam zemaks bus interesanti
Noņem priekšējo bamperi, tā vietā pieskrūvē sniega lāpstu un sniegs vairs nebūs problēma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 22