CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 59
- chevron_right
Tāpēc es savus auto taisu pats, daudz ātrāk un lētāk!
P.S. Ar savu pirmo auto(e36 316i) kādreiz pat spuldzīti nemācēju nomainīt.
Bet nu jā offtopics aizgāja.
P.P.S. novēlu ātrāk dabūt auto pie dzīvības!
P.S. Ar savu pirmo auto(e36 316i) kādreiz pat spuldzīti nemācēju nomainīt.
Bet nu jā offtopics aizgāja.
P.P.S. novēlu ātrāk dabūt auto pie dzīvības!
Redzot Tavus video youtubē, nu sorry vecīt... Tajā pašā laikā labāk būtu kaut nokačājis e36 manuāli un lasījis, pētījis un maksimāli pats daudz centies skrūvēt un izdarījis, nevis kā kas, tā tikai uz servisu prom un pēc tam pukst.
Sorry par offtopic
Veiksmi auto atgriešanā atkal ielās!
Sorry par offtopic
Veiksmi auto atgriešanā atkal ielās!
nesaprotu , kapec visi kaut ko brec ,lai pats visu dara un nepikst par servisiem , servisi tam ir domati , lai tur taisitu masinu , nevis cakaretu cilvekus, , viss normali , ka CaK , tagad cikst
tikpat jus visi dirseji kas pukst ka celi slikti , nodokli lieli , nemiet gramatas, macaties un ejiet uz saeimu un dariet pasi visu
ka jau mineja , ka tulit cietusais klus par vainigo
tikpat jus visi dirseji kas pukst ka celi slikti , nodokli lieli , nemiet gramatas, macaties un ejiet uz saeimu un dariet pasi visu
ka jau mineja , ka tulit cietusais klus par vainigo
Tādēļ ir servisi domāti, kur cilvēks bez zināšanām/vēlmes ķēpāties var aizdzīt savu auto un viņa vēlmes tiek izpildītas. Viņš samaksā par darbu un viss. Kaut ko bezjēgā dirst, kādēļ pats neko nedara domāju, ka ir ļoti nevietā. Jāatcerās, ka visi nav skrūvētāji.
Šodien piemājas servisā meistariem pavērās neapskaužams skats un secinājums, ka viņi šo mašīnu tik viegli nevarēs salabot. Pie sadales kastes daudzi vadi ir brutāli nogriezti un neviens vairs nezina, kur kas aiziet. Jāpārvelk visi vadi. Logu motoriņi nav pareizi uzstādīti - jāpienāk četriem vadiem, bet pienāk tikai divi. Kondiškas swaps ir ielikts jau nestrādājošs - pārlauzta alumīnija caurule un saplēsts gaisa cirkulācijas vārsts. Pats skumjākais bija tas, ka remonta izmaksas pārsniegs pusi no auto vērtības un servisa veči piedāvāja auto atpirkt daļām.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Opački...
Elektrologiem butu no kada donora iznemusi pravodku nevis jaunu ameriku taisit...
Elektrologiem butu no kada donora iznemusi pravodku nevis jaunu ameriku taisit...
Un tā ar beigsies CaK pieredze ar e36
vecā labā atziņa: kāpēc k-ko aiztiks, ja tas strādā. Jau saknē bija problēma. Ja gribēji elektro logus, kodišku utt.. bij jau ar tādu komplektāciju jāpērk.
vecā labā atziņa: kāpēc k-ko aiztiks, ja tas strādā. Jau saknē bija problēma. Ja gribēji elektro logus, kodišku utt.. bij jau ar tādu komplektāciju jāpērk.
Pēdējais labojis pusdzivais - 12 Mar 2015, 16:14, kopā labots 1 reizi.
crapworks
Tas ir psc
Bet skaties,ka viņi tev arī nesprauž ausīs batonus,ka tip traki utt,beigas pardosi viņiem detaļās un būs ieguvēji,jo beha tiešam izskatās sterila :)
Bet skaties,ka viņi tev arī nesprauž ausīs batonus,ka tip traki utt,beigas pardosi viņiem detaļās un būs ieguvēji,jo beha tiešam izskatās sterila :)
Tur tak tukša diršana par pus auto vērtību!
