E36- em.dzhii zemesskrāpis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 16
- chevron_right
ja ņemtu e60, pirmais ir tas, ka ofic neņemtu 535 dīzeli, un vispār vai ņemtu dīzeli
Lab, sūds ar visu
Kupeju pa šo nedēļu esmu diezgan sapucējis un salabojis,visu pagaidām ko varēju
Nomainīta eļļa un visi fitri
Ieliktas OEM lampas
Smoked pagriezieni, salabota viena abšifkas, kā arī citi atkarājušies mēsli
Uzlikts M bamperis, ar lūpu un miglām utt
Vēl jāizdara:
*Jāsalabo otra abšifka
*Jāpārkrāso abi bamperi, šur tur jāizdzen ruslans
*Jāsametina zapaskas vietā 2 caurumi
Tad auto būs gatavs nokļūt jauna saimnieka rokās Kā arī auto tiek izmantots, kā žurka ir jāizmanto Ja godīgi priekš b20 griež, ļoooti labi
Lab, sūds ar visu
Kupeju pa šo nedēļu esmu diezgan sapucējis un salabojis,visu pagaidām ko varēju
Nomainīta eļļa un visi fitri
Ieliktas OEM lampas
Smoked pagriezieni, salabota viena abšifkas, kā arī citi atkarājušies mēsli
Uzlikts M bamperis, ar lūpu un miglām utt
Vēl jāizdara:
*Jāsalabo otra abšifka
*Jāpārkrāso abi bamperi, šur tur jāizdzen ruslans
*Jāsametina zapaskas vietā 2 caurumi
Tad auto būs gatavs nokļūt jauna saimnieka rokās Kā arī auto tiek izmantots, kā žurka ir jāizmanto Ja godīgi priekš b20 griež, ļoooti labi
pazina pa 2 menesi sabaza ieks e53 4k eiras , jaunas prieksas pusasis, karbai remonts, sprauslas , jauna turbina , utt
Šo tēmu var turpināt ilgi, var iegrābties un var nopirkt normālu.turbomen rakstīja:pazina pa 2 menesi sabaza ieks e53 4k eiras , jaunas prieksas pusasis, karbai remonts, sprauslas , jauna turbina , utt
Strādājot, esmu apvaicājis, diezgan daudzus e53 īpašņiekus, liela daļa ir teikusi, ka nekādi kosmosa remonti nav bijuši, un arī nav vajadzība, tik cik dilstošās detaļas nomainīt, kā arī eļļa, filtri un kkas hadenē
izskatās bildē vai pakaļa ir diezgan augšā? prasītos bik zemāk.
Bildē tā izskatās , dzīvē ir ok
Kā arī, sedanam sarunāta, pakaļējā līste, kad braukšu uz laukiem, laikam vedīšu pie krāsotāja, lai metina iekšā, un laikam mašīna tiks atdota uz pilnu pārkrāsošanu
Pārkrāsota tiks cosmosshwarz metallic krāsā
Auto gribās pārdot, bet arī negribās, un uz kupeju, dažu pēdejo h laikā sāk parādīties citi plāni
Kā arī, sedanam sarunāta, pakaļējā līste, kad braukšu uz laukiem, laikam vedīšu pie krāsotāja, lai metina iekšā, un laikam mašīna tiks atdota uz pilnu pārkrāsošanu
Pārkrāsota tiks cosmosshwarz metallic krāsā
Auto gribās pārdot, bet arī negribās, un uz kupeju, dažu pēdejo h laikā sāk parādīties citi plāni
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Jautājums tāds tad, ar cik e60 esi braucis? Es pirms nopirku e60 biju ļoti skeptisks pret šo modeli, domāju liela gove sūdīgi vadās, dārgas detaļas. Bet nu esmu savas domas mainijis, ļoti tehnisks auto, milzīgs bagažnieks, alumīnija haube un spārni kuri vispar nepūst pie sāļiem Ļoti ērti vadās, stūre ļoti viegli griežās pat ar r18/r19, nesalīdzināsi ar e36/e46. Piekare krietni izturīgāka nekā tie paši e36/e46. Kā jau saku, e60 ir ļoti labs auto, es kā viņā iekāpu ta jau pēc 5 minūtēm jutos viņā tā, it kā būtu ar viņu jau daudzus gadus braucis. Vienīgais mīnuss ir tas ka vajag kādu 3.0 dzinēju viņam, lai ar viņu varētu labi paskriet, vai vismaz 2.5i no 2005 gada ar 218zs.Riks* rakstīja:E60 uzreiz svītro ārā, ja vien netaisies ņemt flem.dzhii rakstīja:E53 tas tikai ir viens no variantiem, galvā maisās vēl daudz un citādi auto, kā e60 e90 e91 e38 un e39
https://youtu.be/uGyrwLwV9Gw
+1 cik esmu braukājis ar kolēģa 530d fl viss ir labi. Jauda/vadāmība/ērtums. Gada laikā nekas viņam nav salūzis, tik cik eļļa, kluči, diski nomainīti. Vienkārši vajag visu uzturēt kārtībā un ir ok. Protams, uzturēšanas izmaksas nevar salīdzināt ar e36. Betnu manam e91 nav nekas diži lētāk, vienīgi nosacīti mazāk plīst, ja skatās interneta statistiku.
