E36-Susurs
Ir labi, vecīt! Tas glušaks vispār bomba, dod tādu brutālu, naidīgu skatu.
Paga, paga! Kur tad palika e36.lv populārākā frāze "Galvenais, ka pašam patīk"?
maza atskaite. vecajam bagāžniekam nomainīta atslēdzene un uzlikts atpakal vecais vāks, jo ciest nevarēju ka bagūzis citā krāsā
uzlikta sen kārotā sporta stūre
kā arī uzlikti diskiem centriņi, bet laikam ka bez tiem man patika labāk, pagaidām vēl nēsmu sapratis
un kādā jaukā dienā braucot mājās, atskrūvējās un atkrita stūres pirksts , nu ko līdz mājām vēl kādi 10km, aizskrēju pie čomiem uz garāžu paķēru sauju ar skrūvēm kuras varētu derēt, bet vītne aprauta, nu ko ielieku atpakaļ vietā to pirkstu, uzsitu riktiigi ar atslēgu, savelku pāri pus paciņu ar savilcējiem , ieslēdzu avareikas un lēnītēm ripinos mājās, kā par brīnumu neviens savilcējs pat nebij pārplīsis, tajā pašā dienā arī nomainīju to pirkstu
tuvākie plāni:
uzlikt jaunus abus divus stūres pirkstus un aizdzīt uz savirzi
nomainīt priekšējos bremžu dismus ar klučiem
priekšas stab. stieņa atsaites
jānomaina un jāsametina reduktors , jo esošais gaudo tā, ka nav iespējams pabraukt
uzlikt jaunus abus divus stūres pirkstus un aizdzīt uz savirzi
nomainīt priekšējos bremžu dismus ar klučiem
priekšas stab. stieņa atsaites
jānomaina un jāsametina reduktors , jo esošais gaudo tā, ka nav iespējams pabraukt
zip ties !! saving the world since 1968.
Ar drāti būtu bijis drošāk,šajā gadījuma,bet labi, ka nekur neielidoji
nebetaja nekrasinaja toko iz germanij:D:D:D:D izputejs sausmiigs- vienigais ko redzu ir labi diski:)
drāts man nebij pa rokai, toties savilcēji gan , braucu tik lēni ka nevareeja nekur ielidotDa1ris rakstīja:Ar drāti būtu bijis drošāk,šajā gadījuma,bet labi, ka nekur neielidoji
ja man nebūtu to disku tad tas izskats būtu galīgā dirsā, diski daudz maz visu izlīdzinaMartinsoon rakstīja:nebetaja nekrasinaja toko iz germanij:D:D:D:D izputejs sausmiigs- vienigais ko redzu ir labi diski:)
In welded diff we trust
prikolīgi savilcēji
Šito var klapēt ciet, auto pārdots
diemžēl auto pēc pārdošanas tagad izskatās šādi RIP
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Savirze izskatās vēl vietā
Bet, ja nopietni,kā?
Bet, ja nopietni,kā?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
kaa tas notika gan es nezinu, bet nu zeel