Ruby black metallic @ Dj_zii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 32
- chevron_right

Man ir pilnīgi po, ko kurš un kur iemīlēDj_Zii rakstīja: ja tev tik ļoti intrese vai es esmu iepisis kapeiku uz kapota amišiemtad speciali priekš tevis varu uztaisit bildi ar atvertu haubi bez/super turbo turetaja /
![]()

skaidrs
tapec jus mexi milat slotas 

nepagaja i nedela kad ieksa ir dzinejs
un haube turas bez super turbo turetaja
speciali priekš marux
sodien beidzot tiku pie bbs rc 090 r17 et 20
diskus kolhoznieki noputusi bija 5 kartas krasas
tapec nacas nemt kimiju paliga
un te jau iet uz beigam kimijas stunda
ak ja ja kadam ir intrese tad ir uz tirdzinu r 18 tsw ar visam riepamun borbeti kas man tagad stav uz e36 ari r18 ar visam riepam
un garažiņa man bumboks stav fona

diskus kolhoznieki noputusi bija 5 kartas krasas

tapec nacas nemt kimiju paliga

Pēdējais labojis Dj_Zii - 08 Dec 2012, 23:25, kopā labots 1 reizi.

Man jau liekas ar vecajiem diskiem būtu ātšķīries no citiem
Bet neko arī par jaunajiem sliktu nesaku
P.S. Zelta diski vispār ir zelta vidusceļš

P.S. Zelta diski vispār ir zelta vidusceļš

BMW forever

nu tada doma man irstalone rakstīja:Man jau liekas ar vecajiem diskiem būtu ātšķīries no citiemBet neko arī par jaunajiem sliktu nesaku
P.S. Zelta diski vispār ir zelta vidusceļš![]()

Es uzliku super turbo turētāju un uz mani visi ar lielām acīm skatijās un brīnijās

BMW forever

Dj_Zii rakstīja:nu tada doma man irstalone rakstīja:Man jau liekas ar vecajiem diskiem būtu ātšķīries no citiemBet neko arī par jaunajiem sliktu nesaku
nokrasot zelta vidus s5
nu tad jau būtu

Un tad varētu braukt kā lielais

BMW forever

viņiem vienkarši skauž ka nevar ta atļautiesstalone rakstīja:Es uzliku super turbo turētāju un uz mani visi ar lielām acīm skatijās un brīnijās![]()

nu pastišos ka ies kopa ar jauno krasu bet domaju ka bussstalone rakstīja:Dj_Zii rakstīja:nu tada doma man irstalone rakstīja:Man jau liekas ar vecajiem diskiem būtu ātšķīries no citiemBet neko arī par jaunajiem sliktu nesaku
nokrasot zelta vidus s5
nu tad jau būtu![]()
![]()
![]()
Un tad varētu braukt kā lielais

Diski būs pa Zolīdo, bet jāizjauc pa skrūvītei un jāsagatavo uz nākošo sezonu.
P.S. Mazo skolēnu Spamu nelasiju.

P.S. Mazo skolēnu Spamu nelasiju.

Es personigi laikam būtu tavā vietā braucis ar tiem diskiem kas bija iepriekš, šitie tiešām sāk jau riebties dēļ tā ka visi tikai par tādiem mīž karstu 

Nu davaj pasaki cik e36 uz ceļa esi redzējis ar šitiem diskiem, protams NESKAITOT forumistu bmwm4z rakstīja:Es personigi laikam būtu tavā vietā braucis ar tiem diskiem kas bija iepriekš, šitie tiešām sāk jau riebties dēļ tā ka visi tikai par tādiem mīž karstu

Nu nemaz jau tiiik daudz nav šo disku virsū zurkām latvijā, lai tie riebtos

Man gan PERSONĪGI patīk šitie diski (arī mīžu karstu uz viņiem) un uz pavasari arī doma iegādāt savam žūrķim šitādus, un pilnīgi piedrāst ka kādam tie riebjas, vai kādam jau tādi ir uz vāģja

Bet par šo auto, izskatās ka te top viena skaista mašīna, tā tik turpināt

BMW-Big Money Waste

Labi labi pukas neplucas
man galva vienkarši jau sen ir vizija kadu es gribu sev vasaras e36 coupe gan vizuali gan tehniski un vinš ir uz S5
katram protams ka patik savs
bet uz e36 neka labaka diemzel nav un kas masvarigi viņi nepnik
bet kad apnik panem nokraso vidus un atkal tev ir citi diski
ps: un mani iepriekšejie diski ir noperkami

man galva vienkarši jau sen ir vizija kadu es gribu sev vasaras e36 coupe gan vizuali gan tehniski un vinš ir uz S5

ps: un mani iepriekšejie diski ir noperkami

man te tagad nav jauzskaita cik redzēti u.t.t. tapēc teicu ka ES PERSONĪGI tā domāju. Katrs liek ko grib, tik izteicu viedokliSlim rakstīja:Nu davaj pasaki cik e36 uz ceļa esi redzējis ar šitiem diskiem, protams NESKAITOT forumistu bmwm4z rakstīja:Es personigi laikam būtu tavā vietā braucis ar tiem diskiem kas bija iepriekš, šitie tiešām sāk jau riebties dēļ tā ka visi tikai par tādiem mīž karstu![]()
Nu nemaz jau tiiik daudz nav šo disku virsū zurkām latvijā, lai tie riebtos![]()
Man gan PERSONĪGI patīk šitie diski (arī mīžu karstu uz viņiem) un uz pavasari arī doma iegādāt savam žūrķim šitādus, un pilnīgi piedrāst ka kādam tie riebjas, vai kādam jau tādi ir uz vāģja![]()
Bet par šo auto, izskatās ka te top viena skaista mašīna, tā tik turpināt

Es tik nesaprotu kāpēc visi tieši pēdējā gada laikā uz viņiem tik traki panesās. Ārzemēs viņus visi liek jau n-tos gadus, bet Latvijā tieši šīs sezonas laikā bija baigais sprādziens.
kad liku sev, zināju Latvijā vēl tikai 3 mašīnas ar tādiem diskiem. Tagad varētu nosaukt kādas 20 vismaz.
bet tā pa lielam tie diski ir riktīgs fools gold - izskatās dārgāki kā ir + ir vislētākie no diskiem, kas tiešām forši izskatās uz e36.
kad liku sev, zināju Latvijā vēl tikai 3 mašīnas ar tādiem diskiem. Tagad varētu nosaukt kādas 20 vismaz.

bet tā pa lielam tie diski ir riktīgs fools gold - izskatās dārgāki kā ir + ir vislētākie no diskiem, kas tiešām forši izskatās uz e36.

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

+1 Ch, kad es viņus nopirku, Latvijā dzīvē bija redzēts vēl viens e36 ar tādiem, bildēs arī viens 
Ja uz nākamo sezonu neizdosies izdarīt ar viņiem to ko plānoju, tad toč jātirgo nah un jāpērk kkas krutāks

Ja uz nākamo sezonu neizdosies izdarīt ar viņiem to ko plānoju, tad toč jātirgo nah un jāpērk kkas krutāks

Ja tu to man jautā, tad 5 gab. pa divciparu skaitli, laikā kad nevienam īsti viņus nevajadzēja

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 32