Pacha - 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 43
- chevron_right
Vajag melnos krustus, tad izskatītos daudz labāk.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Tālos vienkārši neslēgt iekšāarmis rakstīja:Tad stickeriem jābūt karstumizturīgiem.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Ziniet kas man liktos interesanti, ja chrome nāsis aplīmētu ar sticker bomb
uz bampera vēl ok, negribās teikt, bet reāli sapisi lukturus , labi ka var nolīmēt
Nu i po..i uz lukturiem! Vismaz prikoļna izskatās. Tik luktura stiklu vajadzētu dzidrākumikelsons rakstīja:uz bampera vēl ok, negribās teikt, bet reāli sapisi lukturus , labi ka var nolīmēt
krustus arii tuvajos!!!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Vajag vienkāršāk - tumšākus stikliņus!Jānis.P rakstīja:Vajag melnos krustus, tad izskatītos daudz labāk.
Par to gan es šaubos, nezinu kā izskatītos, pieļauju, ka nelīmēšu!Rudziņš rakstīja:Ziniet kas man liktos interesanti, ja chrome nāsis aplīmētu ar sticker bomb
Katram ir savs, šo es jau kādu laiku gribēju izdarīt, līdz ar to, izdarīju, pašam patīk!mikelsons rakstīja:uz bampera vēl ok, negribās teikt, bet reāli sapisi lukturus , labi ka var nolīmēt
Tieši tā :)ZzevsS rakstīja:Nu i po..i uz lukturiem! Vismaz prikoļna izskatās. Tik luktura stiklu vajadzētu dzidrākumikelsons rakstīja:uz bampera vēl ok, negribās teikt, bet reāli sapisi lukturus , labi ka var nolīmēt
Luktura stikli ir labi, tikai netīri
Cik zinu, krusti priekš kompakta lukturiem nav pieejami!! :(jenchs rakstīja:krustus arii tuvajos!!!
vai tad pieksejie luktui visiem nav vienadi ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nop!KLAVINS rakstīja:vai tad pieksejie luktui visiem nav vienadi ?
Tieši kompaktam izdomāja - "Uztaisīsim specifiskus lukturus un apgrūtināsim cilvēkiem dzīvi "
Lukturos(spuldzītes) ir hb4 tuvajiem un hb3 tālajiem!
Uztaisīt krustus var jebkuriem lukturiem, arī Compacta... Tik vajag nedaudz izdomas.
Piekrītu, bet pagaidām tas nav to-do-list'ā.. Primāri ir savest kārtībā autiņu pirms sākās sezona!Nixon rakstīja:Uztaisīt krustus var jebkuriem lukturiem, arī Compacta... Tik vajag nedaudz izdomas.
+777
Arī vnm uzskatu ,ka jasaved kārtībā hadeni un dzinēju un tad jāķeras klāt vizuālajam. Parasti ir otrādi, autinjs spīd un laistās ,apakša ar caurumiem un hadenei kapi un dzinējā dzenis ar skaidām
Arī vnm uzskatu ,ka jasaved kārtībā hadeni un dzinēju un tad jāķeras klāt vizuālajam. Parasti ir otrādi, autinjs spīd un laistās ,apakša ar caurumiem un hadenei kapi un dzinējā dzenis ar skaidām
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
Tieši tā!kirurgs777 rakstīja:+777
Jo, lai pa trasi brauktu, jābūt visam labi hadenē un motorā!
Esi ieplānojis startēt nākamajā sezonā?Pacha rakstīja:Tieši tā!kirurgs777 rakstīja:+777
Man gan liekas,ka izskatās labi. Vismaz inviduāli,nevis kā visiem.
Tikai prasās tās lampas nedaudz tumšākas.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Tieši tā, ja viss sanāks smuki un forši, braukšu visu sezonu, visas sešas gonkas! :)ZzevsS rakstīja:Esi ieplānojis startēt nākamajā sezonā?Pacha rakstīja:Tieši tā!kirurgs777 rakstīja:+777
man arī patīk!elvis' rakstīja:Man gan liekas,ka izskatās labi. Vismaz inviduāli,nevis kā visiem.
Un jā, tas jau ir plānā, dabūt tumšākus stikliņus..
ZzevsS rakstīja:
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …