E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 20
- chevron_right
kaadaas summas jus liekat saviem e36 coiloverus?
zinu ka kjina,bet ir jega likat pa 200 paundiem tadus?
zinu ka kjina,bet ir jega likat pa 200 paundiem tadus?
ar kompatu pa brugji
17 x 8 et20
kas ar sho izmeru un et,man derees?
ja derees,tad RENIO piedod
ar kompatu pa brugji
Ar 205/40 būs tieši kā vajag
es vēl padomāšucipruss18 rakstīja:17 x 8 et20
slūlbi.
domā ka piečakarēs?
domā ka piečakarēs?
par kuriem diskiem tieši par tiem r19 vai kādus citus diskus esi atradis?
Shodien kkads sviests notika
kad spiezhu gridaa,mashina tada gurdena,itka ar baigo pretestiigu jauda celjas.sajugs nesliid
skrejos ar 2007 gada 325 un bljin,baigi smagnejs man vinjs palika
Priekshnieks mani vineeja pie 200km
kad spiezhu gridaa,mashina tada gurdena,itka ar baigo pretestiigu jauda celjas.sajugs nesliid
skrejos ar 2007 gada 325 un bljin,baigi smagnejs man vinjs palika
Priekshnieks mani vineeja pie 200km
ar kompatu pa brugji
Man arī šodien sviests ar to gurdenumu spiežot grīdā. Laikam kāda melnā diena priekš E36.
un vel viena saape.shofera logs uzlaizhas lidz galam augsha un iebraucot bedre vinjs pa kadu cm nokrit lejaa,kkur nokratoties kuzavam atkal atlec atpakalj.kas tur varetu but par prikolu?besi ka brizhiem vejsh svilpo iekshaa pa tadu spraudzinju un uz augshu ar pogu nelaizhas lidz galam uz to briidi
ar kompatu pa brugji
Kupejai bija līdzīgi ar to logu,sāka tā darīties pēc celšanas uz domkrata, pēc tam atrisinājās pats no sevis..
e36
Nenormali tracina,liekas ka jumtu tuliit noraus
un te ir kads kursh pa mega labam cenam var piedavat jaunus plauktus ar visiem pirkstiem utt,kkas man nepatik priekshejaa hadenes daljaa??
un te ir kads kursh pa mega labam cenam var piedavat jaunus plauktus ar visiem pirkstiem utt,kkas man nepatik priekshejaa hadenes daljaa??
ar kompatu pa brugji
nodilis slēdzis durvju fiksatorā/stoikācipruss18 rakstīja:un vel viena saape.shofera logs uzlaizhas lidz galam augsha un iebraucot bedre vinjs pa kadu cm nokrit lejaa,kkur nokratoties kuzavam atkal atlec atpakalj.kas tur varetu but par prikolu?besi ka brizhiem vejsh svilpo iekshaa pa tadu spraudzinju un uz augshu ar pogu nelaizhas lidz galam uz to briidi
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
kads vinjs izskataas???
zinu ka stulbs jautajums
zinu ka stulbs jautajums
Pēdējais labojis cipruss18 - 12 Sep 2013, 18:51, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
Pie manim vsr jjautat par jaunam nadal ka ari par jaunam OEM dalam
Un jap nodilis tas durvju stoika ta poga, ka pagaidu variantu vari izmantot izolenti aptit rinki taj pogai vai tam strumntam arejai dalai izolenti aptit, man bija tada pati problema, nomainiju un viss ok
Un jap nodilis tas durvju stoika ta poga, ka pagaidu variantu vari izmantot izolenti aptit rinki taj pogai vai tam strumntam arejai dalai izolenti aptit, man bija tada pati problema, nomainiju un viss ok
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Durvju stoika ta metala detala kura ieksa ir poga , nezinu ka nosaukt pareizi
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …