Montreal blau coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right
Tad nu beidzot esmu iegādājies ādas salonu. Salons samērā labā stāvoklī, taču vietām ir nelielas švīkas, bet tās uz kopējā fona neizceļas!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Smuki
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Izskatās pat tīri labi saglabājies.
Orkaans rakstīja:Smuki
skats jau smuks dīvāniem,bet rekāro (kaut vai dēbinieki) ir pavisam cita štelle, vismaz manai muguai un pakaļai tas daudz labāk tīk!
Ir ok! Tik uz ziemu būs japiesledz, lai ir apsildami!
Arī Tu tgd varēsi sautēt dupsi!
Man vislabak tīk pusādas sportsize! Bet nu atrast šamējos ir visai pagrūti, pie tam labā stāvokli!erda rakstīja:Orkaans rakstīja:Smuki
skats jau smuks dīvāniem,bet rekāro (kaut vai dēbinieki) ir pavisam cita štelle, vismaz manai muguai un pakaļai tas daudz labāk tīk!
Aupinsh, dzīvosim redzēsim kā dupsis sautēsies vasarā!
P.S. Ar ko vislab'ak kopt ādas salonu?
Šeit iespējams atradīsi visas atbildes.
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=11&t=59&start=40
Man ādas saloni nevisai, bet lietainā dienā var sēdēt, kad necepī un nesasaldē sēžamo.
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=11&t=59&start=40
Man ādas saloni nevisai, bet lietainā dienā var sēdēt, kad necepī un nesasaldē sēžamo.
malacis, skaists salons, tikai protams sportsizes butu daudz patikamakas, vai kaa jau teici pusadas sportsizes..
ATsvaidzinu topiku!
Pa šo laiku ir šis tas sadarīts, galvenā lieta, izieta TA! Dabūju šo to nomainīt, bet tagad viss kārtībā.
Ielikti rižie, jo vecajiem hromētajiem pagriezieniem bija aplzauztas visas ķepiņas un iepriekšējais samnieks bija saskrūvejis viņus pie lukturiem. Pagaidām doma viņus atstāt, jo pie zila autiņa izskatās tīri tā neko.
Tuvākajā laikā plānos pārlikt enģēļacis no vecajiem lukturiem jaunajos un noravēt karbona plēvi no jumta.
Pa šo laiku ir šis tas sadarīts, galvenā lieta, izieta TA! Dabūju šo to nomainīt, bet tagad viss kārtībā.
Ielikti rižie, jo vecajiem hromētajiem pagriezieniem bija aplzauztas visas ķepiņas un iepriekšējais samnieks bija saskrūvejis viņus pie lukturiem. Pagaidām doma viņus atstāt, jo pie zila autiņa izskatās tīri tā neko.
Tuvākajā laikā plānos pārlikt enģēļacis no vecajiem lukturiem jaunajos un noravēt karbona plēvi no jumta.
bļin, izskatās ka būs jāliek atpakaļ smoked, pārāk daudzi pēdējā laikā jau ir salikuši rižos
Bet zato skats ir super
Prasās visus lukturus rižus.
Vau, kādi smuki orandži pagriezieni!
erda rakstīja:Vau, kādi smuki orandži pagriezieni!
Izdomāju pacelt topiku, gada laikā paveiktais:
super pārmaiņas!
ļoti labi ka tādas notiek!
ļoti labi ka tādas notiek!
tie baltie diski nu ļõõti labi izskatās
jūū,acīm tīkamas pārmaiņas
pa cik salonu vsp iepirki?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6