Ģirts New black saloon
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 16
- chevron_right
bmw pagaidam pardots,driz bus kkas vietaa!! bet pagaidam vel ne! uz vasaras pusi!
pa ci tad nopārdevi?
Un vietā, cik noprotu, 2.8?
Un vietā, cik noprotu, 2.8?
atdevu pa 700 ls
vieta gribetos 2.8 bet pagaidam vel nebus 2.8 bet 6 cilindri noteikti buus!
2.8 bus ar laiku,bet drizak 2.5 bez vanosa
vieta gribetos 2.8 bet pagaidam vel nebus 2.8 bet 6 cilindri noteikti buus!
2.8 bus ar laiku,bet drizak 2.5 bez vanosa
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... ggffo.html
Nezinu kā tev,gan jau būsi redzējis,bet es labprāt paņemto šo,jo diezgan pilns,krāsa arī laba,tik pie vizuālā mazliet jāpiestrādā un diskus citus un būs
P.S ja viss pārējais ir ok.
Nezinu kā tev,gan jau būsi redzējis,bet es labprāt paņemto šo,jo diezgan pilns,krāsa arī laba,tik pie vizuālā mazliet jāpiestrādā un diskus citus un būs
P.S ja viss pārējais ir ok.
DeDz iN CoOl
lietie nepiestav,bet pats galvenais,kupeja man tiesam vairak nebus! sedans,vai kuutinja!
ka ir ar tiem vecajiem 2.0 bez vanosa dzinejiem? labi vini ir? kods viniem ir m50 un vanosam m52?
bendzīnu daudz rij bet ja tas po**j tad norma
Personīgi man pret 2.0 ir alerģija jo starp 1.8is un 2.0 ir degvielas un skaņas atsķirība,man pat 1.8is labāk skaņa patīk ja ir laba izplūde.Bet tas ir tikai individuālas domas no manis.
DeDz iN CoOl
Ir 3 veidu dzinēji m50b20, m50b20tu, m52b20.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
m50 ir līdz 95. gadam, m52 no 95.gada.bogdan99 rakstīja:ka ir ar tiem vecajiem 2.0 bez vanosa dzinejiem? labi vini ir? kods viniem ir m50 un vanosam m52?
zhurka ja, e34 touringam vel pat 96gada ir m50b20
P.S. 2.0 skanja daudz labaka neka shujmashinai
P.S. 2.0 skanja daudz labaka neka shujmashinai
+36 pareizā attieksme (arī tikai mans personīgais viedoklis)Aivens rakstīja:Personīgi man pret 2.0 ir alerģija jo starp 1.8is un 2.0 ir degvielas un skaņas atsķirība,man pat 1.8is labāk skaņa patīk ja ir laba izplūde.Bet tas ir tikai individuālas domas no manis.
paskaidro sikak,pagaidam bija darisana ar nemotoriem,tapec tiem kodus zinaju,sietiem nezinuu..jenchs rakstīja:Ir 3 veidu dzinēji m50b20, m50b20tu, m52b20.
M50B20 - parastā 2.0 plītiņa.
M50B20TU - 2.0 ar vanosu līdz 95. gadam.
M52B20 - 2.0 ar vanosu pēc 95. gada.
M50B20TU - 2.0 ar vanosu līdz 95. gadam.
M52B20 - 2.0 ar vanosu pēc 95. gada.
tagad iur skaidrs! paldies!
+1, iskai no 2.0 nav lielas atšķirības gaitas īpašības, bet patēriņa ziņā gan isiņš ir dāāudz pateicīgāksAivens rakstīja:Personīgi man pret 2.0 ir alerģija jo starp 1.8is un 2.0 ir degvielas un skaņas atsķirība,man pat 1.8is labāk skaņa patīk ja ir laba izplūde.Bet tas ir tikai individuālas domas no manis.
nu ja,man bija isinjs,paterins bija kadi 8 uz simta,bet neticu,sakiet ko gribat,bet neticu ka 4 cilindri veras tapat ka tie 6 podi!
Neverās, neverās kā 6 podi, skaņa arī pretīga. Patēriņš +/- vienāds, vismaz ja Tu saki ka Tev 8 litri. Man it kā ir 9 litri.
tev 2.0 ja?
Ja ir normaala iska un normaals shoferiitis tad var arii 320 uzvilkt Iska ir asaaka un bik vieglaaka ,liidz ar to arii startu var labaak panjemt Starpiiba ir tikai 10 ponijiRuu rakstīja:Neverās, neverās kā 6 podi, skaņa arī pretīga. Patēriņš +/- vienāds, vismaz ja Tu saki ka Tev 8 litri. Man it kā ir 9 litri.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 16