Rom4iks_E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 18
- chevron_right
zinu kad topiks liekas kad ir miris bet nu ziema negribas neko isti darit bet nu ja ir pars labas lietas atnakusas!
1 prieksejie sliteri ir beidzot
2 un m moldingi ari beidzot atnaca tas lika tikai pasmaidit! un planotie darbi turpinasies kamer ara shita visa zaraza nenokusis tad tikai auto tiks izbraukt ielas!
būs arī eņgel acis pagaidam atkal būs klusums! kad bus pabeigts tad arī būs bildes!
1 prieksejie sliteri ir beidzot
2 un m moldingi ari beidzot atnaca tas lika tikai pasmaidit! un planotie darbi turpinasies kamer ara shita visa zaraza nenokusis tad tikai auto tiks izbraukt ielas!
būs arī eņgel acis pagaidam atkal būs klusums! kad bus pabeigts tad arī būs bildes!
Nu tad beidzot es izbraucu ar savu melno pat bija prieks izbraukt,palicis ir pavisam maz lidz auto dosies uz skati pieliku spliterus baigi sagribejas jo skatoties uz podzinas bmw sakarojas ari tatad nakoshie plani ir samainit visu kas iespejams kas palicis salona melnie griesti,parsut sturiti salikt moldingus slieksnu uzlikas un uzlimet spoleriti aizmugure! auto nav zudis un bus te foruma! + shos disksu mainu pret R16 kuriem 7.5J un et35 piedavajumus uz pm!
moš miglas vispirms un tad spliterus!?
Kopstkats labs!
Kopstkats labs!
a ko R17 maini pret R16?
labi izskatās
Piekritu ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
es arii karoju pec spliteriem, bet sapratis esmu, ka nav jegas, jo pazuud atstarpe starp celu un bamperi..
un cik no bildem saprotu, obrid miglu vieta ir vacini... ?
buus jau skaists, ka pabeigsi, tikai haubi saregulee..
un cik no bildem saprotu, obrid miglu vieta ir vacini... ?
buus jau skaists, ka pabeigsi, tikai haubi saregulee..
jap pagaidam ir vacini miglu vieta! par skirbu regulaciju piekritu BUS! spliteri ir ok un man patik!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 18