Ruu 2.0 Coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 26
- chevron_right
Uzlabojot un apkopjot bembīti atradās arī vēl uzlabojamas lietas.
1. 100nieks aķis laikam ir par lielu. Būs iemesls beidzot saremontēt bagāžnieka iekšpusi (un izkrāsot), jo zemē meklējot kukaiņus, pamanīju ka blakus aķim gaismiņa spīd. Nav izpuvis, metināšanas vaina, bet tikuntā bēdīgi..
2. Visu laiku nevarēju saprast kur pēdējā laikā tik strauji zūd eļļas līmenis. Protams, eļļu mainot atklāju, ka visa auto priekša ir eļļā, un pat ĻOTI spēcīgi tek no priekšējā blīvslēga (kas nāk zem tāda zobrata, ne zobrata, hvz kas tas tāds ). Jāsāk rēķināt izmaksas, pie reizes jānomaina termomufte un siksnas.
Karoč sarakstā jaunas lietas ko pieremontēt.
1. 100nieks aķis laikam ir par lielu. Būs iemesls beidzot saremontēt bagāžnieka iekšpusi (un izkrāsot), jo zemē meklējot kukaiņus, pamanīju ka blakus aķim gaismiņa spīd. Nav izpuvis, metināšanas vaina, bet tikuntā bēdīgi..
2. Visu laiku nevarēju saprast kur pēdējā laikā tik strauji zūd eļļas līmenis. Protams, eļļu mainot atklāju, ka visa auto priekša ir eļļā, un pat ĻOTI spēcīgi tek no priekšējā blīvslēga (kas nāk zem tāda zobrata, ne zobrata, hvz kas tas tāds ). Jāsāk rēķināt izmaksas, pie reizes jānomaina termomufte un siksnas.
Karoč sarakstā jaunas lietas ko pieremontēt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tik nesaki, ka gribi vēl zemāk aizmuguri? :) Liekas tā jau pietiekami.
Nu šitā puse ir ok, otra vēl sēžās, bet nu jau arī beidzot otra puse brīžiem ir skaisti iesēdusies, vismaz auto vienā līmenī. Tā kā šīs atsperes atstāšu, uz Jāņiem vēl sanāks ar pilnu auto pabraukt, gan jau iesēdīsies.
Aizmugures lukturi tomēr paliek pie Ruu? Man patikt!
pagaidi ziemu, skatiisim kaa gribes augshaa :)dogMa rakstīja:Tik nesaki, ka gribi vēl zemāk aizmuguri? :) Liekas tā jau pietiekami.
Ziemā nebraukšu.
Paliek, paliek :) Es izlēmu par labu baltajiem.marux rakstīja:Aizmugures lukturi tomēr paliek pie Ruu? Man patikt!
Euuu, ko powerā pārdod paklāju? savējam izravēji un ievietoji citu?
Nē, gribēju melnu, paņēmu melnu, bet kamēr atvedu mājās, pārvērtās par pelēku. Tapēc tagad tirgoju, šis gan ir daauuudz labāks par manu esošo, bet nu negribu to čakaru, lai ieliktu pelēku paklāju. Dabūšu melnu, tad ārdīšos pa salonu.
Nu skaidrīte
Arī mans BMW bija Līgot un Jāņot!
Līgoe36.lv Gandrīz pazuda. Bet nu jau viss salikts viss smuki atpakaļ.
Līgoe36.lv Gandrīz pazuda. Bet nu jau viss salikts viss smuki atpakaļ.
mashinai apakshu negribi kraasot mashinas kraasaa?
buutu veel labaaks skats
buutu veel labaaks skats
Gribu, bet nekrāsoju, jo nākotnes plānos ir m sliekšņi, tad arī tie tiks nokrāsoti mašīnas krāsā.
Nevar izlemt - palīdziet. Tātad diski ir 7.5 platumā. Kādas riepas likt virsū, lai būtu neliels / \?
Saraksts no kurām nevari izlemt:
205/45 - Viss auto sanāks par 1cm zemāks + spidometrs melos
205/50 - Viss būs kā bija, spidometrs ok utt, ok
215/45 - Vienkārši nedaudz šaurāka par 225, bet platāka par 205.
+ aizmugurē doma likt 3mm starpliku, jo 5mm bez arku mocīšanas diez vai uzlikšu..
Varbūt kādam bijusi pieredze?
Saraksts no kurām nevari izlemt:
205/45 - Viss auto sanāks par 1cm zemāks + spidometrs melos
205/50 - Viss būs kā bija, spidometrs ok utt, ok
215/45 - Vienkārši nedaudz šaurāka par 225, bet platāka par 205.
+ aizmugurē doma likt 3mm starpliku, jo 5mm bez arku mocīšanas diez vai uzlikšu..
Varbūt kādam bijusi pieredze?
Par spidometra melošanu neuztraucies, nemelos tas tik dikti. Tāpat uz R17 tas jau tev melo :)
Es liktu 215/45.
Es liktu 215/45.
liidz ko neliels sliipums taa dauziisi disku malas :P
bet es liktu 215 un ar taadaam 100% nebuus sliipas malas un nedauziis diskus. sliipas pat nedabuusi ar 205 platumu. un sho liek parasti tie kam nepatiik ka vazaa pa riseem..
bet es liktu 215 un ar taadaam 100% nebuus sliipas malas un nedauziis diskus. sliipas pat nedabuusi ar 205 platumu. un sho liek parasti tie kam nepatiik ka vazaa pa riseem..
Disku malas dauza tikai tie kas nemāk noparkoties.
Hm, kas tādā gadījumā Tavā uztverē ir slīpas malas? Neko slīpāku par šādu negribu, un šeit it kā esot 205/45..
Hm, kas tādā gadījumā Tavā uztverē ir slīpas malas? Neko slīpāku par šādu negribu, un šeit it kā esot 205/45..
tas jau ir pakaleejais disks kuram platums ir 8,5 J X17 ET:50 tas ja nav sajaukti preiksha ar aizmuguri, preikshai bija 7,5.
cik uz saviem ziemas diskiem kam ir 7j ir uzlikts 205/55 taadu sliipumu nemaniiju. bet nu skaties, ir jaatrod kam tieshaam taadas riepas ir virsuu uz taada platuma.
cik uz saviem ziemas diskiem kam ir 7j ir uzlikts 205/55 taadu sliipumu nemaniiju. bet nu skaties, ir jaatrod kam tieshaam taadas riepas ir virsuu uz taada platuma.
Nu jā, ar 215 nekāds ieslīpums. 195 jau negribās likt.
Jāmeklē diski ar foršāku J..
Jāmeklē diski ar foršāku J..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11