Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 88
- chevron_right
Trakaakais ko vinji var sadariit ir izpuleeties cauri kraasai, sevishkji uz kantiiteem
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Pietiekami, lai padomātu pirms atdotu savu auto viņiem
Nekas traks
Vareesi peectam braukt ciemos un nokraasot
Vareesi peectam braukt ciemos un nokraasot
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nē, paldies, nav man tādas naudas
Es Tev atlaidiiti uztaisiishu
man tpt nav lieki 500ls lai pārkrāsotu
Orkaaninja paarbuuvei riitaa saaksies otrais posms! Tiks uzstaadiita gaazes iekaarta Programmeejams gaazes inzhektors
Itkaa varot sareguleet taa, lai ar gaazi iet labaak nekaa ar benziinu
Itkaa varot sareguleet taa, lai ar gaazi iet labaak nekaa ar benziinu
Skaties, ka tad visa ekonomija nepazūd
Gaaze pagaidaam pietiekoshi leeta
Shodien auto sanjemts atpakalj no gaazes viira Esmu pat ljoti apmierinaats jo arii uz gaazes var svilinaat riepas un mest sauliites Reaali atshkjiriiba starp benziinu un gaazi nav nekaada ,ja nu vieniigi naudas zinjaa
pilnigi piekritu esmu agrak licis uz stripas e36 m50 2.0i vanos ~150zs viens uz gazi otrs uz benzinu, auto braucošais uz gāzi nemaz neatpalika ne starta ne finisa
Man liekās, ka man uz gāzi pat labāk veras, kā uz bendzību, vsm pie mazākiem apgriezieniem, uz šosejas nedaudz jūtami, ja jūti, ka netiksi garām, pārmet uz bendzīnu un noteikti tiksi:) ..
Dazhas shodienas bildes ar motortelpu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu re, dzinējs što nada!
gliti,bet es kaa to gaazi neatzistu
Tāpēc, ka neesi braucis
Biezie jau var atljauties braukt ar benziinudreimanis_lv rakstīja:gliti,bet es kaa to gaazi neatzistu
nea manos uzskatos gaaze tikai lieliem katliem!
sakot ar GMC businiem
sakot ar GMC businiem
Ja es auto izmantotu tikai briivdienaas ,tad arii gan jau, ka gaazi neliktu!
Tak ir starpiiba ,vai es pa nedeelju degvielaa izteereeju 25-30Ls vai arii 7-10Ls
Tak ir starpiiba ,vai es pa nedeelju degvielaa izteereeju 25-30Ls vai arii 7-10Ls
Labs Orkaan, tik akiiti vaidzeetu paarcelt uz grabazhnieku, citaadi kaut kaa divaini izskataas ka ir akiitis motortelpaa pie 6 katliem.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 88