KORSA Dīzeļvagons.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 25
- chevron_right

Atceros ka kaut kādā 2005gada!! Man bija E30!!
Aizbraucu uz TA!!
Kā atvēra vārtus un ieraaudzija BMW
Acīs jau varēja nolasīt ka tūlīt izp....... sito bembistu!!!
Kā nekā tajā laikā bija baigi populāri nelegālie dragreisi !!
Aizbraucu uz TA!!
Kā atvēra vārtus un ieraaudzija BMW
Acīs jau varēja nolasīt ka tūlīt izp....... sito bembistu!!!
Kā nekā tajā laikā bija baigi populāri nelegālie dragreisi !!

Izklaušas ka tev baigi veicas ar tiem bmw nīdējiem iekš csddkorsa rakstīja:Pamatpārbaudē izbrāķēja brīvkustību stūres stieņos un aprūsējušas bremžu trubiņas. Vnk fiziski nebij laika sataisīt un skate beidzās-tāpēc skrēju ar visiem defektiem.
Bet tagad pelnīti-nebij kur piesieties, lai arī kā skatijās. Trāpījās jau diezgan liels BMW nīdējs. Knapi izbraucu, lai neieliek 2 punkti par to, ka biju izņēmis migliniekus un nebiju atslēdzis miglu slēdzi. Šis ieslēdz miglas un uz paneļa iedegās indikātors, a miglu ta nav

Aiz neko darīt un skumjām pēc auto....
P.S.- pats esmu devies kārtējajā komandējumā uz Somiju, bet auto ir atstāts LV.
Te jau pēc pārvērtībām iekš PBSHB!
P.S.- pats esmu devies kārtējajā komandējumā uz Somiju, bet auto ir atstāts LV.
Te jau pēc pārvērtībām iekš PBSHB!

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

..un vēl daži snapi iz pavasara sabraucieniem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Vidiņus gan vajag!
Tākā piedāvājiet smukus nenodrāztus vidiņus no e39

Tākā piedāvājiet smukus nenodrāztus vidiņus no e39

izskatas jau
uzlikisi Mbuferi vispār būs 

es palieku pie tā ka m-bamperi nevajag 

man ar tīk pat bez m bamperiem. Nevajag jau visiem būt vienādiem (m bamperi utt.) Korsa, man tavs auto ļoti piedur 

+++
šitas bez m pakas izskatās ļoti labi, vispār neprasās to mašīnu padarīt kantainu ar m pakām
šitas bez m pakas izskatās ļoti labi, vispār neprasās to mašīnu padarīt kantainu ar m pakām

Super!!!!
Ko ar tiem lukturiem izdarīji!!!???
Man ar tādus vajadzēs
Man ar tādus vajadzēs

Jūs te mani samulsinājāt par to M bamperi
Itkā jau ir sagatavots, tikai jānokrāso
Arī pašam bieži tāda doma iešaujas prātā, ka jāsaved kārtībā šitais pats, jāsaliek jauni rižie pavaroti un kāda Golpa lūpa jāuzliek

Arī pašam bieži tāda doma iešaujas prātā, ka jāsaved kārtībā šitais pats, jāsaliek jauni rižie pavaroti un kāda Golpa lūpa jāuzliek

Domā priekšējos? Lukturos ir krusti. Parunā ar dogMu. Viņš pa smuku ciparu var "sakrustot"Kristaps_ rakstīja:Super!!!!
Man ar tādus vajadzēs

Nu uzliec to M bamperu un paskaties, noteikti būs vēl ūber labāk
p.s. nomaini avatāru, lai ir uz 17" ripuļiem

Ir labs, tikai pēdējās 2 bildēs izskatās, ka aizmuguri varētu palaist vēl bik zemāk 

Nu kamēr asmu te-Somijā, tālu no auto, apdomāšu par un pret M bamperiuteo rakstīja:Nu uzliec to M bamperu un paskaties, noteikti būs vēl ūber labāk![]()

Neko zemāk nevar, jo regulējamie gredzeni ir līdz galam lejā. Ja nu vienīgi izņemt tos, bet tad ir biki par zemuAgnisB rakstīja:Ir labs, tikai pēdējās 2 bildēs izskatās, ka aizmuguri varētu palaist vēl bik zemāk

Nodevējs. Lampas es tev taisijukorsa rakstīja:Jūs te mani samulsinājāt par to M bamperiItkā jau ir sagatavots, tikai jānokrāso
![]()
Domā priekšējos? Lukturos ir krusti. Parunā ar dogMu. Viņš pa smuku ciparu var "sakrustot"Kristaps_ rakstīja:Super!!!!
Man ar tādus vajadzēs

P.s. Auto baigi labi izskatās, ar vienu pliku m-bamperu nebūs tas, tad vajag vismaz pakaļējo un platos moldingus.

Labi labi!
Var ar tevi arī runāt par krustiem!
Tāpēc jau svārstos par to M-bamperi, ka prasīsies vēl kkas klāt, bet uz ielas turot bail, ka visiem tiem M loriņiem pieaugs kājas
Var ar tevi arī runāt par krustiem!

Tāpēc jau svārstos par to M-bamperi, ka prasīsies vēl kkas klāt, bet uz ielas turot bail, ka visiem tiem M loriņiem pieaugs kājas

Es ar domāju ka varētu M-bamperu priekšā un aizmugurē un visu pārējo!!!
Bet čoms ieteica- par cik es auto turu pagalmā! Slikti arī neizskatīsies orginālais bampers!!
Tgd apsveru domu saglabāt orginālo tēlu!!!
Bet čoms ieteica- par cik es auto turu pagalmā! Slikti arī neizskatīsies orginālais bampers!!
Tgd apsveru domu saglabāt orginālo tēlu!!!

Izskatās super tavējais!!!

Par to tiešam labi apdomā. Man viens m-bampers ar visu sastāvu un nummuriem aizgāja. diezvai tava drauzdzene gribēs krāmēties ar nozagtajiem nummuriem un visu pārējo, ja vien liec tur stāvietā kas ir pāri ielai. Cik tur maksa?korsa rakstīja:Labi labi!
Var ar tevi arī runāt par krustiem!![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 25