535d ir cita ōpera un tos žmura video var iestūķēt vienā vietā.
Es gan sev e60/1 negribēju, man tomēr vairāk pie sirds vizuāli iet 3. sērija.
535d ir cita ōpera un tos žmura video var iestūķēt vienā vietā.
Es gan sev e60/1 negribēju, man tomēr vairāk pie sirds vizuāli iet 3. sērija.
crapworks
Mums jau tas e60 ir ģimenes auto, kuru sieva ikdienā izmanto, man jau vairāk patīk paskriet ar savu 3ser kartingu.
nav Tavs sierrs?
Ir ir manējais
Dubultposts, bet neko
Iepirkts 18 pogu OBC ar bc slēdzi un šteķeriem Var piedāvāt gongu ar šteķerīšiem
Kā arī diski lēnām tuvojas finiša taisnei Kā nākamais ieplānots jaunas Federal 595 evo riepas priekšā, tad stūri pāršūt, un mēģināt sagrabināt kapeiku, pārkrāsot auto
Edit, nesatraucieties, rats uzmērīts uz ziemas auto
Iepirkts 18 pogu OBC ar bc slēdzi un šteķeriem Var piedāvāt gongu ar šteķerīšiem
Kā arī diski lēnām tuvojas finiša taisnei Kā nākamais ieplānots jaunas Federal 595 evo riepas priekšā, tad stūri pāršūt, un mēģināt sagrabināt kapeiku, pārkrāsot auto
Edit, nesatraucieties, rats uzmērīts uz ziemas auto
Triple, dubult vai hz kurš posts
Diski, beidzot ir gatavi Iepriekš bij minēts par riepām, tās arī uzsūtītas.
Atdota mtech 3 stūre šuvējam
Iepirkta FL brille no borisa
Iegādāta pakaļējo elektrologu pravodka
No sākuma, līdz pašam galam
Tagad jāiekrāj vēl nedaudz naudiņa un nākamais būs pilna pārkrāsošana
Darba ir ļoooooooooooti daaaudz, bet ļoti ceru ka paspēšu līdz atklāšanai
Diski, beidzot ir gatavi Iepriekš bij minēts par riepām, tās arī uzsūtītas.
Atdota mtech 3 stūre šuvējam
Iepirkta FL brille no borisa
Iegādāta pakaļējo elektrologu pravodka
No sākuma, līdz pašam galam
Tagad jāiekrāj vēl nedaudz naudiņa un nākamais būs pilna pārkrāsošana
Darba ir ļoooooooooooti daaaudz, bet ļoti ceru ka paspēšu līdz atklāšanai
oj loti laba krasa, man patik cosmosswartzh
krāsošanu esi ieplānojis uz nākošo sezonu?
Gribētos sakrāsot līdz atklāšanai Ļoti ceru ka paspēšu , darba ir daaudz un dikti, un lielākais šķērslis ir tas, ka auto atrodas ~200km no manis
Disku centriņi būs. Bbs vai bmw?
A hvz pat nezinu, kas būtu labāk?
Tātad, iedvesmojoties no vietējiem censoņiem, sapratu, ka pie dirsas visu
Krč, ienāca prātā doma, zem katras nāss ielikt pa eņģeļacij un vēl varētu bremžu lūku caurumos uzsūtīt ielikt vēl pa vienai Es domāju ka būtu ļoti ok, vismaz nebūs kā citiem
Ko jūs sakat?
Krč, ienāca prātā doma, zem katras nāss ielikt pa eņģeļacij un vēl varētu bremžu lūku caurumos uzsūtīt ielikt vēl pa vienai Es domāju ka būtu ļoti ok, vismaz nebūs kā citiem
Ko jūs sakat?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …