Ruby black metallic @ Dj_zii

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
marux
Ziņojumi: 3441
Pievienojies: 27 Feb 2011, 19:47
Braucu ar: slaidu francūzi
Atrašanās vieta: LV
Reputācija: 8

Dj_Zii rakstīja: ja tev tik ļoti intrese vai es esmu iepisis kapeiku uz kapota amišiem :emo: tad speciali priekš tevis varu uztaisit bildi ar atvertu haubi bez/super turbo turetaja / :gigigi:
Man ir pilnīgi po, ko kurš un kur iemīlē ;) Vienkārši besī ciet krītošas haubes un bagāžnieka vāki - ik pa brīdim sanāk norauties no tādiem "krītuļiem" un arī slotas kāts ir man labs čoms identikiem mērķiem. Darbs man tāds, tāpēc arī ieminējos par amīšiem. ;)
Profila bilde
Dj_Zii
Ziņojumi: 2104
Pievienojies: 01 Dec 2011, 17:28
Braucu ar: zibenu
Reputācija: 6

skaidrs :D tapec jus mexi milat slotas :lol:
Profila bilde
Dj_Zii

nepagaja i nedela kad ieksa ir dzinejs :lol: un haube turas bez super turbo turetaja :D speciali priekš marux :hahaha: :lol:
Attēls
sodien beidzot tiku pie bbs rc 090 r17 et 20 :gigigi:
Attēls

diskus kolhoznieki noputusi bija 5 kartas krasas :dusma:
tapec nacas nemt kimiju paliga :gigigi:
Attēls
Attēls
Attēls
un te jau iet uz beigam kimijas stunda :lol:
Attēls
ak ja ja kadam ir intrese tad ir uz tirdzinu r 18 tsw ar visam riepamun borbeti kas man tagad stav uz e36 ari r18 ar visam riepam :hahaha: un garažiņa man bumboks stav fona :lol:
Attēls
Pēdējais labojis Dj_Zii - 08 Dec 2012, 23:25, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
Dj_Zii

ziemas kaplis :lol:
Attēls
Profila bilde
stalone
Ziņojumi: 143
Pievienojies: 14 Okt 2012, 17:13
Braucu ar: ZAZ
Man jau liekas ar vecajiem diskiem būtu ātšķīries no citiem :yes: Bet neko arī par jaunajiem sliktu nesaku

P.S. Zelta diski vispār ir zelta vidusceļš :lol: :lol:
BMW forever
Profila bilde
Dj_Zii

stalone rakstīja:Man jau liekas ar vecajiem diskiem būtu ātšķīries no citiem :yes: Bet neko arī par jaunajiem sliktu nesaku

nu tada doma man ir :lol: nokrasot zelta vidus s5 :emo:
Profila bilde
stalone
Es uzliku super turbo turētāju un uz mani visi ar lielām acīm skatijās un brīnijās :lol: :lol:
BMW forever
Profila bilde
stalone
Dj_Zii rakstīja:
stalone rakstīja:Man jau liekas ar vecajiem diskiem būtu ātšķīries no citiem :yes: Bet neko arī par jaunajiem sliktu nesaku

nu tad jau būtu :supeer: :supeer: :supeer:

Un tad varētu braukt kā lielais :smoke:
BMW forever
Profila bilde
Dj_Zii

stalone rakstīja:Es uzliku super turbo turētāju un uz mani visi ar lielām acīm skatijās un brīnijās :lol: :lol:
viņiem vienkarši skauž ka nevar ta atļauties :smoke: reputacija un ta :lol: nau jau ka mums lauku puikam :emo: :lol:
Profila bilde
Dj_Zii

stalone rakstīja:
Dj_Zii rakstīja:

nu tad jau būtu :supeer: :supeer: :supeer:

Un tad varētu braukt kā lielais :smoke:
nu pastišos ka ies kopa ar jauno krasu bet domaju ka buss :super: :lol:
Profila bilde
Rapakivi
Ziņojumi: 1748
Pievienojies: 22 Feb 2012, 22:25
Atrašanās vieta: Jūrmala
Reputācija: 3

Diski būs pa Zolīdo, bet jāizjauc pa skrūvītei un jāsagatavo uz nākošo sezonu. :super:

P.S. Mazo skolēnu Spamu nelasiju. :gigigi:
Profila bilde
m4z
Ziņojumi: 1432
Pievienojies: 10 Apr 2011, 16:30
Es personigi laikam būtu tavā vietā braucis ar tiem diskiem kas bija iepriekš, šitie tiešām sāk jau riebties dēļ tā ka visi tikai par tādiem mīž karstu :lol:
Profila bilde
Slim
Ziņojumi: 736
Pievienojies: 08 Jan 2012, 20:10
Reputācija: 3

m4z rakstīja:Es personigi laikam būtu tavā vietā braucis ar tiem diskiem kas bija iepriekš, šitie tiešām sāk jau riebties dēļ tā ka visi tikai par tādiem mīž karstu :lol:
Nu davaj pasaki cik e36 uz ceļa esi redzējis ar šitiem diskiem, protams NESKAITOT forumistu bmw :doh:

