RENIO's E36 318i sedan
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right
lūk arī atbilde uz problēmu ,kas parādijas manam autoRENIO rakstīja:Es mainīju kārbā eļļu, jo jau sāku just ka pie mīnuss grādiem grūti bija pārslēgties (kamēr auto bija auksts), respektīvi viskozitāte bija pazudusi.
šodien izieta TA
tas gan
P.S. pavasarī šo auto varēs iegādāties.
P.S. pavasarī šo auto varēs iegādāties.
kads bus nakoshais projekts?
Jā, kapēc tā?
Tādēļ ka vēlos ņemt kaut ko citu...
Un no šī tomēr esmu nedaudz morāli noguris, gribas kaut kādas jaunas emocijas + gribu maksimālāko komplektāciju un jaunāku gadu.
P.S. Erda es jau Tev ieskicēju pirtī, ko es gribu
P.S.S. par nākotnes plāniem īpaši stāstīt nevēlos to lielākai publikai un vēlos paturēt kā intrigu.
Un no šī tomēr esmu nedaudz morāli noguris, gribas kaut kādas jaunas emocijas + gribu maksimālāko komplektāciju un jaunāku gadu.
P.S.S. par nākotnes plāniem īpaši stāstīt nevēlos to lielākai publikai un vēlos paturēt kā intrigu.
Zināms ko ņemsi, protams, ja neesi jau pārdomājis.
RENIO rakstīja:Tādēļ ka vēlos ņemt kaut ko citu...
Tak zinu, zinu!
Lai veicās!!!
Man liekas ka tā bija vienkārši muciņa.
es to pulki izmantoju lai atskruvetu/ieskruvetu sveces
Jūs jaucat labo ar kreiso augšējo stūri
Kreisajā augšējā stūrī tik tiešām atrodas svečatslēga, bet kas ir labajā?
bet ar ko tu to svečatslēgu griezīsi? ar roku diezvai sveces atskruvēsi.chaboska rakstīja:Jūs jaucat labo ar kreiso augšējo stūri
tas ir rokturis kurs tiek ielikts svechacleegaa, lai to varetu pagriest!chaboska rakstīja:Jūs jaucat labo ar kreiso augšējo stūri
...
Kā ar ko? Ar pirkstu!
nu ja, es tā arī biju domājis savu iepriekšejo,bezsakarīgo tekstuArmando rakstīja:tas ir rokturis kurs tiek ielikts svechacleegaa, lai to varetu pagriest!chaboska rakstīja:Jūs jaucat labo ar kreiso augšējo stūri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right