Galvenais nepārdod viņiem viņu uz detaļām!
Galvenais nepārdod viņiem viņu uz detaļām!
Šausmas
aaa, šis jau ir vienkārši brutāli, šitādiem servismeņiem ar roreni pa knaģiem, jāpaskatās tak kādreiz ir līdz arī saviem darbiniekiem, kā darbs tiek veikts
D***ā darbs un materiāls.
Retro fits vienmēr būs čakars, nevajadzēja aiztikt drošinātāju kasti,
Kuras lietas tu gribēji dabūt? el.logus un dalīto kilmu ar kondišku?
mans advice, sarunā kādu kam ir tādas extras un lai safočē visus vadus kā viņam ir, visas krāsas etc, un nav ar nemaz tik traki tur, vnk tas ka nevienam nepatīk čakarēties ar vadiem, tev bija pliks 1.8, bez extrām? tur no elektronikas ir tik daudz cik speedometers
mans advice, sarunā kādu kam ir tādas extras un lai safočē visus vadus kā viņam ir, visas krāsas etc, un nav ar nemaz tik traki tur, vnk tas ka nevienam nepatīk čakarēties ar vadiem, tev bija pliks 1.8, bez extrām? tur no elektronikas ir tik daudz cik speedometers
- ikey07
CaK rakstīja:Šodien piemājas servisā meistariem pavērās neapskaužams skats un secinājums, ka viņi šo mašīnu tik viegli nevarēs salabot. Pie sadales kastes daudzi vadi ir brutāli nogriezti un neviens vairs nezina, kur kas aiziet. Jāpārvelk visi vadi. Logu motoriņi nav pareizi uzstādīti - jāpienāk četriem vadiem, bet pienāk tikai divi. Kondiškas swaps ir ielikts jau nestrādājošs - pārlauzta alumīnija caurule un saplēsts gaisa cirkulācijas vārsts. Pats skumjākais bija tas, ka remonta izmaksas pārsniegs pusi no auto vērtības un servisa veči piedāvāja auto atpirkt daļām.
Tās skats ir kā briesmīgs murgs,tur puse vadi vienā krāsā un ja vel pārgriezti un samesti... Tiešām žēl ka tā sačakarēts viss,jo pamats jau ir baigi labs!
Jā servisa džekiem nepārdod,ja gribi tikt vaļā tad fourumā kaut iemet,kāds visu pārvilks un būs apmierināts.
CaK ir 2.0.ikey07 rakstīja:Retro fits vienmēr būs čakars, nevajadzēja aiztikt drošinātāju kasti,
nu jā tas piemājas servis saprata ka viņiem darišana ar nezinīti un gribēja iekāpt vieglā naudā! nu nezin vai tur ar tiem vadiem aizies puse mašīnas vērtība! Pats esmu ņēmies ar vadiem lēnā garā ar cīgu zobos un viss notiek!
Es saprotu, tu vari mājās pa vakariem skrūvēt mašīnu, bet džekiem servisā jāpelna nauda. Meistars man tā arī pateica - man tas aizņems pārāk daudz laika. Es tomēr palūdzu, lai izrēķina darbu pēc stundu likmes. Gaidu tāmi, bet zinot, ka daži servisi prasa pat 30 Eur/H, man ir bail no tā, ko ieraudzīšu.sputniks rakstīja:nu jā tas piemājas servis saprata ka viņiem darišana ar nezinīti un gribēja iekāpt vieglā naudā! nu nezin vai tur ar tiem vadiem aizies puse mašīnas vērtība! Pats esmu ņēmies ar vadiem lēnā garā ar cīgu zobos un viss notiek!
Un te nav runa par remontu ar visu swapu. Viņi vnk. izrēķinās cik izmaksās mašīnu saremontēt braucošā kārtībā.
Neko iepriecinošu tu tur neredzēsi..
Iesaku meklēt šeit kādu kas reali ir lietas kursā :)
Iesaku meklēt šeit kādu kas reali ir lietas kursā :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 59