Nu nemaz jau tiiik daudz nav šo disku virsū zurkām latvijā, lai tie riebtos :rolleyes:
Man gan PERSONĪGI patīk šitie diski (arī mīžu karstu uz viņiem) un uz pavasari arī doma iegādāt savam žūrķim šitādus, un pilnīgi piedrāst ka kādam tie riebjas, vai kādam jau tādi ir uz vāģja :hahaha:

Bet par šo auto, izskatās ka te top viena skaista mašīna, tā tik turpināt :super:
BMW-Big Money Waste
Profila bilde
Dj_Zii

Labi labi pukas neplucas :lol:
man galva vienkarši jau sen ir vizija kadu es gribu sev vasaras e36 coupe gan vizuali gan tehniski un vinš ir uz S5 :gigigi: katram protams ka patik savs :giggle: bet uz e36 neka labaka diemzel nav un kas masvarigi viņi nepnik :gigigi: bet kad apnik panem nokraso vidus un atkal tev ir citi diski :D :giggle:

ps: un mani iepriekšejie diski ir noperkami :hahaha:
Profila bilde
m4z
Ziņojumi: 1432
Pievienojies: 10 Apr 2011, 16:30
Slim rakstīja:
m4z rakstīja:Es personigi laikam būtu tavā vietā braucis ar tiem diskiem kas bija iepriekš, šitie tiešām sāk jau riebties dēļ tā ka visi tikai par tādiem mīž karstu :lol:
Nu davaj pasaki cik e36 uz ceļa esi redzējis ar šitiem diskiem, protams NESKAITOT forumistu bmw :doh:

Nu nemaz jau tiiik daudz nav šo disku virsū zurkām latvijā, lai tie riebtos :rolleyes:
Man gan PERSONĪGI patīk šitie diski (arī mīžu karstu uz viņiem) un uz pavasari arī doma iegādāt savam žūrķim šitādus, un pilnīgi piedrāst ka kādam tie riebjas, vai kādam jau tādi ir uz vāģja :hahaha:

Bet par šo auto, izskatās ka te top viena skaista mašīna, tā tik turpināt :super:
man te tagad nav jauzskaita cik redzēti u.t.t. tapēc teicu ka ES PERSONĪGI tā domāju. Katrs liek ko grib, tik izteicu viedokli ;)
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

Es tik nesaprotu kāpēc visi tieši pēdējā gada laikā uz viņiem tik traki panesās. Ārzemēs viņus visi liek jau n-tos gadus, bet Latvijā tieši šīs sezonas laikā bija baigais sprādziens.
kad liku sev, zināju Latvijā vēl tikai 3 mašīnas ar tādiem diskiem. Tagad varētu nosaukt kādas 20 vismaz. :D

bet tā pa lielam tie diski ir riktīgs fools gold - izskatās dārgāki kā ir + ir vislētākie no diskiem, kas tiešām forši izskatās uz e36. :hahaha:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
Agnis
Ziņojumi: 2047
Pievienojies: 26 Jūl 2011, 23:48
Braucu ar: Kabri & kupeju
Atrašanās vieta: Rīga, Pļavnieki
Reputācija: 2

+1 Ch, kad es viņus nopirku, Latvijā dzīvē bija redzēts vēl viens e36 ar tādiem, bildēs arī viens :emo:
Ja uz nākamo sezonu neizdosies izdarīt ar viņiem to ko plānoju, tad toč jātirgo nah un jāpērk kkas krutāks :emo: :D
Attēls
Profila bilde
KeX
Ziņojumi: 416
Pievienojies: 24 Sep 2011, 14:43
Braucu ar: piečurātām miglām
Atrašanās vieta: Liepāja
pa cik tev iesvēra style5?
Attēls
Profila bilde
Agnis
Ziņojumi: 2047
Pievienojies: 26 Jūl 2011, 23:48
Braucu ar: Kabri & kupeju
Atrašanās vieta: Rīga, Pļavnieki
Reputācija: 2

Ja tu to man jautā, tad 5 gab. pa divciparu skaitli, laikā kad nevienam īsti viņus nevajadzēja :hahaha: :D
Attēls
Profila bilde
KeX
Ziņojumi: 416
Pievienojies: 24 Sep 2011, 14:43
Braucu ar: piečurātām miglām
Atrašanās vieta: Liepāja
Tev tad diezgan pa lēto :gigigi:

Bet nē, jautāju Dj_Zii :D
Attēls